Musakerhot

Musakerho on maksuton, musiikkipainotteinen perhekerho alle 3-vuotiaille lapsille vanhempineen. Tervetulleita mukaan ovat myös perheen yli 3-vuotiaat sisarukset. Kerhoihin haetaan paikkaa keväisin ja vapaita paikkoja voi kysellä pitkin vuotta. Iltamusakerho on avoin ryhmä, johon ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Musakerho kokoontuu kerran viikossa 1,5 tunnin ajan. Noin puoli tuntia kestävän musiikkiosuuden lisäksi kerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu, vapaata seurustelua, leikkiä ja hartaushetki.

Musakerhoryhmät 2018-2019:

• Maanantaisin klo 9.30-11 Nummenkylän kerhotupa
  • Tiistaisin klo 9.30-11 Kirkonkulma
  • Torstaisin klo 9.30-11 Loutin kerhotalo
  • Perjantaisin klo 9.30-11 Kirkonkulma ja Laurilan seurakuntakoti

Haku musakerhoihin kaudelle 2019-2020

Haku musakerhoihin kaudelle 2019-2020 on 11.-31.3.2019.

Vahvistus kerhopaikasta lähetetään sähköpostitse huhtikuun aikana. On tärkeää, että sähköpostiosoite on kirjoitettu hakulomakkeelle oikein. Joskus sähköposti saattaa päätyä roskaposti-kansioon, joten kannattaa myös tarkistaa sieltä, jos vahvistusta ei huhtikuun loppuun mennessä ole saapunut.

Lähetä hakemus musakerhoon tästä! (Aukeaa 11.3.)

Iltamusakerho

Tiistaisin klo 18-19 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotilassa, Riihitie 2.
Avoin iltakerho alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa, ei ennakkoilmoittautumista.
Tervetuloa mukaan musiikkihetkeen!

lapset triangelia soittamassa