Musakerhot

Musakerho on maksuton, musiikkipainotteinen perhekerho alle 3-vuotiaille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Tervetulleita mukaan ovat myös perheen yli 3-vuotiaat sisarukset. Kerhoihin haetaan paikkaa keväisin, mutta vapaita paikkoja voi kysellä pitkin vuotta.

Musakerho kokoontuu kerran viikossa 1,5 tunnin ajan. Noin puoli tuntia kestävän musiikkiosuuden lisäksi kerhossa on kahvi- ja mehutarjoilu, vapaata seurustelua, leikkiä ja hartaushetki.

Musakerhot kokoontuvat 24.8.2020 alkaen. Tällä hetkellä ryhmät aloittavat hieman normaalia pienempinä ja kaikki ryhmät ovat toistaiseksi täynnä. Jonoon voi kuitenkin ilmoittautua sähköpostitse jonna.vehmassalo(at)evl.fi. Viestiin lapsen nimi, syntymäaika ja ryhmätoive.

Musakerhoryhmät 2020-2021:

Kirkonkulma maanantaisin klo 9.30-11

Kirkonkulma tiistaisin klo 9.30-11

Kirkonkulma perjantaisin klo 9.30-11

Laurila maanantaisin klo 9.30-11

Mankala torstaisin klo 9.30-11

Iltamusakerho - jatkuu syksyllä 25.8. alkaen

Tiistaisin klo 18-19 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotilassa, Riihitie 2.

Avoin iltakerho alle kouluikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa, ei ennakkoilmoittautumista.
Tervetuloa mukaan musiikkihetkeen!

lapset triangelia soittamassa