virsinumeroita

Musiikki

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Järvenpään seurakunta on mukana myös Puistobluesissa.

Konsertteja - Kevät 2019

• Kynttilänpäivän konsertti su 3.2. klo 18 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Toni Hintsala, baritoni, Kaj Ekman, piano, soitinyhtye. Ohjelma 10 €, tuotto Yhteisvastuukeräykselle.

• Konsertti la 9.2. klo 18 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Elina Niemi, Heikki Ruokonen ja bändi. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

• Oskar Merikanto -konsertti su 17.3. klo 18 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Laura Pyrrö, sopraano, Jussi Makkonen, sello, Pekka Soranummi, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

• Rutter: Magnificat la 23.3. klo 18 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Canzonetta NovaAnne Viljamaa, mezzosopraano, kamariorkesteri. Ohjelma 15 €.

• Uusia virsiä 1 -konsertti ke 10.4. klo 19 Järvenpään kirkossa, , Kirkkotie 4. Prima Vista, joht. Heikki Ruokonen. Vapaa pääsy.

• Uusia virsiä 2 -konsertti la 13.4. klo 17 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Prima Vista, joht. Heikki Ruokonen. Vapaa pääsy.

• Pergolesi: Stabat mater pe 19.4. klo 15 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Outi Noponen, sopraano, Anne Viljamaa, altto, soitinyhtye. Vapaa pääsy.

• Keväinen kahvikonsertti la 4.5. klo 15 seurakuntatalon juhlasalissa, Kirkkotie 1. Haarajoen kuoro, joht. Heli Alaja. Vapaa pääsy.

• Harmoniakuoron kevätlaulajaiset to 30.5. klo 16 seurakuntatalon juhlasalissa, Kirkkotie 1. Harmoniakuoro, joht. Mikko Haapaniemi, Joona Uusitalo, piano, Johanna Ellenberg-Haapaniemi, viulu. Vapaa pääsy, ohjelma 10 € (sisältää tarjoilun).

Henkireikä-ilta

Henkireikä on hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin ilta kaikenikäisille. Tule nauttimaan musiikista ja viettämään mukavaa iltaa. Henkireikä-illassa on lastenhoito. Lue lisää Henkireikä-iltojen omalta sivulta.