Musiikki

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Kaikki musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Järvenpään seurakunta on mukana myös Puistobluesissa.

Joulukonsertit

Laulajien konsertti perjantaina 29.11. klo 18 seurakuntasalissa.
Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston laulajat esiintyvät. Vapaa pääsy.

J.S. Bach; Jouluoratorio sunnuntaina 1.12. klo 18 kirkossa.
Canzonetta Nova, johtaa Jonas Rannila, barokkiorkesteri Storia, Elina Rantamäki, sopraano, Niina Keitel, altto, Tuomas Katajala, tenori, Jaakko Kortekangas, basso. Liput 25 € ovelta, ennakkoon 20 €.

Joulukonsertti lauantaina 7.12. klo 17 kirkossa.
Järvenpään Naislaulajat Ainottaret johtaa Dominik Vogt. Vapaa pääsy, ohjelma 15 €.

Joulun tähteä seuraten -konsertti tiistaina 10.12. klo 19 kirkossa. HUOM! Alkamisaika vaihtunut!
Järvenpään Kamarikuoro ja Aiolis-kuoro. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Prima Vistan joulukonsertti lauantaina 14.12. klo 18 kirkossa.
Prima Vista, joht. Heikki Ruokonen, jousikvartetti. Vapaa pääsy, ohjelma 15 €.

Joulutarina-konsertti maanantaina 16.12. klo 19 kirkossa.
Juho Punkeri, tenori, Tuula Hällström, piano. Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Järvenpään Mieslaulajien perinteinen joulukonsertti keskiviikkona 18.12. klo 18.30 ja klo 21 kirkossa. Järvenpään Mieslaulajat, joht. Filip Häyrynen, Mikko Haapaniemi, piano ja urut. Liput 15 €.

Canzonetta Novan joulukonsertti lauantaina 21.12. klo 17 kirkossa.
Canzonetta Nova, joht. Elina Rantamäki.  Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Urkuvartit

torstaisin klo 12 Elävän veden kappelissa, Kansakoulunkatu 13 C.
Syksyn viimeinen Urkuvartti 18. joulukuuta.

Henkireikä-ilta

Henkireikä on hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin ilta kaikenikäisille. Tule nauttimaan musiikista ja viettämään mukavaa iltaa. Henkireikä-illassa on lastenhoito. Lue lisää Henkireikä-iltojen omalta sivulta.