Musiikki

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Kaikki musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Järvenpään seurakunta on mukana myös Puistobluesissa.

Kevään konsertit

maaliskuu

22.3. kirkossa Sibeliusta uruilla -konsertti. Konsertti järjestetään yhteistyössä Järvenpään Sibeliusviikot ry:n kanssa. KONSERTTI ON PERUUTETTU!

HILJAINEN VIIKKO JA PÄÄSIÄINEN

PERUTTU 6.4. kirkossa klo 19 hiljaisen viikon ilta. Pääsiäiscredo – runo-ja musiikkiteos. Lausuntataiteilijat Ritva Takkinen ja Eija Kari.
PERUTTU 8.4. kirkossa klo 19 Nidaros Jazz-messu. Musiikkia mm. seuraavilta artisteilta: The Beatles, Simon and Garfunkel, David Bowie. Prima Vista, johtaa Heikki Ruokonen. Jussi Hongisto bändi.
PERUTTU 10.4. pitkäperjantaina kirkossa  klo 15 Seppo Pänkäläinen; Luukas-passio, Kirkkokuoro, johtaaToni Hintsala.

huhtikuu
28.4. kirkossa klo 19 TV:stä tuttu. Toivottu uusinta seurakunnan kanttorien tv- ja elokuvamusiikkikonsertista, juontaa Timo Malmi. Ohjelma 10 € Yhteisvastuun hyväksi.

Urkuvartit PERUUTETTU TOISTAISEKSI

torstaisin klo 12 Elävän veden kappelissa, Kansakoulunkatu 13 C.

Henkireikä-ilta

Henkireikä on hyvän musiikin ja rennon ilmapiirin ilta kaikenikäisille. Tule nauttimaan musiikista ja viettämään mukavaa iltaa. Henkireikä-illassa on lastenhoito. Lue lisää Henkireikä-iltojen omalta sivulta.