Uutiset

B-kanttorin virka haettavana

1.4.2019 00.00

Järvenpään seurakunnassa on haettavana ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä kanttorin virka (B-virka) 1.8.2019 alkaen.

Järvenpää on elinvoimainen, nopeasti kasvava kulttuurikaupunki. Seurakunnan musiikkitoiminta on innovatiivista, monipuolista ja korkeatasoista. Kanttoritiimin musiikilliset vahvuudet täydentävät toisiaan.

Kanttorin virkaan valittavalta odotamme hyvää asennetta jumalanpalveluselämän ja kirkollisten toimitusten rikkaaseen musiikilliseen suunnitteluun ja toteutukseen, innostavaa ja kehittävää työotetta, monipuolista musiikillista osaamista sekä positiivista suhtautumista ja osaamista eri musiikkityyleissä. Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa, oma-aloitteisuutta, tietoteknisiä taitoja, ammatillista työotetta,  hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä sitoutumista seurakuntaan ja sen sanomaan.

Ansioksi katsotaan osaaminen kaikenikäisten musiikkikasvatuksessa sekä urkujen ja muiden soittimien huollosta vastaamisesta.

Virka edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa. Palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 601. Kelpoisuusvaatimukset ovat Kirkon säädöskokoelman n:o 108 ja Kirkkohallituksen yleiskirjeen 19/2013 mukaiset. Koeaika on kuusi kuukautta.

Hakemukset liitteineen ti 30.4.2019 klo 15 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: jarvenpaan.seurakunta@evl.fi

Haastattelut, joihin kutsutaan osa hakijoista, järjestetään 7.5.2019 klo 18.00 alkaen.

Lisätietoja antavat

  • johtava kanttori Mikko Haapaniemi 
    p. 050 431 9439
    mikko.haapaniemi@evl.fi

tai

  • kirkkoherra Vesa Koivisto
    050 345 2415
    vesa.koivisto@evl.fi

« Uutislistaukseen