Seurakuntapastorin virka avoinna

9.10.2019 15.23

Järvenpään seurakunnassa on tarjolla IV seurakuntapastorin virka 1.1.2020 alkaen.

Etsimme seurakuntapastorin virkaan pastoria, jonka työaloina tulee olemaan jumalanpalvelustyö ja lähetystyö.

Jumalanpalvelustyön pappi vastaa mm. messujen ja kirkollisten toimitusten pidemmän aikavälin suunnittelusta ja kehittämisestä yhdessä muiden pappien ja kanttorien kanssa. Samoin jumalanpalvelustyön pappi vastaa vapaaehtoisten messuryhmien kouluttamisesta ja organisoinnista jumalanpalveluksen eri avustustehtäviin yhteistyössä messuryhmien vetäjien ja muiden pappien kanssa

Lähetystyön pappi osallistuu työalan suunnitteluun ja toimintaan yhteistyössä lähetyssihteerin kanssa.

Oma-aloitteisuus ja yhteistyötaidot ovat tehtävässä menestymisen kannalta keskeisiä ominaisuuksia. Pidämme tärkeänä halua kehittää omaa työtä sekä verkko-osaamista. Arvostamme kokemusta jumalanpalveluselämästä, toimituksista ja sielunhoidosta. Kokemus ja osaaminen rippikoulutyössä on myös keskeistä virassa, koska seurakunnassamme on runsaasti rippikouluryhmiä.

Valittavalla tulee olla suomen kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä ymmärtämisen taito. Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Virkaan valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka kuuluu vaativuusryhmään 601, tehtäväkohtainen peruspalkka on 3110,17 €. Lisäksi maksetaan mahdollista henkilökohtaista palkanosaa Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Virkasuhteeseen otettaessa voidaan määrätä KL 6:17: §:n mukainen kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävään ilmoittaudutaan 27.10.2019 klo 15.00 mennessä sähköisellä lomakkeella. Ilmoittautumiseen liitetään Liitetiedosto-kohdassa nimikirjaote tai ansioluettelo, mikäli nimikirjaotetta ei ole saatavilla. Hakuilmoitus on kokonaisuudessaan luettavissa kirkkoHR-palvelussa.

Haastattelut toteutetaan viikolla 45. Haastatteluun valituille ilmoitetaan tarkempi ajankohta.

Viran täyttää Espoon hiippakunnan tuomiokapituli antamalla viranhoitomääräyksen seurakunnan lausunnon perusteella.

Lisätietoja virasta antaa tarvittaessa kirkkoherra Vesa Koivisto, vesa.koivisto@evl.fi, 050 345 2415.

Hae paikkaa täältä