Hautausmaalle etsitään kesätyöntekijöitä

10.1.2020 10.42

Hautausmaalle etsitään kesätyöntekijöitä

Järvenpään seurakunnan hautausmaalle haetaan määräaikaisia kausityöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin huhtikuusta alkaen.

- Etsimme ahkeria, reippaita sekä ryhmätyöskentelyyn kykeneviä yli 18-vuotiaita. Otamme myös kaksi 16-18-vuotiasta kesätyöntekijää kuukauden jaksoille.  Muille sopimusten pituus vaihtelee kahdesta kuuteen kuukauteen, kertoo seurakuntapuutarhuri Satu Vuorinen.

Puutarha-alan tai suntion koulutuksesta on hautausmaan työtehtävissä etua, mutta alan koulutus ei ole välttämätön. Tehtäviin annetaan kaikille perehdytys.

Koneilla työskentelyyn vaaditaan ajokortti. Löytyy myös tehtäviä, joissa ei ajokorttia tarvita.

- Työskentely tapahtuu ulkona, kelillä kuin kelillä, joten se vaatii hyvää asennetta ulkotyötä kohtaan. Työ on myös fyysisesti raskasta, hyvä peruskunto auttaa jaksamaan, Vuorinen arvelee.

Kausityöntekijöiden tehtäviin kuuluu muun muassa hautausmaan siistinä pitoa, nurmikon leikkuuta, hautojen hoitoa sekä istutusalueiden ja käytävien hoitoa.
Hae iloiseen joukkoomme.

Hakulomake ja lisätiedot löydät täältä. Viimeinen hakupäivä on 2.2.2020.