Juha kirkko.jpg

Järvenpään kirkko aukeaa kesäkuussa messuvieraille

29.5.2020 10.14

Järvenpään kirkko aukeaa kesäkuussa messuvieraille

Aamujumalanpalvelusten suoratoisto verkon välityksellä jatkuu edelleen.

Järvenpään kirkon sunnuntaiaamun messuun voi osallistua 7.6. alkaen sekä paikan päällä kirkossa että verkon välityksellä.

Messuissa noudatetaan viranomaisten antamia ohjeita turvaetäisyyksistä sekä hygieniasta. Turvaetäisyyksien säilymisen takia osallistujien määrää on jouduttu seurakunnan tiloissa rajoittamaan. Järvenpään kirkkoon mahtuu 160 messuvierasta.

Aamun messun lisäksi Järvenpään kirkossa vietetään torstai-iltaisin ehtoollista klo 19.30. Papin puhelimesta voi pyytää halutessaan myös yksityistä ehtoollista. Puhelin on avoinna arkisin klo 9-16, puh. 040 487 37 06.

Noudatamme valtioneuvoston kanslian ja Kirkkohallituksen suosituksia koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Suosittelemme, että riskiryhmiin kuuluvat osallistuvat edelleen jumalanpalvelukseen verkon välityksellä.

Kirkkoon ja seurakunnan tiloihin ei saa tulla, mikäli henkilöllä on oireita, jotka viittaavat koronavirukseen. Niitä ovat kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi ja ripuli (THL).

Järvenpään kirkossa kesäkuusta alkaen messut sunnuntaisin klo 10 ja Torstai-illan ehtoollinen klo 19.30. Kirkko avoinna torstaisin klo 18.30 alkaen.