Uutislistaukseen

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi - kurssi siirtynyt keväälle 2022

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien perheasiain neuvottelukeskus järjestää keväällä 2022 Tunnekeskeisen parisudekurssin.

Pariskunta tanssii tangoa, kuvituskuva.

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi

Tunnekeskeinen parisuhdekurssi perustuu kiintymyssuhdeajatteluun, jonka avulla opetellaan tunnistamaan parisuhteen negatiivisia kehiä, avaamaan niitä sekä ymmärtämään omaa ja toisen käyttäytymistä yhteyden katkeamisen uhatessa. Negatiivisten kehien pysäyttäminen ja pinnan alla olevien tunteiden löytäminen ja jakaminen auttavat vahvistamaan tunneyhteyttä ja siten rakentamaan rakastavaa, turvallista ja hyvinvoivaa parisuhdetta.

Kurssilla työskennellään siten, että joka kerralle on oma teemansa, josta käydään yhdessä teoriaosuus läpi. Lisäksi joka teemasta on harjoituksia, joista osa käydään läpi kurssikerralla, osa kotitehtävinä. Harjoituksissa työskentely tapahtuu pariskunnan välillä. Omia henkilökohtaisia tai pariskunnan välisiä asioita ei käydä yhteisissä keskusteluissa läpi. Jokaisella pariskunnalla on mahdollisuus tarvittaessa saada oma henkilökohtainen tapaaminen perheneuvojan kanssa.

Huom! Aikataulu muuttunut. Seuraava kurssi pidetään Järvenpäässä keväällä 2022. 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: merja.kaura@evl.fi.

Perheneuvoja, Perhe- ja yksilöpsykoterapeutti, tunnekeskeinen pariterapia Merja Kaura

perheneuvoja, pari- ja seksuaaliterapeutti Tea Talhola

Jaa:

2021-06-01 13:45:00.0