Aattohartaudet ja joulukirkot

Jouluaatto maanantai 24.12.

klo 13
Jouluaaton perhehartaus Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Hartauden toteuttavat James CoxMaria Puotiniemi, Katri TakalaAnne Viljamaa, Birgitta HynninenSatu Hytönen ja Lapsikuoro.

klo 13
Aattohartaus siunauskappelissa, Kaukotie 48. Hartauden toteuttavat Anne AhoHeikki Ruokonen ja Prima Vista.

klo 14

klo 14.30
Aattohartaus Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Hartauden toteuttavat Katri KuusikallioPetri RepoKatri TakalaAnne Viljamaa ja Canzonetta Nova.

klo 15
Aattohartaus siunauskappelissa, Kaukotie 48. Hartauden toteuttavat Anne AhoHeikki Ruokonen ja Malla Hintsala.

klo 16
Aattohartaus Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Hartauden toteuttavat Katri Kuusikallio, Petri RepoKatri TakalaToni Hintsala ja Kirkkokuoro.

klo 23
Jouluyön messu Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Vesa KoivistoHanne LukkariKatri Takala ja Toni Hintsala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Joulupäivä tiistai 25.12.

klo 8
Joulukirkko Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Jumalanpalveluksen toteuttavat Anu Sorjonen, James CoxMikko Haapaniemi ja Harmoniakuoro yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

2. joulupäivä eli tapaninpäivä keskiviikkona 26.12.

klo 10
Tapaninpäivän messu Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4. Messun toteuttavat Maria PuotiniemiHeli SeppänenKatri Takala ja Toni Hintsala yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

--> Muut adventin ja joulunajan tapahtumat Järvenpään seurakunnassa