Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Perheiden retkipäivä Tykkimäki Actionparkiin, Kouvolaan

Huom. Retki on siirtynyt uuteen ajankohtaan syksylle. Retki on tällä hetkellä täynnä ja ilmoittautuminen avataan uudelleen, jos paikkoja vapautuu.

Lauantaina 5.9.2020

Lähtö klo 9.30 kirkon yläparkkipaikalta ja paluu noin klo 16.30 samaan paikkaan. Aikataulut ovat hieman muuttuneet alkuperäisestä Actionparkin päivittyneiden aukioloaikojen vuoksi. Hinta 10 euroa / aikuinen ja 5 euroa / lapsi sisältäen kuljetuksen ja sisäänpääsyn puistoon. Ruokailu päivän aikana omakustanteisesti. Actionpark sijaitsee Kouvolan Prisma-keskuksessa ja alueella voi nauttia omia eväitä tai Prisma-keskuksen ravintoloista ostettuja ruokia.

Lisätietoa kohteesta: Tykkimäki Actionpark

Lisätietoa retkestä: jonna.vehmassalo(at)evl.fi, p. 050 439 3450

Yhden vanhemman perheiden leiri

Huom. Leiri on peruttu ja uusi ajankohta pyritään löytämään syksylle. Leirille ei voi nyt ilmoittautua.

15.-17.5.2020 Leiriniemessä

Viikonloppuleirillä vietetään yhteistä aikaa oman perheen ja muiden perheiden kesken. Leirillä on monenlaista yhteistä tekemistä, saunomista ja ulkoilua. Lähtö kirkon alaparkkipaikalta perjantaina klo 17.30 ja paluu sunnuntaina klo 15.

Hinta 60 €/aikuinen ja 20 €/lapsi. Alle 5-vuotiaat ilmaiseksi. Leirimaksu sisältää täysihoidon omin liinavaattein. Bussikuljetus leirille ja takaisin maksaa 5 euroa / aikuinen, lapset ilmaiseksi. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Leirimaksu maksetaan sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Leirimaksuun voi anoa taloudellisin perustein vapautusta tai huojennusta diakoniatoimistosta. Avustuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa. Avustusta tälle leirille on haettava viimeistään 12.4.2020.

Lisätietoja leiristä: jasmin.anttila(at)evl.fi, p. 040 572 5865.

Ilmoittaudu mukaan tästä  (ilmoittautuminen tilapäisesti suljettu)

Kesän perheleirit

Iloista yhdessäoloa perheen kanssa!

Leiriniemi ti 21.–to 23.7.2020, lisätietoja: varhaiskasvatustyön ohjaaja Pauliina Nyman, p. 040 543 8075, pauliina.nyman@evl.fi

Leiriniemi pe 24.–su 26.7.2020, lisätietoja: diakonissa Pirjo Kultima, p. 050 439 3451, pirjo-liisa.kultima@evl.fi

Leirillä uidaan, saunotaan, paistetaan makkaraa, pelaillaan ja leikitään ja ollaan yhdessä Pyhän äärellä.
Leirin ohjelma sopii kaikenikäisille. Leiripaikan voi saada vain toiselta leiriltä. Leirimaksun voi sopia maksaa osissa ja leirimaksuun voi hakea taloudellisin perustein maksuvapautusta tai huojennusta diakoniatoimiston kautta. Maksuvapautuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa. (Maksuvapautushakemus 11.5. mennessä). Ensikertalaisilla on etusija päästä leirille.
Hinta 67 €/aikuinen ja 31 €/lapsi, alle 3 v maksutta. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla sekä monipuolisen leiriohjelman.
Ilmoittautumisajan umpeuduttua vahvistetaan leiripaikat.

Ilmoittautuminen on päättynyt ja leirit ovat tällä hetkellä täynnä.

lapset leirillä