Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Lasten päiväleiri (2012-2014 synt.) 17.-19.6.2019 Leiriniemessä

Leirillä vielä muutama paikka vapaana!

Mukavaa yhdessäoloa, liikuntaa ja musiikkituokioita. Leirille lähdetään päivittäin kirkon alaparkkipaikalta klo 9. Paluu Järvenpäähän noin klo 15.30.

Leirimaksu 14 € / päivä

Lisätiedot:
Lastenohjaaja Anne Vuori, p. 050 462 4351

Kesän perheleirit Leiriniemessä

• ti-to 23.-25.7.2019

• pe-su 26.-28.7.2019

Iloista yhdessäoloa perheen kanssa!

Leirillä uidaan, saunotaan, paistetaan makkaraa, pelaillaan ja leikitään. Leirin ohjelma sopii kaikenikäisille lapsille. Kesällä järjestetään kaksi leiriä. Leiripaikan voi saada toiselta leiriltä. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin siten, että ensikertalaiset ovat etusijalla.

Hinta 67 € / aikuinen ja 31 € / lapsi. Hinta sisältää majoituksen täysihoidolla sekä monipuolisen leiriohjelman. Jos tulet bussikuljetulla Kirkonmäeltä leiriniemeen, niin leirimaksuun lisätään 5€ / aikuinen. Bussikuljetus lapsille on ilmainen. Paikka bussiin varataan ilmoittautumisen yhteydessä.

Leirimaksuun voi anoa taloudellisin perustein vapautusta tai huojennusta diakoniatoimistosta. Avustuksen voi saada kerran kahdessa vuodessa.

Tästä verkkoilmoittautumiseen!

Lisätiedot: seurakuntapastori Hanne Lukkari, p. 050 343 1906, hanne.lukkari@evl.fi.

Syysretki Evon retkeilyalueelle

la 28.- su 29.9.2019

Yön yli kestävällä retkellä vaellamme Evon retkeilyalueella noin 10 kilometrin matkan molempina päivinä. Reitti on sovittavissa yhdessä osallistujien kanssa. Yövymme Kelkutteen savottakämpällä tai teltassa kämpän pihapiirissä. Retkelle tarvitaan vaellusvarusteet: hyvät kengät, säänmukaiset vaatteet, rinkka tai iso reppu, makuupussi ja mahdollisesti teltta. Varusteita saa myös lainaan seurakunnalta. Yöretki on tarkoitettu aikuisille ja yli 10 –vuotiaille lapsille yhdessä oman aikuisen kanssa. Lyhyellä yöretkellä on mahdollista harjoitella vaellustaitoja turvallisissa olosuhteissa. Hinta 25 € / aikuinen ja 10 € / lapsi. Huom. Tämän lisäksi tulevat ruokailukustannukset, sillä retkelle varataan omat eväät.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätietoja retkestä antavat Kaisa Kalinen, p. 040 571 1107 ja Jonna Vehmassalo, p. 050 439 3450.

lapset leirillä