Eka vauva -kerho

Keskiviikkoisin klo 13-14.30 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

Torstaisin klo 13-14.30 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2.

Eka vauva -kerho on tarkoitettu ensimmäistä lastansa odottaville vanhemmille ja perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva.

Tervetuloa viettämään yhteistä hyvää hetkeä. Vaihdamme ajatuksia ja kokemuksia kahvikupposen äärellä.

Taaperokerho

Torstaisin klo 14.30-16 seurakuntatalon kammarissa ja liikuntahallissa, Kirkkotie 2.

Yhdessäoloa ja tekemistä perheille, joissa noin 1-2 -vuotias taaperoikäinen lapsi. Myös pienemmät sisarukset tervetulleita.

Liikkuva perhekerho

Maanantaisin klo 9.30-11 seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 2.

Torstaisin klo 9.30-11 Loutin kerhotalolla, Harjukatu 2.

Liikutaan yhdessä perheen kanssa. Mukaan juomapullo ja mukavat vaatteet.

Torstaituokio

Torstaisin klo 9.30-11 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

Perhekerho aikuisille ja lapsille. Tämä kerho sopii hyvin myös esimerkiksi perhepäivähoitajille, isovanhemmille ja kummeille. Aloitamme Elävän veden kappelissa yhteisellä kirkkohetkellä, jonka jälkeen Kirkonkulman nuortentilassa kahvit ja mehut sekä yhteinen toimintatuokio.

Iltaperhekerho Olohuone

Maanantaisin klo 17.30–19 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

• Iltatoimintaa perheille ja kaikenikäisille lapsille sekä kouluikäisille kavereineen. Tarjolla pientä iltapalaa.

• Tervetuloa luomaan yhteinen olohuone!

Tapaamistuvat

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.

Maanantaisin klo 9.30-11
Mankalan kerhohuoneella, Kytötie 73-75.

Torstaisin klo 9.30-11
Haarajoen kerhohuoneella, Haarajoenkatu 2.
Nummenkylän kerhotuvalla, Ruukkukatu 10.

kynttilää tekemässä