Toiminta alkaa viikolla 35 (alkaen 30.8.)

Eka vauva -kerho

Keskiviikkoisin klo 13-14.30 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6 H.

Torstaisin klo 13-14.30 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2.

Eka vauva -kerho on tarkoitettu ensimmäistä lastansa odottaville vanhemmille ja perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva.

Tervetuloa viettämään yhteistä hyvää hetkeä. Vaihdamme ajatuksia ja kokemuksia kahvikupposen äärellä.

Taaperokerho

Perjantaisin klo 9.30-11.00 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6 H.

Yhdessäoloa ja tekemistä perheille, joissa noin 1-2 -vuotias taaperoikäinen lapsi. Myös pienemmät sisarukset tervetulleita.

Iltaperhekerho Olohuone

Maanantaisin klo 17.30–19 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

Iltaperhekerho kaikenikäisille lapsille huoltajineen. Tarjolla pientä iltapalaa.

Liikkuva perhekerho

Maanantaisin klo 9.30-11 seurakuntatalon liikuntahallissa (käynti Yhteiskoulun puoleisesta päädystä), Kirkkotie 1 D.

Torstaisin klo 9.30-11 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2.

Liikutaan yhdessä perheen kanssa. Mukaan juomapullo ja ja verkkarit tai muut mukavat vaatteet.

Perhetupa

Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2.

Rentoa yhdessäoloa, keskustelua ja puuhaa kaikenikäisille sekä tietenkin kahvia ja pullaa! Omat eväät voi ottaa mukaan, tilassa on ruoan lämmitysmahdollisuus. Tämän lisäksi:

Tiistaisin
Mini-tupa klo 9:30-11:00

Maksutonta matalan kynnyksen lastenhoitoa lapsiperheiden arkeen.
Kysy vapaita paikkoja p. 050 462 4351 tai paikan päältä

Yhteinen lounas 10.30-11.45

Lämmintä ruokaa tarjolla maksutta kaikille perheille. Tule mukaan syömään yhdessä!

Perjantaisin
Musa-tupa 9.30-10.00

Iloitaan yhdessä musiikista leikkien, liikkuen, soittaen, laulaen ja kuunnellen! Musahetken jälkeen voi jäädä vielä kahvittelemaan ja leikkimään klo 12 asti.

Iltamusakerho

Tiistaisin klo 18–19 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotilassa, Riihitie 2.

Iltatoimintaa perheille ja alle kouluikäisille lapsille. Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa mukaan musiikkihetkeen!

Nuoret äidit

Torstaisin klo 9.30-11.00 Seurakuntatalon kammarissa, Kirkkotie 1.

Koetko, että olet tullut nuorena äidiksi ja kaveripiirisi ei välttämättä ole samassa tilanteessa kanssasi? Täällä pääset jakamaan kokemuksia samassa elämäntilanteessa olevien kanssa ja ihan vaan olemaan sinä juuri sellaisena kuin olet lapsesi kanssa.  Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Torstaituokio

Torstaisin klo 9.30-11 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6 H.

Perhekerho aikuisille ja lapsille. Tämä kerho sopii hyvin myös esimerkiksi perhepäivähoitajille, isovanhemmille ja kummeille. Aloitamme Elävän veden kappelissa yhteisellä kirkkohetkellä, jonka jälkeen Kirkonkulman nuortentilassa kahvit ja mehut sekä yhteinen toimintatuokio. Noin kerran kuukaudessa kirkkohetken yhteydessä vietetään myös ehtoollista. Tänä syksynä ehtoollishetkiä on 30.9., 28.10. ja 25.11.

Tapaamistupa

Torstaisin klo 9.30-11 Haarajoen kerhohuoneella, Haarajoenkatu 2.

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.

kynttilää tekemässä