Perhekerhot ovat kesätauolla. Toiminta jatkuu 24.8. alkaen.

Eka vauva -kerho

Keskiviikkoisin klo 13-14.30 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6 H.

Torstaisin klo 13-14.30 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2.

Eka vauva -kerho on tarkoitettu ensimmäistä lastansa odottaville vanhemmille ja perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva.

Tervetuloa viettämään yhteistä hyvää hetkeä. Vaihdamme ajatuksia ja kokemuksia kahvikupposen äärellä.

Taaperokerho

Maanantaisin klo 14-15.30 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6 H.

Yhdessäoloa ja tekemistä perheille, joissa noin 1-2 -vuotias taaperoikäinen lapsi. Myös pienemmät sisarukset tervetulleita.

Iltaperhekerho Olohuone

Maanantaisin klo 17.30–19 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

Iltaperhekerho kaikenikäisille lapsille huoltajineen. Tarjolla pientä iltapalaa.

Liikkuva perhekerho

Maanantaisin klo 9.30-11 seurakuntatalon liikuntahallissa (käynti Yhteiskoulun puoleisesta päädystä), Kirkkotie 1 D.

Torstaisin klo 9.30-11 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2.

Liikutaan yhdessä perheen kanssa. Mukaan juomapullo ja ja verkkarit tai muut mukavat vaatteet.

Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2.

Keskustelua ja yhdessäoloa sekä kahvia ja pullaa. Omat eväät voi ottaa mukaan, tilassa on ruuan lämmitysmahdollisuus. Kerhossa on järjestetty lastenhoito klo 9.30-10.30, jolloin vanhempi voi myös poistua kerhosta hoitamaan omia asioita. Lastenhoitoon ilmoittaudutaan edellisellä kerhokerralla. Tiistaisin perheen yli 3-vuotias lapsi voi myös osallistua luontokerhoon klo 9.30-11 Loutissa.

Iltamusakerho

Tiistaisin klo 18–19 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotilassa, Riihitie 2.

Iltatoimintaa perheille ja alle kouluikäisille lapsille. Ei ennakkoilmoittautumista, tervetuloa mukaan musiikkihetkeen!

Mielen tila

Keskiviikkoisin klo 17-19 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6 H (Huom. alkaen 2.9.).

Kaipaatko hengähdystaukoa arkeen? Äideille suunnattu iltakerho, jossa mielen pohdintaa, kevyttä liikuntaa ja pientä iltapalaa. Ei järjestettyä lastenhoitoa. Ryhmään mahtuu 12 henkilöä ja siihen ilmoittaudutaan etukäteen alla olevasta linkistä.

Kerhon ohjaajina toimivat Satu Hytönen (etunimi.sukunimi@evl.fi, p. 050 462 4365)  ja Mira Savolainen.

Ilmoittaudu mukaan tästä.

Torstaituokio

Torstaisin klo 9.30-11 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6 H.

Perhekerho aikuisille ja lapsille. Tämä kerho sopii hyvin myös esimerkiksi perhepäivähoitajille, isovanhemmille ja kummeille. Aloitamme Elävän veden kappelissa yhteisellä kirkkohetkellä, jonka jälkeen Kirkonkulman nuortentilassa kahvit ja mehut sekä yhteinen toimintatuokio.

Tapaamistupa

Torstaisin klo 9.30-11 Haarajoen kerhohuoneella, Haarajoenkatu 2.

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.

kynttilää tekemässä