Sururyhmä läheisensä menettäneille syksyllä 2021

Vertaisryhmässä keskustellaan luottamuksellisesti läheisen kuolemaan ja suruun liittyvistä asioista ja tunteista. Ryhmä kokoontuu torstaisin 23.9. – 4.11. klo 18- 19.30 seurakuntakeskuksen Kammarissa. Ohjaajina toimivat pastori Anne Aho ja diakonissa Marketta Hyytiäinen. Tiedustelut ja ilmoittautuminen 8.9., 10.9. ja 14.9. klo 14-16 Marketta Hyytiäiselle p. 050 436 0548.

Älä jää yksin surun kanssa

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä suljetuissa pienryhmissä on mahdollisuus käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin, ovat määräaikaisia ja kokoontuvat noin seitsemän kertaa. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät. Jos kaipaat henkilökohtaista keskustelua, otathan yhteyttä seurakuntaan.

Keski-Uudellamaalla järjestetään vuorovuosin Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa oma sururyhmä itsemurhan tehneiden omaisille. Kysy lisätietoja sururyhmistä vastaavilta työntekijöiltä.

Sururyhmien toiminnasta Järvenpään seurakunnassa vastaa seurakuntapastori Krista Valtonen, p. 050 406 8033, krista.valtonen@evl.fi.

Vesipisarat

diakonia