Sururyhmät

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä suljetuissa pienryhmissä on mahdollisuus käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin, ovat määräaikaisia ja kokoontuvat noin seitsemän kertaa. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät.

Syksyn sururyhmä on alkanut.  Jos kaipaat henkilökohtaista keskustelua, otathan yhteyttä seurakuntaan.

Sururyhmien toiminnasta vastaa seurakuntapastori Krista Valtonen, p. 050 406 8033, krista.valtonen@evl.fi.

Yhdessä Keravan ja Tuusulan seurakuntien kanssa järjestetään kerran vuodessa sururyhmä itsemurhan tehneiden omaisille, mistä ilmoitetaan erikseen.

Nainen ja perhosia usvassa.