Sururyhmä läheisensä menettäneille

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä suljetuissa pienryhmissä on mahdollisuus luottamuksellisesti käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin ja ovat määräaikaisia. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät.

Seuraava sururyhmä keväällä 2023

Ilmoittautuminen tammikuussa tiistaisin 17.1, 24.1 ja 31.1 klo 14.30-16.30 Pia Valoselle puhelimitse p.0400 656 976.

Kokoontumiset klo 17.30 - 19 Kirkkopihan Violetissa tiistaisin, osoite Kirkkotie 3C. Ryhmäkerrat: 7.3, 14.3, 21.3,28.3,4.4 ja 11.4, 18.4,25.4. Viimeinen kerta sovitaan ryhmäläisten kanssa ensimmäisessä tapaamisessa. Ohjaajina toimivat pastori Leena Berntsson ja diakoni Pia Valonen.

diakonia
hoiva- ja palvelukodit
sururyhmät

Olen diakonian pappi, ja työssäni ilahdun lyhyemmistä ja pidemmistä merkityksellisistä kohtaamisista. Minua ei lakkaa kiehtomasta ihmisten elämäntarinat, ja niitä saan papin tehtävässä paljon kuulla. Jokaisen ihmisen tarina on arvokas ja ainutlaatuinen.

Olen tullut Järvenpään seurakunnan palvelukseen alun perin vuonna 2010, mutta välissä ehdin asua ja työskennellä muutamia vuosia Ruotsissa. Toimitan siksi mielelläni kasteita, häitä ja hautajaisia myös tvåspråkigt.

Vapaa-aikaa vietän perheen, ulkoilun ja liikunnan parissa. ”Niin kauan kuin maailmassa on lapsia, kukkia ja lintuja, niin kauan on toivoa” (Franciscus Assisilainen)