Sururyhmät

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä suljetuissa pienryhmissä on mahdollisuus käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin, ovat määräaikaisia ja kokoontuvat noin seitsemän kertaa. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät. Jos kaipaat henkilökohtaista keskustelua, otathan yhteyttä seurakuntaan.

Sururyhmien toiminnasta Järvenpään seurakunnassa vastaa seurakuntapastori Krista Valtonen, p. 050 406 8033, krista.valtonen@evl.fi.

Kevään 2020 sururyhmät ovat käynnistyneet. Seuraavat sururyhmät alkavat syksyllä 2020, ja niistä ilmoitetaan mm. paikallislehdissä, nettisivuillamme.

Alueen erityisryhmä itsemurhan tehneiden omaisille kokoontuu tänä vuonna Keravalla. Tiedustelut pastori Asta Koponen, p. 0400 378042.

Nainen ja perhosia usvassa.