Sururyhmät

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä suljetuissa pienryhmissä on mahdollisuus käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin, ovat määräaikaisia ja kokoontuvat noin seitsemän kertaa. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät. Jos kaipaat henkilökohtaista keskustelua, otathan yhteyttä seurakuntaan.

Keski-Uudellamaalla järjestetään vuorovuosin Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa oma sururyhmä itsemurhan tehneiden omaisille. Kysy lisätietoja sururyhmistä vastaavilta työntekijöiltä.

Sururyhmien toiminnasta Järvenpään seurakunnassa vastaa seurakuntapastori Krista Valtonen, p. 050 406 8033, krista.valtonen@evl.fi.

Sururyhmä läheisensä menettäneille

Ryhmässä keskustellaan läheisen kuolemaan ja suruun liittyvistä asioista ja tunteista. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin alkaen 3.2.2021 klo 17.30–9 Seurakuntatalon Kammarissa, Kirkkotie 1. Ryhmän ohjaajina pappi Aino Luhtasela ja diakonissa Pirjo Kultima.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen 4.–15.1.2021 Pirjo Kultima p. 050 439 3451. Pe 15.1.2021 jälkeen ilmoittautujille vahvistetaan sururyhmään pääsy.

Sururyhmä alkaa 3.2.2021, mikäli se on korona-rajoitusten vuoksi mahdollista.

Enkelipatsas hautamuistomerkillä.

diakonia