Sururyhmä läheisensä menettäneille

Seurakunta järjestää läheisensä menettäneille vertaisryhmiä, sururyhmiä. Näissä suljetuissa pienryhmissä on mahdollisuus luottamuksellisesti käsitellä kuolemaa ja menetystä keskustellen, kysellen ja omia tunteita ilmaisten.

Uudet ryhmät alkavat keväisin ja syksyisin ja ovat määräaikaisia. Ryhmiä ohjaavat papit ja diakoniatyöntekijät. Jos kaipaat henkilökohtaista keskustelua, otathan yhteyttä seurakuntaan.

Kevät 2022

Ryhmä siirtyy myöhemmin keväällä järjestettäväksi. Tiedustelut p. 040 538 7141. Ryhmän ohjaajina: pappi Anu Sorjonen ja diakoni Katariina Autero

Ryhmä itsemurhaan kuolleiden omaisille

Keski-Uudellamaalla järjestetään vuorovuosin Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa oma sururyhmä itsemurhaan kuolleiden omaisille. Vuonna 2022 ryhmä järjestetään Järvenpäässä syyskaudella. Kysy lisätietoja pappi Heli Kosolalta, p. 050 4319702, heli.kosola@evl.fi

Sururyhmien toiminnasta Järvenpään seurakunnassa vastaa seurakuntapastori Krista Valtonen, p. 050 406 8033, krista.valtonen@evl.fi.

diakonia
hoiva- ja palvelukodit