Diakoniavastaanotot

Ajanvarausaikoina Sinulle varataan aika diakoniatyöntekijän vastaanotolle.

DIAKONIA AUTTAA
kun elämässä on vaikeaa.


Diakonian ajanvaraus maanantaisin ja torstaisin klo 10-11. Aika varataan ma ja to klo 10-11 soittamalla p. 050 571 1889 tai käymällä paikan päällä Kirkkopihan diakoniatoimistossa, os. Kirkkotie 3C.  Diakoniatoimisto on suljettuna helatorstaina 9.5.2024.

Diakoniavastaanotolle voit ottaa yhteyttä  eri tilanteissa, kun kaipaat tukea elämääsi. Diakoniatyöntekijät auttavat, kun kaipaat kuuntelijaa tai haluat keskustella mieltäsi painavista asioista esim. ihmissuhteisiin, terveyteen, työttömyyteen, päihteisiin tai hengellisiin asioihin liittyen. Voit saada myös ohjausta ja neuvontaa sekä tarvittaessa taloudellista apua. Taloudellinen apu on tavallisesti kertaluontoista. Diakoniatyöntekijän kanssa tilanteestasi keskustellaan kokonaisvaltaisesti, yhdessä ratkaisuja ja toimintakeinoja etsien. Taloudellisen avuntarpeen kartoittamista varten, otathan jo ennakolta mukaasi verkkopankkitunnukset tai tiliotteet sekä mahdolliset toimeentulotukipäätökset ja muut tositteet tuloistasi ja menoistasi. 
 
Tehtävämme on lievittää inhimillistä hätää ja välittää Jumalan rakkautta. Tarjoamme apua hengelliseen, henkiseen ja aineelliseen ahdinkoon.  Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, määräaikaisia ja maksuttomia.

 

Seurakunnan diakoniatyöntekijät Mikael Jutila, Isabel Hirvi, Katariina Autero, Mervi Salminen, Merja Korhonen, Marketta Hyytiäinen.
Edessä Pia Valonen ja Heli Bergholm.

Lomakkeet tulostettavaksi

--> Maksuvapautuslomakkeet

Kirkon diakonia - oikeus ihmisarvoiseen elämään

Työntekijöiden yhteystiedot>