Diakoniavastaanotot

Ajanvarausaikoina Sinulle varataan aika diakoniatyöntekijän vastaanotolle. Voit varata ajan soittamalla tai käymällä diakoniatoimistossa aukioloaikoina.

Kirkkopihan diakoniatoimisto

Kirkkotie 3, p. 050 571 1889, ajanvaraus vastaanotolle maanantaisin klo 12-13 ja torstaisin klo 9–10.

Jampan diakoniatoimisto

Pihkapolku 2, p. 050 571 1889, ajanvaraus vastaanotolle torstaisin klo 9-10.

Diakoniavastaanotolle voit ottaa yhteyttä kun kaipaat tukea elämääsi. Voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijään, kun kaipaat kuuntelijaa tai haluat keskustella mieltäsi painavista asioista esim. ihmissuhteisiin, terveyteen, työttömyyteen, päihteisiin tai hengellisiin asioihin liittyen. Voit saada myös ohjausta ja neuvontaa sekä tarvittaessa taloudellista apua. Taloudellinen apu on tavallisesti kertaluontoista. Diakoniatyöntekijän kanssa tilanteestasi keskustellaan kokonaisvaltaisesti, yhdessä ratkaisuja ja toimintakeinoja etsien. Avustushakemuksen tekemistä varten, otathan jo ennakolta mukaasi verkkopankkitunnukset tai tiliotteet sekä mahdolliset toimeentulotukipäätökset ja muut tositteet tuloistasi ja menoistasi.

Kanssamme käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, määräaikaisia ja maksuttomia. Tehtävämme on lievittää inhimillistä hätää ja välittää Jumalan rakkautta. Tarjoamme apua hengelliseen, henkiseen ja aineelliseen ahdinkoon.

Lomakkeet tulostettavaksi

--> Maksuvapautuslomakkeet