Musiikki soi seurakunnassa

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Kaikki musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Seurakunnan musiikkitoiminta on tauolla toistaiseksi.

Tulevat konsertit Järvenpään kirkossa tai mahdollisuuksien/tilanteen mukaan verkossa:

• Tiistaina 16.3. Maailman synty – Varhaisbarokkia ja suomalaista kansanmusiikkia.
    KONSERTTI ON PERUTTU.

• Palmusunnuntaina 28.3. ”Kaikki Agnus Deit”, Prima Vista. KONSERTTI ON PERUTTU

• Torstaina 13.5. klo 16 Harmoniakuoron kevätlaulajaiset

Urkuvartti maaliskuussa torstaisin klo 12 verkossa.

Klikkaa itsesi musiikkituokioon. Tallenteet on nähtävillä verkossa 2 viikon ajan.