Musiikki soi seurakunnassa

Järvenpään seurakunnassa toimii viisi kuoroa ja lapsikuoro. Yhteistyötä tehdään myös paikallisten kuorojen, Keski-Uudenmaan musiikkiopiston ja paikallisten muusikoiden kanssa. Konserteissa kuullaan korkeatasoisia vierailijoita Suomesta ja maailmalta.

Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Tähän perustuu luterilaisen teologian mukaan musiikin erityinen asema muiden taiteiden rinnalla.

Järvenpään seurakunnassa järjestetään konsertteja, yhteislaulutilaisuuksia ja muita musiikkitilaisuuksia. Musiikilla on erityinen rooli myös jumalanpalveluksessa. Kaikki musiikkitilaisuudet löydät tapahtumakalenterista.

Seurakunnan musiikkitoiminta on tauolla 31.1.2021 asti.

Tulevat konsertit Järvenpään kirkossa:

• Sunnuntaina 7.2. klo 18 Talvikonsertti, solisteina Prima Vistan kuorolaisia.

• Keskiviikkona 10.2. klo 19 Elinan päivän konsertti. Schumann, Schubert.
    Elina Rantamäki, sopraano, Anna Elina Kuvaja, piano. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 € Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

• Lauantaina 13.3. klo 18 Lauluja elämästäni. Kvartetti Miinu, Helena, Tommi ja Heikki. Vapaa pääsy.
    ​​​​​​​
  • Tiistaina 16.3. klo 19 Maailman synty – Varhaisbarokkia ja suomalaista kansanmusiikkia.
    Virpi Räisänen, mezzosopraano, Taito Hoffrén, runolaulu, suomalaisia kansanmuusikoita, FiBo players.

• Palmusunnuntaina 28.3. klo 18 ”Kaikki Agnus Deit”, Prima Vista, joht. Heikki Ruokonen. 10 euroa ohjelma, vapaa pääsy.
    ​​​​​​​
  • Torstaina 13.5. klo 16 Harmoniakuoron kevätlaulajaiset