Jampan aamukaffeilla ja muissa tilaisuuksissa voi tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin.


Jampan syksy 2023

Aamukaffet

perjantaisin 9–12 Jampan sydämessä. Aamukaffet alkaa pienellä hartaudella, jonka jälkeen syödään aamupala. Tule syömään yhdessä ja tapaamaan uusia ja vanhoja tuttuja. Aamukaffien syysretkipäivä 26.9.2023.

Käsityöpiiri

kokoontuu joka perjantai Aamukaffien jälkeen klo 10.30 Jampan sydämessä. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Tiistaikahvila

Jampan sydämessä klo 12–15. Tule syömään ja viettämään aikaa yhdessä. Joka tiistai 8.8. alkaen myös pientä ohjelmaa kuten esim. levyraati tai tietokilpailu.  

Torstain ruokajakelu

Jaamme Yhdessä katettu -verkoston kautta saatua hävikkiruokaa. Ruuan määrä vaihtelee viikoittain. Vuoronumerojako alkaa klo 11.15 ja
jako jatkuu heti sen jälkeen Jampan sydämessä.

English Bible club

Come and join us for fellowship, prayer and Bible study in English once a month on Wednesday 10 A.M–11 A.M, Seb 14, Oct 11, Nov 18, Dec 13. Leader Carol Westerlund.

Uutta - Naisten ryhmä

Lokakuusta alkaen joka kuukauden ensimmäinen tiistai eli 3.10., 7.11. ja 5.12. klo 18 Jampan sydämessä.

Tule hengähtämään naisten ryhmään! Kuukauden ensimmäisenä tiistaina Jampan sydämen ovet avoinna juuri sinulle. Saavu rohkeasti kahvittelemaan, jutustelemaan luottamuksellisessa ilmapiirissä ja  kuuntelemaan vaikkapa mielenkiintosi pohjalta pidettyjä alustuksia. Pieni hetki lapsivapaata aikaa juuri sinulle. Järjestäjänä srk:n vapaaehtoinen Teija Määttänen ja diakoni Pia Valonen. Tiedustelut: teijamaattanen@gmail.com

Diakonian vastaanotto

Voit varata puhelimitse ajan ma ja to 10–12 p. 050 571 1889.

Tapahtumat

− Jampan joulupolku ma 27.11. klo 17–19, joulupolun suunnittelu 6.10. klo 13.

− Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro to 14.12. klo 18.

Jampan messut

su 29.10. klo 12 messun jälkeen lounas

su 26.11. klo 12 messun jälkeen lounas

ke 6.12. klo 12 itsenäisyyspäivän messu

ma 25.12. klo 10 joulukirkko

Missä Jampan sydän on?

Lue tila-sivulta.

 

Facebookissa voit liittyä  Jampan aamukaffet -Facebook-ryhmään.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori

hallinto
Jampan alue

Arkityössä toimin Jampan alueella Aamukaffella, ruokajakelussa ja erilaisissa tapahtumissa Käyn myös sielunhoidollisia keskusteluja ja pidän sururyhmiä ja rippikouluja. Viikonloppuisin kastan, vihin, hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Minut on nimetty seurakunnan valmiuspäälliköksi ja häirintäyhdyshenkilöksi.

Jampan alueella haluan rakentaa hyvää yhteisöllisyyttä ja puhua ja toimia heikoimmassa asemassa olevien hyväksi. Jumalan rakkaus ja seurakunnan palvelut kuuluvat kaikille.

Vapaa-ajalla vietän aikaa crossfitin ja painonnoston parissa, neulon ja luen sekä retkeilen ja vaellan luonnossa. Asun Järvenpäässä puolison, kahden teini-ikäisen lapsen ja koiran kanssa.

diakoni, vs.

Jampan aluetyö
Yhdessä katettu -verkosto
Rari-toiminta

Työskentelen yleisen diakoniantyön lisäksi Jampan diakonina ja Yhdessä Katettu verkoston yhteyshenkilönä lahjoitusruokaan liittyvissä innovaatioissa. 

Koen työssäni tärkeäksi olla osaltani tukemassa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia: psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen ja hengellinen hyvinvointi ovat kaikki tärkeitä näkökulmia. Lisäksi yhteiskunnan rakenteet vaikuttavat hyvinvointiin ja niihin tulee voida vaikuttaa.  

Erityisesti minua innostaa löytää ihmisistä heidän vahvuuksiaan ja nostaa niitä esiin. Vapaa-ajallani keskityn läheisiini ja virkistyn esimerkiksi liikunnasta.

Diakoniavihkimyksessä huoneentauluksi valitsemani Raamatun kohta on Jesajan kirjasta: ”Minä luon huulten hedelmän, rauhan kaukaisille ja läheisille, -sanoo Herra- ja minä parannan hänet.” (Jes.57:19)