Tervetuloa mukaan!

• Lukupiiri maanantaisin 17.10., 21.11. ja 19.12. klo 16-18. Piiri kokoontuu vapaaehtoisvoimin.

• Tiistaikahvila tiistaisin klo 12–15 Jampassa, Rekikadun tilassa.

• Ruokajakelu torstaisin klo 11.30 Rekikadun kerhotilan etuovelta (Rekikatu 1). Vuoronumeron voi hakea aikaisintaan klo 9. Pienten lasten vanhemmat lapsineen pääsevät jonon kärkeen.

• Aamukaffet perjantaisin klo 9-12 Rekikadun tilassa. Aamukaffien aikaan klo 10.30-12 kokoontuu samassa tilassa myös Jampan käsityöpiiri.

• English Club joka toinen maanantai klo 10-11 (aloitus 26.9., parittomat viikot). Kerho on vapaaehtoisten vetämä englannin keskustelukerho. Kerhoon ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet! Tarjolla kahvia.

• English Psalm Club
    Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M–11 A.M, Sep 21, Oct 12, Nov 9, Dec 14. Leader Carol Westerlund.

• Jampan ehtoollishartaudet sunnuntaisin 25.9., 30.10. ja 27.11. klo 12.

Yhteistyötoimintaa:

• Ikäihmisten laulukerho keskiviikkoisin klo 14–15 (aloitus 21.9.). Mukavaa ohjattua yhteislaulua. Ryhmää ohjaa laulunopettaja Taina Lehto Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistolta.

Tulevia tapahtumia:

• Jampan joulupolku maanantaina 28.11.

• Kauneimmat joululaulut ja joulupuuro keskiviikkona 14.12 klo 18.

Facebookissa voit liittyä  Jampan aamukaffet -Facebook-ryhmään.

hallinto
Jampan alue

Arkityössä toimin Jampan alueella Aamukaffella, ruokajakelussa ja erilaisissa tapahtumissa Käyn myös sielunhoidollisia keskusteluja ja pidän sururyhmiä ja rippikouluja. Viikonloppuisin kastan, vihin, hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Minut on nimetty seurakunnan valmiuspäälliköksi ja häirintäyhdyshenkilöksi.

Jampan alueella haluan rakentaa hyvää yhteisöllisyyttä ja puhua ja toimia heikoimmassa asemassa olevien hyväksi. Jumalan rakkaus ja seurakunnan palvelut kuuluvat kaikille.

Vapaa-ajalla vietän aikaa crossfitin ja painonnoston parissa, neulon ja luen sekä retkeilen ja vaellan luonnossa. Asun Järvenpäässä puolison, kahden teini-ikäisen lapsen ja koiran kanssa.

diakoni, vs.

Jampan aluetyö