Mira Isorinne toivottaa kävijät tervetulleeksi Jampan sydämeen.

Toukokuu 2023

 • TIISTAIKAHVILA klo 12–15. Tule kahvin tai sopan ääreen viettämään aikaa. Vapaaehtoisten järjestämää pientä ohjelmaa.
   
 • RUOKAJAKELU torstaisin klo 11.30, vuoronumeron saa klo 9 alkaen.
   
 • AAMUKAFFET JA KÄSITYÖPIIRI perjantaisin klo 9–12. Aamuhartaus klo 9, jonka jälkeen runsas aamupala hyvässä seurassa.
   
 • EHTOOLLISHARTAUS JA KAHVIT sunnuntana 28.5. klo 12.
   
 • KEVÄTRETKI pe 2.6. Leiriniemeen. Ilmoittautuminen Rekikadun toiminnan yhteydessä.
   
 • Jampan pappi Anu Sorjonen vierailee pyydettäessä Jampan palvelupihan asukkaiden luona esim. yksityisen
  ehtoollisenvieton tai sielunhoidon merkeissä tai saattohoitotilanteessa. Ota yhteyttä p. 040 538 7141.
Jampan vapaaehtoiset ovat hyväntuulista porukkaa. Kuvassa: Kalevi ja Sinikka Valonen, Erja Sedat, Heikki Salo ja Kari Harju

Jampan kesä 2023

Aamukaffet 

kesäkuussa perjantaisin 9.6., 16.6. ja 30.6. klo 9-12 Jampan sydämessä. Elokuussa Aamukaffet Aluetuvalla, Haltianpolku 1. 

Ruokajakelu  

1.6., 8.6., 15.6. ja 29.6. klo 11.30 Jampan sydämen etuovelta, Rekikatu 1. Vuoronumerot arvotaan klo 11.15. Elokuussa ruokajakelu Aluetuvalla, Haltianpolku 1. 

Tiistaikahvilat 

6.6., 13.6., 30.6. ja 27.6. klo 12-15 Jampan sydämessä.

Sadonkorjuujuhla 

to 24.8 klo 17-20 Jampan viljelypalstalla. Kirpputori, jonne voit tulla itse myymään. Kanttorit musisoivat klo 18. Mukavaa yhdessäoloa ja  makkaranpaistoa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä kaupungin kanssa. 

Facebookissa voit liittyä  Jampan aamukaffet -Facebook-ryhmään.

Ota yhteyttä

seurakuntapastori

hallinto
Jampan alue

Arkityössä toimin Jampan alueella Aamukaffella, ruokajakelussa ja erilaisissa tapahtumissa Käyn myös sielunhoidollisia keskusteluja ja pidän sururyhmiä ja rippikouluja. Viikonloppuisin kastan, vihin, hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Minut on nimetty seurakunnan valmiuspäälliköksi ja häirintäyhdyshenkilöksi.

Jampan alueella haluan rakentaa hyvää yhteisöllisyyttä ja puhua ja toimia heikoimmassa asemassa olevien hyväksi. Jumalan rakkaus ja seurakunnan palvelut kuuluvat kaikille.

Vapaa-ajalla vietän aikaa crossfitin ja painonnoston parissa, neulon ja luen sekä retkeilen ja vaellan luonnossa. Asun Järvenpäässä puolison, kahden teini-ikäisen lapsen ja koiran kanssa.

diakoni, vs.

Jampan aluetyö
Yhdessä katettu -hanke

Työskentelen yleisen diakoniantyön lisäksi Jampan diakonina ja Yhdessä Katettu verkoston yhteyshenkilönä lahjoitusruokaan liittyvissä innovaatioissa. 

Koen työssäni tärkeäksi olla osaltani tukemassa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia: psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen ja hengellinen hyvinvointi ovat kaikki tärkeitä näkökulmia. Lisäksi yhteiskunnan rakenteet vaikuttavat hyvinvointiin ja niihin tulee voida vaikuttaa.  

Erityisesti minua innostaa löytää ihmisistä heidän vahvuuksiaan ja nostaa niitä esiin. Vapaa-ajallani keskityn läheisiini ja virkistyn esimerkiksi liikunnasta.

Diakoniavihkimyksessä huoneentauluksi valitsemani Raamatun kohta on Jesajan kirjasta: ”Minä luon huulten hedelmän, rauhan kaukaisille ja läheisille, -sanoo Herra- ja minä parannan hänet.” (Jes.57:19)