Jampan aamukaffeilla ja muissa tilaisuuksissa voi tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin.

Ehtoollishartaus 26.5. on peruttu!

Kevätretki ma 27.5. Leiriniemeen. Ilmoittautuminen Jampan sydämen toiminnan yhteydessä.

Aamukaffet perjantaisin klo 9-12 Jampan sydämessä. 31.5. sujettu muuton vuoksi.
Tiistaikahvilat klo 12-15 Jampan sydämessä. 28.5. suljettu muuton vuoksi.
Ruokajakelu torstaisin klo 11.30 Jampan sydämessä. Vuoronumerot arvotaan klo 11.15. Ei ruokajelua to 31.5. muuton vuoksi.

Kesä 2024

Jampan kesätoiminta järjestetään kesä- ja elokuussa Jampan aluetuvalla,
Haltianpolku 1. Huom! Jampan toiminta lomailee heinäkuussa.

Aamukaffet kesäkuussa ja elokuussa perjantaisin klo 9-12 Jampan aluetuvalla,
Haltianpolku 1.

Tiistaikahvilat klo 11-14 kesäkuussa ja elokuussa Jampan aluetuvalla,
Haltianpolku 1.

Ruokajakelu torstaisin klo 11.30 Jampan aluetuvalla, Haltianpolku 1.
Vuoronumerot arvotaan klo 11.15.

Pysy kärryillä

Klikkaa itsesi mukaan Facebookissa Jampan Aamukaffet -ryhmään, joka on Jampan alueen asukkaille tarkoitettu keskustelupaikka. Ryhmän juuret ovat

Jampan seurakuntakodin Aamukaffeilla. Ryhmää ylläpitävät Järvenpään seurakunnan työntekijät ja vapaaehtoiset. Ryhmässä voi keskustella

hyvässä hengessä kaikesta maan ja taivaan välillä. Myös alueen tapahtumia ja tilaisuuksia saa jakaa.

Ajankohtaista:
Rekikadun tilat remonttiin

Facebookissa voit liittyä  Jampan aamukaffet -Facebook-ryhmään.

seurakuntapastori, virkavapaalla

hallinto
Jampan alue

Arkityössä toimin Jampan alueella Aamukaffella, ruokajakelussa ja erilaisissa tapahtumissa Käyn myös sielunhoidollisia keskusteluja ja pidän sururyhmiä ja rippikouluja. Viikonloppuisin kastan, vihin, hautaan ja toimitan jumalanpalveluksia. Minut on nimetty seurakunnan valmiuspäälliköksi ja häirintäyhdyshenkilöksi.

Jampan alueella haluan rakentaa hyvää yhteisöllisyyttä ja puhua ja toimia heikoimmassa asemassa olevien hyväksi. Jumalan rakkaus ja seurakunnan palvelut kuuluvat kaikille.

Vapaa-ajalla vietän aikaa crossfitin ja painonnoston parissa, neulon ja luen sekä retkeilen ja vaellan luonnossa. Asun Järvenpäässä puolison, kahden teini-ikäisen lapsen ja koiran kanssa.

diakoni, vs.

Jampan aluetyö
Yhdessä katettu -verkosto
Rari-toiminta

Työskentelen yleisen diakoniantyön lisäksi Jampan diakonina ja Yhdessä Katettu verkoston yhteyshenkilönä lahjoitusruokaan liittyvissä innovaatioissa.

Koen työssäni tärkeäksi olla osaltani tukemassa ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia: psyykkinen, fyysinen, sosiaalinen ja hengellinen hyvinvointi ovat kaikki tärkeitä näkökulmia. Lisäksi yhteiskunnan rakenteet vaikuttavat hyvinvointiin ja niihin tulee voida vaikuttaa.

Erityisesti minua innostaa löytää ihmisistä heidän vahvuuksiaan ja nostaa niitä esiin. Vapaa-ajallani keskityn läheisiini ja virkistyn esimerkiksi liikunnasta.

Diakoniavihkimyksessä huoneentauluksi valitsemani Raamatun kohta on Jesajan kirjasta: ”Minä luon huulten hedelmän, rauhan kaukaisille ja läheisille, -sanoo Herra- ja minä parannan hänet.” (Jes.57:19)