Tervetuloa mukaan kouluikäisten toimintaan keväällä 2021
-toiminta tauolla toistaiseksi.

Seurakuntana haluamme antaa 7-14-vuotiaille kokemuksen turvallisesta ja iloisesta suhteesta Jumalaan. Elämän suuressa seikkailussa iloitsemme pienistä asioista, opettelemme kantamaan vastuuta sekä ymmärtämään, kuka on lähimmäinen ja miten häntä voi tukea ja auttaa.

Kevät 2021 on muuttunut perheiden arjen osalta kovin erilaiseksi kuin aikaisemmin. Haastavassa tilanteessa voi tulla tarve jutella jonkun ulkopuolisen kanssa. Lasten ja nuorten on mahdollista saada työntekijöiltämme keskusteluapua tarvittaessa. Ota meihin ohjaajiin rohkeasti yhteyttä - yhteystiedot löytyvät sivun oikeasta reunasta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä myös www.nettitupu.fi tai kirkonkeskusteluapua nuorille.

Kokoamme koululaisille suunnattuja puuhapaketteja, joissa on tekemistä, pohtimista, värityskuvia ja erilaisia vinkkejä. Mikäli haluat saada kotiisi tällaisen postin, toimita yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen minna.valkeapaa@evl.fi Nimeä sähköpostin otsikoksi PUUHAPAKETTI ja liitä viestiin lapsen nimi ja osoite. Mikäli perheessäsi on useampi alakouluikäinen, niin laita kaikkien nimet, jotta he saavat oman postin.

Instagrammissa @kirkonmakijunnut voit seurata Bamsen ja Raakun touhuja. Monet asiat ilahduttavat ja ihmetyttävät heitä. Käy kurkkaamassa.

Tule mukaan leirille - leirisivulle pääset kätevästi alla olevasta linkistä.

Seurakunta järjestää paljon erilaisia leirejä kouluikäisille. Leirillä vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, lauletaan, askarrellaan, touhutaan kaikenlaista kivaa.

Kuvaa klikkaamalla pääset selaamaan esitettä.

Hae leiripaikkaa tästä. Huom! Linkki aukeaa 1.2.2021.

Poika ja tyttö keinumassa.

Tekemistä talvilomaan

Lumikenkälainaamo on siirtynyt Tervanokkaan.

Välinelainaamon aukioloajat hiihtolomalla (lainaajataho):

• la 20.2. klo 10.30-12.30 (Järvenpään Latu)
  • su 21.2. klo 10.30-12.30 (Järvenpään Latu)
  • ma 22.2. klo 9-12 (Järvenpään seurakunta)
  • ti 23.2. klo 9-12 (Järvenpään seurakunta)
  • ke 24.2. klo 9-12 (Järvenpään seurakunta)
  • to 25.2. klo 9-12 (Järvenpään liikuntapalvelut)
  • pe 26.2. klo 9-12 (Järvenpään liikuntapalvelut)
  • su 28.2. klo 10.30-12.30 (Järvenpään Latu)

Löydät meidät Tervanokan uimarannan välinekontilta, osoitteesta Tervanokantie 10.

Lumikenkien lisäksi lainaamosta saa myös suksia, sauvoja ja retkiluistimia.

Lainaus henkilötietoja (esim ajokortti) ja puhelinnumero vastaan. Lainaus on maksutonta.

Huomioithan yleiset turvallisuusohjeet koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Lisätietoja: Johannes Joenpelto p. 040 643 3023

Toimimme yhteistyössä Järvenpään ladun ja Järvenpään kaupungin kanssa.