Tervetuloa mukaan kouluikäisten toimintaan. 

Seurakuntana haluamme antaa 7-14-vuotiaille kokemuksen turvallisesta ja iloisesta suhteesta Jumalaan. Elämän suuressa seikkailussa iloitsemme pienistä asioista, opettelemme kantamaan vastuuta sekä ymmärtämään, kuka on lähimmäinen ja miten häntä voi tukea ja auttaa.

Korona-aika on muuttunut perheiden arjen osalta kovin erilaiseksi kuin aikaisemmin. Haastavassa tilanteessa voi tulla tarve jutella jonkun ulkopuolisen kanssa. Lasten ja nuorten on mahdollista saada työntekijöiltämme keskusteluapua tarvittaessa. Ota meihin ohjaajiin rohkeasti yhteyttä - yhteystiedot löytyvät sivun oikeasta reunasta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä myös www.nettitupu.fi tai kirkonkeskusteluapua nuorille.

Kokoamme koululaisille suunnattuja puuhapaketteja, joissa on tekemistä, pohtimista, värityskuvia ja erilaisia vinkkejä. Mikäli haluat saada kotiisi tällaisen postin, toimita yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen minna.valkeapaa@evl.fi Nimeä sähköpostin otsikoksi PUUHAPAKETTI ja liitä viestiin lapsen nimi, ikä ja osoite. Mikäli perheessäsi on useampi alakouluikäinen, niin laita kaikkien nimet, jotta he saavat oman postin.

Instagrammissa @kirkonmakijunnut voit seurata ajankohtaisia juttuja varkkarityöstä. Käy kurkkaamassa.

Tule mukaan leirille - leirisivulle pääset kätevästi alla olevasta linkistä.

Seurakunta järjestää paljon erilaisia leirejä kouluikäisille. Leirillä vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, lauletaan, askarrellaan, touhutaan kaikenlaista kivaa.

Poika ja tyttö keinumassa.