Tervetuloa mukaan kouluikäisten toimintaan

Seurakuntana haluamme antaa 7-14-vuotiaille kokemuksen turvallisesta ja iloisesta suhteesta Jumalaan. Elämän suuressa seikkailussa iloitsemme pienistä asioista, opettelemme kantamaan vastuuta sekä ymmärtämään, kuka on lähimmäinen ja miten häntä voi tukea ja auttaa.

Tule mukaan leirille

Seurakunta järjestää paljon erilaisia leirejä kouluikäisille. Leirillä vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, lauletaan, askarrellaan, touhutaan kaikenlaista kivaa.

Pyhäkoulussa hiljennytään

Pyhäkoulussa tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsia kiinnostavalla tavalla. Raamatun kertomusta voidaan käsitellä esimerkiksi kerronnan, leikin tai draaman keinoin. Rukous ja lasten virret tulevat kertaamalla tutuiksi ja läheisiksi.

Perhemessuun yhdessä

Perhemessu on suunniteltu erityisesti lapsiperheille. Perhemessuun voitte tulla koko perhe yhdessä tai lapsi vanhemman tai vaikka kummin tai isovanhemman kanssa.

leiriläisiä kivellä