Kotiseurat

kerran kuussa sunnuntaisin klo 16

5.5. Neilikkakatu 15, puhujina Pentti Waris ja Jukka Niemelä

Järjestäjinä Suomen Raamattuopisto ja SLEY.

Seuroissa kuulemme opetusta Jumalan sanasta pyhäpäivän Raamatun tekstien pohjalta, laulamme yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja sekä rukoilemme.

Seuroissa on mahdollista kokea kristittyjen yhteyttä ja iloita yhteisestä uskosta.

Siioninvirsiseurat

Seuroissa lauletaan yhdessä Siionin virsiä ja kuullaan seurapuhujia. Siioninvirsiseuroja vietetään kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 18 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

14.4. puhujina Erkki Helminen, Pirjo-Liisa Kolehmainen, Päivi Säämänen Huom. paikkana Kirkonkulman sali

19.5. puhujina Veli-Matti Hynninen, Kari Pekka Kinnunen, Liisa Tuovinen (Nuortentila)

Rauhanyhdistyksen seurat

Kirkkoseurat Järvenpään kirkossa sunnuntaina 24.3. klo 18