Tule mukaan kansainväliseen toimintaan

Kansainvälistä toimintaa on Järvenpään seurakunnassa sekä Suomeen muualta muuttaneille että täällä aina asuneille. Tule mukaan! Tai kiinnostaako sinua kansainvälinen toiminta maailmalla? Haluatko kotoa käsin osallistua elämään muualla maailmalla?

Ottaisitko kummilapsen?

Yhdenkin lapsen kouluttaminen antaisi toivoa koko perheelle.

Kehitysmaissa luku- ja kirjoitustaito on pitkä askel parempaan tulevaisuuteen. Koulunkäynnille on kuitenkin paljon esteitä. Kehitysmaiden lapset joutuvat usein osallistumaan kodin töihin ja jopa ansiotyöhön. Yhdenkin lapsen kouluttaminen antaisi toivoa koko perheelle, mutta rahat tarvitaan elämiseen. Koulumaksut saattavat olla korkeat eikä pakolliseen koulupukuun ole varaa.

Kummilapsitoiminnan tarkoituksena on auttaa lasta saamaan koulutusta, hoitoa ja kuntoutusta. Kummiksi voi ryhtyä yksityinen henkilö tai ryhmä. Kummin tärkein tehtävä on rukoilla lapsen puolesta. Kummin toivotaan sitoutuvan lapsen tukemiseen vähintään kahdeksi vuodeksi. Avustussumma vaihtelee kohdemaan hintatason ja lapsen tarpeiden mukaan.

Kummilapsitoiminta on mukava, helppo ja henkilökohtainen tapa tehdä lähetystyötä.

Lisätietoja lähetyssihteeri Minna Kotajärveltä minna.kotajarvi@evl.fi

Kansainvälisessä messussa
Kansainvälisessä messussa Jampan seurakuntakodilla.

Kansainvälinen olohuone / International living room

Monikulttuurinen olohuone kokoontuu joka kuukauden (paitsi kesä- heinä- ja elokuussa) viimeinen keskiviikko klo 18-20 Jampan seurakuntakodilla, Pihkapolku 2.

Olohuone on tarkoitettu kaikenikäisille, Suomessa aina asuneille ja Suomeen muuttaneille, yksinasuville ja perheellisille. Olohuoneessa on mahdollisuus tutustua ihmisiin ja elämään eri maissa.

Yhteyshenkilöt:

Rita Kostama
rkostama@gmail.com

Silvia Saukkonen
saukkonen.silvia699@gmail.com

Lähetystyö

Lähetystyö korostaa ihmisten tasavertaisuutta Jumalan luomina ja lunastamina. Tutustu Järvenpään seurakunnan lähetystyöhön ja nimikkolähetteihin.