Tule mukaan kansainväliseen toimintaan

Kansainvälistä toimintaa on Järvenpään seurakunnassa sekä Suomeen muualta muuttaneille että täällä aina asuneille. Tule mukaan! Tai kiinnostaako sinua kansainvälinen toiminta maailmalla? Haluatko kotoa käsin osallistua elämään muualla maailmalla?

Monikielinen ja -kulttuurinen seurakuntamme

Welcome to Järvenpää Lutheran Church

по-русски

 

Ottaisitko kummilapsen?

Yhdenkin lapsen kouluttaminen antaisi toivoa koko perheelle.

Kehittyvissä maissa luku- ja kirjoitustaito on pitkä askel parempaan tulevaisuuteen. Lasten koulunkäynnille on kuitenkin paljon esteitä. Kehittyvien maiden lapset joutuvat usein osallistumaan kodin töihin ja jopa ansiotyöhön. Yhdenkin lapsen kouluttaminen antaisi toivoa koko perheelle, mutta rahat tarvitaan elämiseen. Koulumaksut saattavat olla korkeat eikä pakolliseen koulupukuun ole varaa.

Kummilapsitoiminnan tarkoituksena on auttaa lasta saamaan koulutusta, hoitoa ja kuntoutusta. Kummiksi voi ryhtyä yksityinen henkilö tai ryhmä. Kummin tärkein tehtävä on rukoilla lapsen puolesta. Kummin toivotaan sitoutuvan lapsen tukemiseen vähintään kahdeksi vuodeksi. Avustussumma vaihtelee kohdemaan hintatason ja lapsen tarpeiden mukaan.

Kummilapsitoiminta on mukava, helppo ja henkilökohtainen tapa tehdä lähetystyötä.
 
Lisätietoja lähetyssihteeri Satu Koskimaa satu.koskimaa@evl.fi
 

Kielikahvila - Language Café

Tervetuloa Kielikahvilaan, avoimeen monikieliseen keskustelutapahtumaan, jossa voit saada hyvää seuraa monilla kielillä! Mukaan voi tulla huolimatta siitä onko kyseessä harrastus tai äidinkielesi. Mukaan voi tulla puhumaan esim. englantia, kiinaa, espanjaa, suomea: kielet valikoituvat läsnäolevien mukaan.

Language Café is a free and open multicultural event where you can socialize in many languages in a friendly, informal setting with native speakers and language enthusiasts.

Paikka:       Rinkula, Louhelankuja 1, Järvenpää
Aika:          11.4. / 9.5. / 31.5.2022 klo 17.00–18.30
Lisätiedot: Jyrki Brandt, p. 040 585 7589

Kielikahvilan järjestävät yhteistyössä Setlementti Louhela ja Järvenpään seurakunta

Lähetystyö

Lähetystyö korostaa ihmisten tasavertaisuutta Jumalan luomina ja lunastamina. Tutustu Järvenpään seurakunnan lähetystyöhön ja nimikkolähetteihin.