Tule mukaan kansainväliseen toimintaan

Kansainvälistä toimintaa on Järvenpään seurakunnassa sekä Suomeen muualta muuttaneille että täällä aina asuneille. Tule mukaan! Tai kiinnostaako sinua kansainvälinen toiminta maailmalla? Haluatko kotoa käsin osallistua elämään muualla maailmalla?

Monikielinen ja -kulttuurinen seurakuntamme

Welcome to Järvenpää Lutheran Church

по-русски

Ottaisitko kummilapsen?

Yhdenkin lapsen kouluttaminen antaisi toivoa koko perheelle.

Kehittyvissä maissa luku- ja kirjoitustaito on pitkä askel parempaan tulevaisuuteen. Lasten koulunkäynnille on kuitenkin paljon esteitä. Kehittyvien maiden lapset joutuvat usein osallistumaan kodin töihin ja jopa ansiotyöhön. Yhdenkin lapsen kouluttaminen antaisi toivoa koko perheelle, mutta rahat tarvitaan elämiseen. Koulumaksut saattavat olla korkeat eikä pakolliseen koulupukuun ole varaa.

Kummilapsitoiminnan tarkoituksena on auttaa lasta saamaan koulutusta, hoitoa ja kuntoutusta. Kummiksi voi ryhtyä yksityinen henkilö tai ryhmä. Kummin tärkein tehtävä on rukoilla lapsen puolesta. Kummin toivotaan sitoutuvan lapsen tukemiseen vähintään kahdeksi vuodeksi. Avustussumma vaihtelee kohdemaan hintatason ja lapsen tarpeiden mukaan.

Kummilapsitoiminta on mukava, helppo ja henkilökohtainen tapa tehdä lähetystyötä.

Lisätietoja lähetyssihteeri Satu Koskimaa satu.koskimaa@evl.fi

Kansainvälinen olohuone

Kohdataan, opetellaan sanontoja ja tervehdyksiä eri kielillä, jutellaan kulttuureista, erilaista tavoista ja kaikesta muustakin. Tervetuloa!
Rinkulan Olohuone, Louhelankuja 1, Järvenpää.

Keskiviikkoisin 7.9., 12.10., 2.11. ja 7.12.2022 klo 17.30–20.00 Rinkulassa!

Rinkulan Olohuone, Louhelankuja 1, Järvenpää

Lisätietoja: jyrki.brandt@setlementtilouhela.fi, Anne Saarinen puh. 050 462 4068

Come together, learn phrases and greetings in different languages, discuss cultures, habits and many other things. Welcome!

Address: Rinkulan Olohuone, Louhelankuja 1, Järvenpää
More information:
Jyrki Brandt at jyrki.brandt@setlementtilouhela.fi, Anne Saarinen at tel. 050 462 4068

dates:
On 7th September,
12th October,
2nd November and
7th December
at 5:30-8:00 pm.

Lähetystyö

Lähetystyö korostaa ihmisten tasavertaisuutta Jumalan luomina ja lunastamina. Tutustu Järvenpään seurakunnan lähetystyöhön ja nimikkolähetteihin.

Kansainvälinen kokkikerho

Paikka: Rinkulan Olohuone, Louhelankuja 1, Järvenpää.

Aika: Torstaisin 1.9.–15.12.2022 klo 17.00–21.00.

Poikkeuspäivät: Keskiviikko 28.9.2022 klo 17.00–21.00.
Torstaina 29.9., 20.10. ja 27.10.2022 ei kokkikerhoa.

Lisätietoja: Anne Saarinen p. 050 462 4068

Maksuton kansainvälinen kokkikerho on suunnattu maahan
muuttaneille, jotka ovat kiinnostuneet oppimaan tekemään
hyvää kotiruokaa. Lastenhoito on järjestetty. Tervetuloa!

International Cooking club

Address: Rinkulan Olohuone, Louhelankuja 1, Järvenpää.
Time: On Thursdays from 1st Sep until 15th Dec 2022
at 5:00–21:00 pm.
Exceptions: Wed 28th Sep at 5:00–9:00 pm.
No club on 29th Sep, 20th Oct and 27th Oct.

More information: Anne Saarinen at tel. 050 462 4068

International cooking club is organized for immigrants who are interested in learning and cooking tasty food.
Babysitting is organized by the house. Welcome!