Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille! Kivoja leirijuttuja saattaa näkyä myös Instagrammissa. @kirkonmakijunnut voit seurata ajankohtaisia juttuja varkkarityöstä. Käy kurkkaamassa.

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä. Ilmoittautumislinkki avautuu 6.9.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Nuorisotoimistosta voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Syyskauden leirit. Ilmoittautumislinkki avautuu 6.9. ja tällä hetkellä leiritoiminta käynnistyy. Seuraamme kuitenkin koronatilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Leireillä pyrimme pitämään huolta käsihygieniasta ja turvallisuudesta. Ethän päästä sairastunutta lasta leirille.

Syysloman päiväleiri 18.-20.10.2021 Keravanjärven Leiriniemessä.

Ensisijaisesti 1-4 – luokkalaiset, 5-ja 6- luokkalaisia otetaan mukaan, mikäli leirille mahtuu. Mikäli ilmoittautujissa on sisarukset, joista toinen on 1-4. luokkalainen ja toinen vanhempi, niin vanhempi sisarus otetaan automaattisesti mukaan. Leirimaksu 39 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 5.10.

Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 12.-14.11.2021 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 2.11.

Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Tulevia leirejä kevätkaudella 2022.

Koululaisten hiihtolomaleiri 21.-24.2.2022 Keravanjärven Leiriniemessä. Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu vielä auki. Ilmoittautuminen loppuu 31.1.2022

Ilmoittaudu tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 25.-27.3.2022 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu vielä auki. Ilmoittautuminen loppuu 4.3.2022.

Koululaisten leiri Leiriniemessä,

Kuvaa klikkaamalla pääset selaamaan esitettä.

Hae leiripaikkaa tästä.