Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille! Kivoja leirijuttuja saattaa näkyä myös Instagrammissa. @kirkonmakijunnut voit seurata ajankohtaisia juttuja varkkarityöstä. Käy kurkkaamassa.

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä. Ilmoittautumislinkki avautuu 24.8.

Tämän jälkeen voit ilmoittautua myös puhelimitse nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Nuorisotoimistosta voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Talvikauden leirien ilmoittautuminen aukeaa 24.8

Syysloman päiväleiri 17.-19.10.2022 Keravanjärven Leiriniemessä. LEIRI ON TÄYNNÄ, SAMOIN VARAPAIKAT.

Ensisijaisesti 1-4 – luokkalaiset, 5-ja 6- luokkalaisia otetaan mukaan, mikäli leirille mahtuu. Mikäli ilmoittautujissa on sisarukset, joista toinen on 1-4. luokkalainen ja toinen vanhempi, niin vanhempi sisarus otetaan automaattisesti mukaan. Leirimaksu 39 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 7.10.2022.

Hae leirille tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 11.-13.11.2022 Keravanjärven Leiriniemessä. LEIRILLE MAHTUU VIELÄ.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 1.11.2022.

Hae leirille tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Koululaisten hiihtolomaleiri 20.-23.2.2023 Keravanjärven Leiriniemessä. Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu vielä auki. Ilmoittautuminen loppuu 7.2.2023.

Hae leirille tästäLinkki avautuu uudessa välilehdessä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 31.3.-2.4.2023 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu vielä auki. Ilmoittautuminen loppuu 10.3.2023.

Huomio! Ennakkotieto! Kesällä 2023 toteutetaan taas

Aikuinen ja lapsi- päivävaellusleiri Saariselällä Lapissa 11.-17.6.2023

Äiti/isä/isovanhempi/kummi, tule kokemaan leirielämää yhdessä yli 8-vuotiaan lapsen  kanssa. Yövymme teltoissa, joten tarvitset makuupussin, jonka pakkaskestävyys käytössä on n. - 6-10 astetta. Leirin hinta on vielä avoinna. Keväälle 2023 tulee muutama alkukokoontuminen: päivät selviävät myöhemmin. Lisätietoja Minna Valkeapää 050 5391169. Mikäli olet kiinnostunut laita sähköpostia minna.valkeapaa@evl.fi

Koululaisten leiri Leiriniemessä,