Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille!

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Nuorisotoimistosta voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 27.-29.3.2020 Keravanjärven Leiriniemessä. Koronavirusepidemian torjuntaan liittyen leiri on peruttu. Lisätietoa asiasta saat seurakunnan nettisivuilta.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 13.3.

Tule mukaan etsimään uusia kavereita ja kokemaan mukavaa leirielämää. Leirillä leikitään yhdessä ja touhutaan sekä sisällä että ulkona. Yhdessä opetellaan elämän tärkeitä tietoja ja taitoja. Pohditaan yhdessä miten pidetään itsestä huolta, muuta maailmaa unohtamatta. ”Kai säkin tiedät mikä on Earth Hour?”

Ilmoittaudu tästä

KESÄLEIRIPAIKKOJEN HAKU 3.2-8.3.2020. Koululaisten kesäleiripaikkahaku on päättynyt. Hakijoita oli yhteensä 169. Viikkojen 12-14 aikana järjestelemme ja tarvittaessa arvomme leiripaikat. Tästä eteenpäin jälki-ilmoittautuneet voivat jättää yhteystietonsa nuorisotoimistoon p. 050 343 1616, ma–ke 9.30–11.30.

Kesäleiriesite jaetaan koulujen kautta koteihin viikoilla 5-7. Seuraa koululaisesi reppupostia.

Kun täytät hakulomakkeen verkkosivujen kautta, saat heti sähköpostiisi vahvistuksen lomakkeen vastaanottamisesta. Se ei ole vielä vahvistus leiripaikasta. Leiripaikat arvotaan, mikäli hakijoita on enemmän kuin leiripaikkoja. Leiripaikan saamista helpottaa, jos lapselle sopii useampi kuin yksi leiri.

Samalla hakemuksella voit hakea sekä alle kouluikäisten että kouluikäisten leireille.

Kesäleiripaikkahaku: täytä hakulomake tästä Linkki ei ole enää toiminnassa.

Hakuaika on 3.2.–8.3.2020 Täytä lomake huolellisesti. Määräaikaan mennessä palautetut lomakkeet ovat mukana leiripaikkojen jaossa.

Leiripaikan hakemiseen liittyvissä kysymyksissä voit ottaa yhteyttä myös nuorisotoimistoon

p. 050 343 1616, ma–ke 9.30–11.30.

Saadusta leiripaikasta tulee ilmoitus sähköpostitse viimeistään 3.4. mennessä. Pidä myös silmällä ”roskapostia”, sillä erilaiset turva-asetukset saattavat ohjata ns. massaviestit sinne. Viestissä lukee selkeästi, miltä leiriltä lapsi on saanut leiripaikan tai varapaikan.

YÖLEIRIT Leiriniemessä  2011–2012 syntyneet

Leiri I: 1.–3.6.2020

Leiri II: 8.–10.6.2020

Leiri III: 22.–24.6.2020

Leirimaksu: 35 €

KULTA 10-YÖTTÖMÄN YÖN LEIRI Saariselällä lapissa 2005-2009 syntyneet.

Tule kokemaan juhlaleirin tunnelma 7.-13.6.2020. Leirin hinta on 150e.

HUOM! Leiriin kuuluu 2 alkutapaamista. Sekä leiriläisen että huoltajan osallistuminen ensimmäiseen alkutapaamiseen on edellytys leirille lähtemiselle, sillä käymme lävitse tarvittavia varusteita. Ensimmäinen tapaaminen on keskiviikkona 1.4 kello 17.30-19.30. Toinen tapaaminen on keskiviikkona 3.6 kello 15-17: tällöin riittää, että leiriläinen on paikalla.

POIKA- JA TYTTÖLEIRIT Rautavaaran Metsäkartanolla 2006-2010 syntyneet

Upea leiripaikka sijaitsee järven rannalla. Mahtava hiekkaranta, luonto, liikunta, askartelut ja tietysti uudet kaverit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Tarvitset makuupussin ja lakanan + tyynyliinan yöpymiseen. Tule mukaan reippaaseen leirielämään ja opettelemaan yhdessäoloa toisten kanssa!

POIKALEIRI 9-13.6.2020. Leirimaksu: 87 €

TYTTÖLEIRI 29.6-3.7.2020. Leirimaksu: 87 €