Leirit ja retket kouluikäisille

Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme toiminnan aloittamisesta ja mahdollisista muutoksista. Päivitämme syksyn leiritiedot ensi viikon aikana.

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille!

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Nuorisotoimistosta voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Syysloman päiväleiri 12.-14.10.2020
Keravanjärven Leiriniemessä. Leirillä lähdetään joka päivä kello 8.30 ja palaamme takaisin kirkolle n. 16.40. Matkaan pääsee mukaan Laurilan seurakuntakodilta ja Jampan seurakuntakodilta.

Ensisijaisesti 1-4 – luokkalaiset, 5-ja 6- luokkalaisia otetaan mukaan, mikäli leirille mahtuu. Mikäli ilmoittautujissa on sisarukset, joista toinen on 1-4. luokkalainen ja toinen vanhempi, niin vanhempi sisarus otetaan automaattisesti mukaan. Leirimaksu 39 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 5.10.

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 13.-15.11.2020
Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 2.11.

Ennakkotietoa

Koululaisten hiihtolomaleiri 22.-25.2.2021.
Keravanjärven Leiriniemessä. Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 65e.  Ilmoittautuminen loppuu 8.2.2021. Tule mukaan etsimään uusia kavereita ja kokemaan mukavaa leirielämää. Leirillä leikitään yhdessä ja touhutaan sekä sisällä että ulkona. Yhdessä opetellaan elämän tärkeitä tietoja ja taitoja. Toivon mukaan talvinen järvimaisema mahdollistaa myös ulkoilun ja huippusuositun pulkkamäen. Leirin teemana: Aalloilla! - mutta ulkoillaan ja seikkaillaan lumella ja jäällä (mikäli sää sallii). Ja hurrrr-rrrjasti yhteisiä pelejä ja juttuja. NÄHDÄÄN!

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 16.-18.4.2021
Keravanjärven Leiriniemessä.
Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu vielä auki. Tule mukaan etsimään uusia kavereita ja kokemaan mukavaa leirielämää. Leirillä leikitään yhdessä ja touhutaan sekä sisällä että ulkona. Opetellaan yhdessä elämän tärkeitä tietoja ja taitoja. Pohditaan yhdessä miten pidetään itsestä huolta, muuta maailmaa unohtamatta. Leirin teema on EKOtEKO.

lapset leirillä rakentamassa