Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille!

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Nuorisotoimistosta voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Syysloman päiväleiri 14.-16.10. Keravanjärven Leiriniemessä.

TÄYNNÄ, mutta varasijalle voi edelleen ilmoittautua puhelimitse nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30

Ensisijaisesti 1-4 – luokkalaiset, 5-ja 6- luokkalaisia otetaan mukaan, mikäli leirille mahtuu. Mikäli ilmoittautujissa on sisarukset, joista toinen on 1-4. luokkalainen ja toinen vanhempi, niin vanhempi sisarus otetaan automaattisesti mukaan. Leirimaksu 39 euroa.

Lähtö joka päivä kello 9 (9 Kirkonmäeltä, n. 9.05 Laurilan seurakuntakoti ja n. 9.10 Jampan seurakuntakoti) ja paluu kirkolle 16.40 mennessä (Jampan ja Laurilan seurakuntakotien kautta). Tarkemmat tiedot kuljetuksista tulevat leirikirjeessä. Ilmoittautuminen loppuu 5.10.

--> Ilmoittaudu tästä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 15.-17.11. Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 7.11.

--> Ilmoittaudu tästä

Koululaisten hiihtolomaleiri 17.-20.2.2020 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 67e. Ilmoittautuminen loppuu 8.2. 2020.

Tule mukaan etsimään uusia kavereita ja kokemaan mukavaa leirielämää. Leirillä leikitään yhdessä ja touhutaan sekä sisällä että ulkona. Yhdessä opetellaan elämän tärkeitä tietoja ja taitoja. Toivon mukaan talvinen järvimaisema mahdollistaa myös hiihtämisen ja huippusuositun pulkkamäen.

lapset leirillä rakentamassa