Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille! Kivoja leirijuttuja saattaa näkyä myös Instagrammissa. @kirkonmakijunnut voit seurata ajankohtaisia juttuja varkkarityöstä. Käy kurkkaamassa.

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä. Ilmoittautumislinkki on avoinna.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Nuorisotoimistosta voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Kesä 2022
Leiripaikkahaku on päättynyt. Leiripaikkaa haettiin 229 lapselle. Kaikki hakijat eivät valitettavasti saaneet leiripaikkaa, vaan jäivät varapaikalle odottamaan.  Poikaleirille pääsivät kaikki hakeneet ja kaikki muut leiripaikat on jouduttu arpomaan. Kaikille, jotka hakivat paikkaa hakuajan puitteissa on ilmoitettu sähköpostilla joko saadusta leiripaikasta tai varapaikasta.

Leirit ovat siis täynnä, mutta varapaikkaa voi kysyä:  Pauliina Nyman 040-5438075 tai Minna Valkeapää

LASTEN YÖLEIRIT Leiriniemessä. Leirimaksu: 35 €

Leiri I: 6.–8.6.2022                     2013–2014 syntyneet

Leiri II: 13.–15.6.2022                2013–2014 syntyneet

Leiri III: 4.–6.7.2022                   2012–2014 syntyneet. Huom! Ikäryhmä.

-----------

POIKA- JA TYTTÖLEIRIT RAUTAVAARAN METSÄKARTANOLLA

Upea leiripaikka sijaitsee Ylä-Keyritty-järven rannalla. Mahtava hiekkaranta, luonto, liikunta, askartelut ja tietysti uudet kaverit tarjoavat unohtumattomia elämyksiä. Tarvitset makuupussin ja lakanan + tyynyliinan yöpymiseen.

POIKALEIRI 2007-2012 syntyneet

13.-17.6.2022, leirimaksu: 87 €

Poikaleiriläiset yöpyvät samassa rakennuksessa.

TYTTÖLEIRI 2008–2012 syntyneet

27.6-1.7.2022, leirimaksu: 87 €

Tyttöleiriläiset yöpyvät useassa eri rakennuksessa.

-----------

KULTA 10-YÖTTÖMÄN YÖN LEIRI Saariselällä lapissa 2007-2011 syntyneet.

12-18.6.2022,  leirimaksu: 150e.

Leiritietoa: 6 lähiseurakunnan yhteisleiri tytöille ja pojille. Tule kokemaan Lapin yöttöman yön taika. Ohjelmassa on erilaisia toimintapisteitä omalla porukalla ja tietysti yhdessä 200 muun leiriläisen kanssa. Yövymme teltoissa ja ruokailemme ulkona. Tarvitset makuupussin, jonka pakkaskestävyys käytössä on n. -6- -10 astetta. Lisäksi tarvitset makuualustan, sadevarusteet ja mukavan repun/rinkan päiväretkiä varten. Varusteista annetaan lisätietoa etukäteistapaamisissa.

Lähde mukaan seikkailuun ja tutustumaan Lapin upeaan luontoon. Teemme päiväretkiä lähiympäristöön ja tutustumme saamelaiskulttuuriin.

HUOM! Leiriin kuuluu 2 alkutapaamista. Sekä leiriläisen että huoltajan osallistuminen ensimmäiseen alkutapaamiseen on edellytys leirille lähtemiselle, sillä käymme lävitse tarvittavia varusteita. Ensimmäinen tapaaminen on maanantaina 25.4. kello 18.00-19.30. Toinen tapaaminen on keskiviikkona 8.6 kello 15-17: tällöin riittää, että leiriläinen on paikalla. Laita päivämäärät itsellesi ylös, kun saat varmistuksen leiripaikasta. Etukäteistapaamisesta ja varusteista saat lisätietoa leirikirjeestä, joka postitetaan sinulle leiripaikan varmistuttua.

-------------------

KOULUIKÄISTEN LASTEN KESÄTOIMINTAA KAUPUNGISSA (2013-2014 SYNTYNEET)

Järjestämme päivätoimintaa 6.-17.6.2022 Loutin kerhotalolla (Harjutie 2 B). Katso lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet tästä.

Koululaisten leiri Leiriniemessä,

Kuvaa klikkaamalla pääset selaamaan leiriesitettä.