Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille!

Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30. Nuorisotoimistosta voit myös tiedustella leiripaikkatilannetta. Ulkopaikkakuntalaiset pääsevät leireille mikäli on tilaa.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 15.-17.11. Keravanjärven Leiriniemessä.

LEIRI ON TÄYNNÄ. Varapaikkoja voi kysellä puhelimitse  nuorisotoimistosta 050 343 1616, ma-ke 9.30-11.30

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 7.11.

Koululaisten hiihtolomaleiri 17.-20.2.2020 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 67e. Ilmoittautuminen loppuu 8.2. 2020.

Tule mukaan etsimään uusia kavereita ja kokemaan mukavaa leirielämää. Leirillä leikitään yhdessä ja touhutaan sekä sisällä että ulkona. Yhdessä opetellaan elämän tärkeitä tietoja ja taitoja. Toivon mukaan talvinen järvimaisema mahdollistaa myös hiihtämisen ja huippusuositun pulkkamäen.

--> Ilmoittaudu tästä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 27.-29.3.2020 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 13.3.

Tule mukaan etsimään uusia kavereita ja kokemaan mukavaa leirielämää. Leirillä leikitään yhdessä ja touhutaan sekä sisällä että ulkona. Yhdessä opetellaan elämän tärkeitä tietoja ja taitoja. pohditaan yhdessä miten pidetään itsestä huolta, muuta maailmaa unohtamatta. ”Kai säkin tiedät mikä on Earth Hour?”

lapset leirillä rakentamassa