JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA - NUORET

NUORTEN TOIMINTA SYYSKAUDELLA 2019

Isos- ja aparihaku kesän 2020 tehtäviin

Isos- ja aparihaku kesän 2020 tehtäviin on alkanut. Haku päättyy ti 21.1.2020. Hakea voivat kaikki vähintään Lnak 1 -koulutuksessa mukana olevat tai olleet. Valinta edellyttää sitoututumista vähintään Lnak 1 -koulutuksen suorittamiseksi loppuun. Aparin, vanhemman ryhmänohjaajan ja yövalvojan tehtäviin vaaditaan Lnak 4 -koulutuksen käyminen.

--> Lue hakuohjeet ja täytä sähköinen hakulomake!

Nuorten musaleiri 7.-9.2.2020 Leiriniemessä

Oletko haaveillut omasta bändistä? Oletko unelmoinut poplaulajan urasta? Haluaisitko tietää lisää sovittamisesta? Oletko kiinnostunut laulujen tekemisestä; säveltämisestä ja sanoittamisesta? NYT tähän kaikkeen on mahdollisuus.

--> Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Betonimessut keväällä

Nuoret kokoontuvat kerran kuussa tiistai-illan messuun Järvenpään kirkkoon. Betonimessun toteutus musiikkeineen on nuorekasta ja nuorten toteuttamaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita! Betonimessun kesto on noin tunnin. Betonimessun jälkeen on tarjolla kirkkomehut kirkon takaosassa.

Tänä vuonna ei ole enää Betonimessuja. Kevään 2020 Betonimessut ovat 7.1. / 4.2. / 3.3. / 7.4. ja 5.5. klo 18.

Nuorten Säbä Club keskiviikkoisin klo 17.30-19 seurakuntatalon hallissa (Kirkkotie 1)

Peli-ilta toteutuu kuitenkin vain, jos vähintään 8 pelaajaa ilmoittautuu ennakkoon Säbä Clubin Facebook-ryhmässä. Ilmoittautua voi myös Säbä Clubin ohjaajalle, Roosalle, WhatsApp-ryhmässä. Lisätietoja Säbä Clubista ja kutsulinkin WhatsApp-ryhmään saa nuorisotyönohjaaja Jarski Niemeltä, p. 040 043 1638 tai jari.niemi@evl.fi

--> Säbä Club Facebookissa - liity mukaan!
--> Säbä Clubin Whatsapp-ryhmä
--> Säbä Club nimenhuuto.comissa

Nuorten illat perjantaisin klo 18-22 Kirkonkulman nuortentilassa Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6 H)

Nuorten illassa on mahdollisuus tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää mukavaa oleilua Kirkonkulman nuortentilassa. Pelailua, biljardia, lauleskelua sekä tietenkin yhteistä ohjelmaa! Tarjolla on yleensä pientä iltapalaa. Ilta päättyy hartauteen.

Syksyn viimeinen nuorten ilta on pe 13.12. klo 18-22 Kirkonkulman nuortentilassa. Kevään nuorten illat alkavat pe 10.1.2020.