JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA - NUORET

ISOSHAKU ON PÄÄTTYNYT.

Kesän 2019 leirien ja retkien isoshaku on päättynyt.

Jos unohdit hakea tai kesän suunnitelmasi ovat muuttuneet, ole yhteydessä nuorisotyönohjaajiin.

NUORTEN KEVÄTLEIRI - TÄYNNÄ!!!

Nuorten kevätleirin teemana on Toivo. Viikonloppu sisältää hyvää seuraa ja ruokaa, työskentelyä teeman ympärillä, iltaohjelmia, musiikkia, hartaushetkiä, ulkoilua ja saunomista. Viikonlopun hinta on 25 €, sisältäen kuljetukset, majoituksen omilla liinavaatteilla, ruoat, ohjelman ja tapaturmavakuutuksen. Ilmoittautuminen 26.2.-11.3. osoitteessa http://bit.ly/kevätleiri19 .

HUOM! Voit tulla myös pelkästään lauantaiksi, valitse tällöin ilmoittautumislomakkeesta pelkkä lauantai. Leiripäivän hinta on 10 €

NUORTEN TOIMINTA KEVÄÄLLÄ 2019

Tule sellaisena kuin olet.

Betonimessu joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 18

Nuoret kokoontuvat kerran kuussa tiistai-illan messuun, jossa mm. musiikki, ja oleminen on nuorekasta ja nuorten toteuttamaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita! Betonimessun kesto on noin tunnin. Betonimessun jälkeen on tarjolla kirkkomehut kirkon takaosassa. Kevään Betonimessut ovat 15.1. / 5.2. / 5.3. / 2.4. ja 7.5.

Nuorten Säbä Club keskiviikkoisin klo 17.30-19 seurakuntatalon hallissa (Kirkkotie 1)

Peli-ilta toteutuu kuitenkin vain, jos vähintään 8 pelaajaa ilmoittautuu ennakkoon Säbä Clubin Facebook-ryhmässä. Ilmoittautua voi myös Säbä Clubin ohjaajalle, Roosalle, WhatsApp-ryhmässä. Lisätietoja Säbä Clubista ja kutsulinkin WhatsApp-ryhmään saa nuorisotyönohjaaja Simo Horttanaiselta, p. 040 676 4743 tai simo.horttanainen@evl.fi

--> Säbä Club Facebookissa - liity mukaan!

Kitaratiimi keskiviikkoisin klo 18-19 Kirkonkulman kellarissa

Kitaratiimissä opetellaan sointupohjaisen kitarasäestyksen alkeita sekä säestämään mm. Nuoren seurakunnan veisuja ja tiimiläisten itse valitsemia helppoja biisejä. Oma kitara suositeltava, myös muutama seurakunnan kitara on käytettävissä. Kitaratiimi on maksuton. Kitaratiimin ohjaajina toimii Roosa-Reetta. Lisätietoja kitaratiimistä antaa nuorisotyönohjaaja Simo Horttanainen, p. 040 676 4743 tai simo.horttanainen@evl.fi

Nuorten illat perjantaisin klo 18-22 Kirkonkulman nuortentilassa Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6)

Nuorten illassa on mahdollisuus tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää mukavaa oleilua Kirkonkulman nuortentilassa. Pelailua, biljardia, lauleskelua sekä tietenkin yhteistä ohjelmaa! Tarjolla on yleensä pientä iltapalaa. Ilta päättyy hartauteen.