JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA - NUORET

NUORTEN TOIMINTA KEVÄTKAUDELLA 2020

MC Heguli: Etelään! pe 28.2. klo 19

Järvenpään isostoiminnan veteraani ja Järvenpäästä 17-vuotiaana maailmalle ponnistanut MC Heguli (Heikki Mustakallio) palaa Järvenpäähän Etelään! -konserttikiertueen merkeissä. McHeguli esiintyy yhdessä ystävänsä, kitaristi Jaakko Mattilan kanssa nuorten illassa pe 28.2. klo 19 Elävän veden kappelissa (Kansakoulunkatu 13 C). Konsertti on ilmainen.

--> Lue lisää!

Nuorten leirit maaliskuussa

Ilmoittautuminen maaliskuun nuorten leireille on menossa. Kummallakin leirillä on sama ohjelma kuin myös viime marraskuun nuorten leirillä, joten kannattaa ilmoittautua vain toiseen. Leireillä on rajattu määrä paikkoja. Etusija leireille on niillä, jotka eivät vielä olleet marraskuun nuorten leirillä.

Nuorten leiri 6.-8.3. Leiriniemessä
--> Ilmoittaudu tästä 25.2. mennessä!

Nuorten leiri 13.-15.3. Leiriniemessä
--> Ilmoittaudu tästä 3.3. mennessä!

Leireille lähdetään pe klo 18. Paluu leiriltä on su klo 14 mennessä, ellei leirikirjeessä toisin mainita. Leirikirje lähetetään WhatsAppilla ilmoittautuneille mahdollisimman pian ilmoittautumisajan päätyttyä.

Leirin hinta on 25€. Maksulinkki lähetetään ilmoittautumislomakkeessa mainitsemaasi osoitteeseen leirin jälkeen. Leinmaksu sisältää kuljetukset, ohjelmat, ruokailut, majoituksen omilla liinavaatteilla ja tapaturmavakuutuksen.

Taloudellisista syistä leirimaksusta voi pyytää osittaista tai täydellistä vapautusta lomakkeella, jonka voi pyytää nuorisotoimistosta Marjolta (p. 050 343 1616 ma-ke klo 9.30-11.30)

Betonimessut keväällä

Nuoret kokoontuvat kerran kuussa tiistai-illan messuun Järvenpään kirkkoon. Betonimessun toteutus musiikkeineen on nuorekasta ja nuorten toteuttamaa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita! Betonimessun kesto on noin tunnin. Betonimessun jälkeen on tarjolla kirkkomehut kirkon takaosassa.

Seuraavat Betonimessut ovat 4.2. / 3.3. / 7.4. ja 5.5. klo 18.

Nuorten Säbä Club keskiviikkoisin klo 17.30-19 seurakuntatalon hallissa (Kirkkotie 1)

Peli-ilta toteutuu kuitenkin vain, jos vähintään 8 pelaajaa ilmoittautuu ennakkoon Säbä Clubin Facebook-ryhmässä. Ilmoittautua voi myös Säbä Clubin ohjaajalle, Roosalle, WhatsApp-ryhmässä. Lisätietoja Säbä Clubista ja kutsulinkin WhatsApp-ryhmään saa nuorisotyönohjaaja Jarski Niemeltä, p. 040 043 1638 tai jari.niemi@evl.fi

--> Säbä Club Facebookissa - liity mukaan!
--> Säbä Club nimenhuuto.comissa

Nuorten illat perjantaisin klo 18-22 Kirkonkulman nuortentilassa Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6 H)

Nuorten illassa on mahdollisuus tavata kavereita, tutustua uusiin ihmisiin ja viettää mukavaa oleilua Kirkonkulman nuortentilassa. Pelailua, biljardia, lauleskelua sekä tietenkin yhteistä ohjelmaa! Tarjolla on yleensä pientä iltapalaa. Ilta päättyy hartauteen.