Tervetuloa Oliiviin (Kirkkotie 2)

Kesällä Oliivissa:

Oliivin kesäkahvila

on avoinna maanantaisin klo 10-13 juhannukseen saakka.

Muu toiminta jatkuu taas syksyllä:

Maanantaisin

Avoimet ovet klo 10-13. Aamuhartaus klo 10.15.

Miesten raamattupiiri  klo 18.30. Luemme ja tutkimme Raamattua.

Hanna-ryhmä - Toivo naisille, kuukauden kolmas maanantai klo 14

Tiistaisin

Kirkon lähetyspiiri – Lähetyksen monet kasvot parillisten viikkojen tiistaina klo 14.

Medialähetyspiiri parittomien viikkojen tiistaina klo 14.

Ilta Oliivissa PERUTTU KEVÄÄN OSALTA - Oliivin tiistai-iltoja ei järjestetä kevään 2022 aikana.

Keskiviikkoisin

Avoimet ovet klo 10-13. Aamuhartaus klo 10.15.

ELY:n lähetyspiiri kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 14

Raamattu- ja lähetysilta kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 18.30

Torstaisin

Oliivin lauluilta kuukauden viimeisenä torstaina klo 18-19.30.

Tervetuloa laulamaan ja soittamaan. Laulamme tuttuja ja tuntemattomia hengellisiä lauluja. Tutustumme myös seuraavan Valon messun lauluihin. Oliivissa on soittimia, joten laulamisen lisäksi voit soittaa mukana. Isäntänä Petri Repo.

Perjantaisin

Avoimet ovet klo 11-13. Aamuhartaus n. klo 11.30.

aikuiset
Oliivi

Olen aikuistyön pappi. Työnkuvaani kuuluu kaikki aikuisten parissa tehtävä työ, ennen kaikkea monien aktiivisten ryhmien ja parisuhdekurssien toiminnan koordinoiminen. Lisäksi vastuulleni kuuluu ekumeenisten yhteyksien ylläpitäminen Järvenpäässä.

Työnäkyäni voisi luonnehtia julistavaksi ja käytännönläheiseksi. Pyrin toimimaan niin, että sanoma Jeesuksessa ilmi tulleesta Jumalan rakkaudesta olisi kaikkien ihmisten kuultavissa. Tykkään käsillä tekemisestä ja teenkin mielelläni kaikkea mahdollista mitä vain osaan.

Olen aina ollut aika aktiivinen menemään. Vapaa-aikani täyttyy urheilusta, musiikista, retkeilystä ja käsitöistä. Kolmannelta ammatiltani olen huonekalupuuseppä. Kaikkein tärkeintä minulle on kuitenkin perhe ja perheen kanssa yhdessä tekeminen.

Lempiraamatunkohtiani ovat 1. Joh. 4:9-10 ja Hepr. 4:15-16.