KIRJANPITÄJÄN TOIMI

Järvenpään seurakunnan taloustoimistossa on haettavana kirjanpitäjän toimi. Seurakunnan kirjanpitoa hoidetaan yhdessä Kirkon palvelukeskuksen kanssa.

Kirjanpitäjän tehtävät sisältävät mm.

· seurakunnan kirjanpitotehtävät

· tilinpäätöksen laatimiseen osallistuminen

· osto- ja myyntireskontran tehtäviä

· maksuliikenteen ja laskutuksen tehtäviä

· kolehti- ja muita rahankeräys/tilitys tehtäviä

· asiakaspalvelu

Lisäksi palkkasihteerin tilapäisenä sijaisena toimiminen (esim. vuosilomat).

Kirjanpitäjän toimeen vaatimuksena on liiketalouden perustutkinto merkonomi, opistomerkonomin, datanomin, tradenomin tai muu vastaava tutkinto ja riittävä käytännön kokemus em. tehtävistä. Eduksi luetaan SAP-osaaminen.

Palkkaus on vaativuusryhmän 502 mukainen (peruspalkka 2441 euroa/kk + mahd. kokemuslisä).

Työ alkaa 1.7.2021 lukien tai sopimuksen mukaan. Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen (joita ei palauteta) on toimitettava 26.5.2021 klo 12 mennessä os. jarvenpaan.seurakunta@evl.fi tai PL 54, 04401 JÄRVENPÄÄ.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimistopäällikkö Tiina Ahonen.
Kysymykset sähköpostilla tiina.k.ahonen@evl.fi tai puh. 040 6411 655. Haastattelut järjestetään 27.5. tai 28.5.2021.

Järvenpäässä 11.5.2021

KIRKKONEUVOSTO