Kirkko

Kirkkosali

Kirkkotie 4 A , 04400 Järvenpää
040 041 7882 (päivystävä vahtimestari)

Järvenpään kirkko on avoinna hiljentymistä ja rukousta varten arkisin kello 9-16 ja sunnuntaisin kello 11-13. Pidäthän etäisyyden muihin.

Kirkko

Järvenpään kirkko valmistui joulukuussa 1968. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Erkki Elomaa.

Kirkkosalissa on tilaa 625 henkilölle (sallittu enimmäismäärä samanaikaisesti).

Kuorin takana ovat sakaristo ja hiljainen huone. Kirkon tuloaulan vieressä on 30 hengen kappeli. Kirkon kellarikerroksessa on toiminta- ja varastotiloja sekä kirpputori.

Kirkon panoramaesitykset

Kirkon varaaminen

Kirkko on selkeä ja käytännöllinen paikka kirkollisiin toimituksiin (avioliittoon vihkiminen, avioliiton siunaaminen, hautajaiset ja kaste). Kirkko sijaitsee keskustassa hyvien yhteyksien päässä. Viereisistä rakennuksista eli Kirkonkulmasta, seurakuntatalosta ja Vanhastakirkosta löytyvät mukavat tarjoilutilat.

Lisätietoa tilan varaamisesta ja vuokrahinnoista

Kaksi parkkipaikkaa

Pysäköinnissä tarvitaan pysäköintikiekko.

Kirkon yläparkkipaikka sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 1. Kirkon alaparkkipaikka on Kansakoulunkadun puolella. Seurakuntatalon pihalta (Vanhankirkon puoleisen muurin vierestä) löytyvät invapaikat.

Esteetön kulku

Esteetön kulku Järvenpään kirkkoon tapahtuu joko Vanhakirkko tai sen viereinen huoltorakennus kiertäen. Tilavin paikka pyörätuolille on keskikäytävällä lähetyskynttelikön edessä. Suositeltavin kulkureitti alttarille on keskikäytävän kautta. Liuska alttarin ääreen ehtoolliselle on kirkkosalista katsottuna saarnastuolin vasemmalta puolella. Kirkon eteisen wc-tiloihin ei pääse pyörätuolilla.

Induktiosilmukka

Induktiosilmukka kuuluu parhaiten salin etu- tai keski-osassa. Katso lisätietoja kuuluvuuskartasta (pdf).

Induktiosilmukka
Esteetön kulku

Kirkkotie 4 A, 04400 Järvenpää

Hiljaisen viikon musiikkihartaus verkossa

Linkki hartauteen

Kirkkotie 4 A, 04400 Järvenpää

Kirkko auki hiljentymistä varten

Kirkko on auki arkisin klo 9-16 hiljentymistä varten.