Päiväkerhot

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa monipuolista toimintaa päiväkerhoissa 3-6 -vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat kahdesti viikossa kaksi tai kolme tuntia kerrallaan Haarajoella, Kirkonkulmassa, Laurilassa ja Mankalassa. Kirkonkulmassa iltapäivisin kokoontuva päiväkerho kokoontuu kolmesti viikossa. Ryhmä on suunnattu 4-6 -vuotiaille lapsille.

Päiväkerhotoiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Toiminta on maksutonta.

Päiväkerhoihin ilmoittaudutaan sähköisellä hakulomakkeella keväisin ja kausi kestää elokuusta toukokuulle. Syksyllä on mahdollista aloittaa päiväkerhossa syyslomaan mennessä ja keväällä talvilomaan mennessä. Huomioittehan hakiessanne valintaperusteet.

Ilmoittautuminen kauden 2021-2022 päiväkerhoihin alkaa 1.3.2021.

Pääset ilmoittautumaan tästä linkistä.

Kaudella 2021-2022 kerhotarjonta on sama, kuin tällä kaudella. Voit ilmoittaa lapsesi yhteen näistä päiväkerhoista:

Päiväkerhoryhmät 2022-2022:

Haarajoen kerhohuone (Haarajoenkatu 2): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Kirkonkulman päiväkerhotila (Kirkkotie 6): maanantaisin ja torstaisin klo 9-12 ja maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16 (4-6 -vuotiaat)

Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotila (Riihitie 2): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12 ja tiistaisin ja perjantaisin klo 13-16

Mankalan kerhohuone (Kytötie 73-75): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Päiväkerhojen tutustumiskerrat järjestetään viikolla 34 ja kerhotoiminta alkaa viikolla 35.

Valintaperusteet:

Lokakuun loppuun mennessä kolme vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhossa elokuussa. Helmikuun loppuun mennessä kolme vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhossa tammikuussa, jos ryhmässä on vapaita paikkoja.

Ikäsäännöstä voidaan poiketa ainoastaan erityistapauksissa.

Lapsi voi saada paikan ainoastaan yhdestä päiväkerhoryhmästä.

Päiväkerhoryhmät 2020-2021:

Haarajoen kerhohuone (Haarajoenkatu 2): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Mankalan kerhohuone (Kytötie 73-75): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Lasten luontokerho

Tiistaisin klo 9.30-11 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2.

Luontopainoitteinen kerho 3-6 -vuotiaille lapsille. Jokaiselle kerhokerralle ilmoittaudutaan erikseen. Tutustumme luonnon ihmeisiin lasta kiinnostavalla tavalla ja teemme pieniä retkiä lähiympäristöön. Kerhoon ilmoittaudutaan aina edeltävän viikon perjantaihin klo 12 mennessä tekstiviestillä Loutin kerhotalon puhelinnumeroon 050 439 3455. Viestiin lapsen nimi, syntymäaika ja maininta luontokerhosta.  Kerhoon voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista, jos ryhmässä on tilaa. Ryhmään otetaan 14 lasta.

Tiistaisin klo 9-12 Loutin kerhotalolla kokoontuu perhekerho, jonka tarkemmat tiedot löytyvät Kerhot perheille -sivulta.

askartelua