Päiväkerhot

Monipuolista toimintaa, yhteistä tekemistä ja leikin lumoa 3-6 -vuotiaille lapsille. Lapset leikkivät, liikkuvat sisällä ja ulkona, askartelevat, laulavat ja hiljentyvät yhteisessä kynttilähetkessä.

Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa joko kaksi tai kolme tuntia kerrallaan. Syksyllä 2020 Kirkonkulmassa aloittaa kolmetuntinen päiväkerho, joka kokoontuu kolme kertaa viikossa. Tätä ryhmää suosittelemme 4-6 -vuotiaille lapsille.

Turvallisesta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Päiväkerhotoiminta on maksutonta.

Uutena toimintana aloittaa syksyllä 2020 Lasten luontokerho tiistaisin klo 9.30-11 Loutin kerhotalolla, Harjutie 2. Jokaiselle kerhokerralle ilmoittaudutaan erikseen. Lisätiedot ilmoittautumisesta päivitetään tälle sivulle ennen toiminnan alkua.

Haku kauden 2020-2021 päiväkerhotoimintaan

Haku ensi kauden päiväkerhoihin on päättynyt. Monessa ryhmässä on kuitenkin vielä tilaa. Voit tiedustella vapaita paikkoja tai ilmoittautua jonoon sähköpostitse osoitteeseen jonna.vehmassalo(at)evl.fi.

Valintaperusteet:

31.10.2020 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon elokuussa 2020.

28.2.2021 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon tammikuussa 2021, jos vapaita paikkoja on.

Ikäsäännöistä voidaan poiketa ainoastaan erityisin perustein.

Jos ryhmään on enemmän hakijoita kuin paikkoja, täytetään paikat ikäjärjestyksessä vanhimmasta alkaen.

Päiväkerhoryhmät 2020-2021:

Haarajoki: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Kirkonkulma: Maanantaisin ja torstaisin klo 9-12 (täynnä) sekä maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16 (4-6 -vuotiaiden ryhmä).

Laurila: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12 (täynnä) sekä 13-16

Mankala: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11