Päiväkerhot

Monipuolista toimintaa, yhteistä tekemistä ja leikin lumoa 3-6 -vuotiaille lapsille. Lapset leikkivät, liikkuvat sisällä ja ulkona, askartelevat, laulavat ja hiljentyvät yhteisessä kynttilähetkessä.

Päiväkerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa joko kaksi tai kolme tuntia kerrallaan. Kahden tunnin kerhot ovat aamupäivisin kerhopisteissä, joissa on koululaisten iltapäivätoimintaa (Haarajoki, Kirkonkulma, Loutti ja Mankala).

Turvallisesta toiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Päiväkerhotoiminta on maksutonta.

Päiväkerhoryhmät 2019-2020:

Haarajoen kerhohuone: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Jampan seurakuntakoti: Tiistaisin ja torstaisin klo 9-11

Laurilan seurakuntakoti: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12 ja 13-16

Loutin kerhotalo: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Mankalan kerhohuone: Tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Kirkonkulma: Maanantaisin ja torstaisin klo 9-11 ja 13-16

Vapaita paikkoja voi kysellä: Jonna Vehmassalo,

p. 050 439 3450, jonna.vehmassalo@evl.fi.

Valintaperusteet:

31.10.2019 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon elokuussa 2019.

29.2.2020 mennessä 3 vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhon tammikuussa 2020, jos vapaita paikkoja on.

Ikäsäännöistä voidaan poiketa ainoastaan erityisin perustein.

Jos ryhmään on enemmän hakijoita kuin paikkoja, täytetään paikat ikäjärjestyksessä vanhimmasta alkaen.

askartelua