Päiväkerhot

Seurakunnan varhaiskasvatus tarjoaa monipuolista toimintaa päiväkerhoissa 3-6 -vuotiaille lapsille. Päiväkerhot kokoontuvat kahdesti viikossa kaksi tai kolme tuntia kerrallaan Haarajoella, Kirkonkulmassa, Laurilassa ja Mankalassa.

Kirkonkulmassa iltapäivisin kokoontuva päiväkerho kokoontuu kolmesti viikossa. Tämä ryhmä on suunnattu 4-6 -vuotiaille lapsille.

Päiväkerhotoiminnasta vastaavat lastenohjaajat. Toiminta on maksutonta.

Päiväkerhoon ilmoittaudutaan sähköisellä hakulomakkeella keväisin ja kausi kestää elokuusta toukokuulle. Syksyllä on mahdollista aloittaa päiväkerhossa syyslomaan mennessä ja keväällä talvilomaan mennessä. Huomioittehan hakiessanne valintaperusteet.

Vapaita paikkoja vielä muutamissa ryhmissä. Kesän aikana kerhopaikkaa voi hakea sähköpostitse lähettämällä viestin osoitteeseen jonna.vehmassalo(at)evl.fi. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä heti elokuun alussa.

Valintaperusteet:

Lokakuun loppuun mennessä kolme vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhossa elokuussa. Helmikuun loppuun mennessä kolme vuotta täyttävät lapset voivat aloittaa päiväkerhossa tammikuussa, jos ryhmässä on vapaita paikkoja.

Ikäsäännöstä voidaan poiketa ainoastaan erityistapauksissa.

Lapsi voi saada paikan ainoastaan yhdestä päiväkerhoryhmästä.

Päiväkerhoryhmät:

Haarajoen kerhohuone (Haarajoenkatu 2): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-11

Kirkonkulman päiväkerhotila (Kirkkotie 6): maanantaisin ja torstaisin klo 9-12 ja maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 13-16 (4-6 -vuotiaat)

Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotila (Riihitie 2): tiistaisin ja perjantaisin klo 9-12 (täynnä)

Päiväkerholainen syö eväitä.