Raamattu - ja rukouspiirit

Raamattu- ja keskusteluryhmä

parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 10 Kirkonkulman Violetissa

6.3., 20.3., 3.4., 17.4., 15.5. ja 29.5.

Tule tutkimaan Raamattua, keskustelemaan ja rukoilemaan.

Raamattuluennot: Kolmas Mooseksen kirja elämään!

sunnuntaisin klo 17 seurakuntasalissa

10.3. Lähetysteologi Jukka Norvanto: Suuri sovintopäivä

28.4. Lähetysjohtaja Pekka Mäkipää: Pyhäkköteltta Jeesuksen ennakkokuvana

Kahvitarjoilu lähetyksen hyväksi ja lastenhoito tarvittaessa.

Raamattu- ja rukouspiiri

Kaikille avoin raamattupiiri joka keskiviikko klo 18 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2. Tutkimme Paavalin elämää ja opetuksia Apostolien tekojen ja Paavalin kirjeiden kautta.

Naisten raamattupiiri

sunnuntaisin klo 18 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotiloissa

3.3., 17.3., 24.3., 31.3., 7.4., 5.5., 19.5. ja 26.5.

Tutkimme Matteuksen evankeliumia. Lapset ovat tervetulleita mukaan! Käynti päiväkerhotiloihin sisäpihan kautta.

Miesten raamattupiiri

maanantaisin klo 18.30 seurakuntatalon Kammarissa (käynti Yhteiskoulun puolelta, Takkahuoneen ovesta), luemme ja tutkimme Jesajan kirjaa.

Kansanlähetyksen raamattupiiri

parillisten viikkojen maanantaina klo 18 Kirkonkulman Violetissa, 3. krs

Muut pienryhmät

Aikuinen usko -ryhmä

Haluaisitko pohtia uskon ja elämän kysymyksiä yhdessä toisten kanssa? Tule mukaan Aikuinen usko –ryhmään.

Tarvittaessa voidaan perustaa uusia ryhmiä. Ilmoittautumiset Pauliina Nurmiselle, p. 050 577 4450, pauliina.nurminen@evl.fi.

Aikuinen  usko - ryhmässä pohdiskelu yhdessä ryhmän jäsenten kanssa on tuonut laajempaa näkemystä omaan hengellisyyteeni. Salliva, hyväksyvä ilmapiiri on rohkaissut aremmankin henkilön jakamaan ajatuksiaan muiden kanssa.

Armi Pihlajamaa