Raamattu - ja rukouspiirit syksy 2020

RYHMIEN TAPAAMISET JATKUVAT TAMMIKUUSSA.

Raamattu- ja keskusteluryhmä

parillisten viikkojen keskiviikkoina klo 10 Tule tutkimaan Raamattua, keskustelemaan ja rukoilemaan. Piiri on avoin kaikille, voit tulla silloin kun pääset.

Huom.! Violetti huone on muuttanut Kirkkopiha-rakennukseen, vastapäätä Kirkonkulmaa, ovi 3 C.

Raamattu- ja rukouspiiri

Kaikille avoin raamattupiiri joka keskiviikko klo 18 Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2. Piiri jatkuu tammikuussa 13.1.

Naisten raamattupiiri

sunnuntaisin klo 18 Laurilan seurakuntakodin päiväkerhotiloissa, Riihitie 2.
Lapset tervetulleita mukaan! Käynti päiväkerhotiloihin sisäpihan kautta.

Miesten raamattupiiri

maanantaisin klo 18.30 Vanhankirkon Oliivissa, luemme ja tutkimme Raamattua. Kokoontumiset jatkuvat 11.1. alkaen.

English Club

Jampan seurakuntakodilla kerran kuussa keskiviikkona klo 10-11.

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M. Leader Carol Westerlund.

Kansanlähetyksen raamattupiiri

parillisten viikkojen maanantaina klo 18 Kirkkopihan Violetissa. Tutkimme Tessalonikalaiskirjettä.

Huom. Violetti huone on muuttanut Kirkkopiha-rakennukseen, vastapäätä Kirkonkulmaa, ovi 3 C.

Muut pienryhmät

Aikuinen usko -ryhmä

Aikuinen usko –ryhmässä pohditaan uskon ja elämän kysymyksiä yhdessä toisten kanssa.

Uusia ryhmiä perustetaan kysynnän mukaan. Ota yhteyttä petri.repo@evl.fi tai 050 564 4328