Esirukous nimikkolähettien ja -kohteiden puolesta

Rukoilemme seurakuntamme nimikkolähettien, stipendiaattien ja lähetystyön puolesta.

Siunaa ja varjele Päivi ja Sakari Löyttyä Namibiassa sekä Katja Tynkkystä perheineen Kolumbiassa.

Siunaa stipendiaattejamme:  Salomão da Costa Mazan teologian opintoja Angolassa sekä 20 nuoren opiskelua Nepalissa.

Siunaa vammaistyötä Mongoliassa, Tansaniassa ja Nepalissa, koulutyötä Senegalissa, Palestiinassa ja SAT-7 lähettämää opetusohjelmaa pakolaislapsille Syyriassa, sekä raamatunkäännöstyötä Kaakkois-Aasiassa ja pakolaistyötä Ateenassa.

Aamen.

Lähetyskynttelikkö Järvenpään kirkosta.

Kuva: Päivi Tirri

Päivi ja Sakari Löytty (Namibia)

Lähetysseuran työntekijät Päivi ja Sakari Löytty aloittivat Namibian evankelisluterilaisen kirkon palveluksessa yli 20 vuotta sitten. Nykyään he jakavat osaamistaan eteläisen Afrikan kirkkojen yhteisössä.

Ole yhteydessä!

Päivi ja Sakari Löytty
P.O.Box 90669 Klein Windhoek
Winhoek, NAMIBIA

Lue Löyttyjen kuulumisia:

Katja Tynkkynen (Bolivia)

Katja Tynkkynen on työskennellyt Suomen Lähetysseuran lähetystyöntekijänä Latinalaisessa Amerikassa. Kaksivuotisessa pestissä Tynkkynen toimii sekä Lähetysseuran Etelä-Amerikan aluetiedottajana että paikallisena kummityön koordinaattorina.

Lue lisää täältä.

uutiskirje 1/2021