Kuva: Jari Järvinen

Aikuiset

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia persoonia. Se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä.

Seurakunta on yhteisö, jossa voi kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.

Tervetuloa - Sinua odotetaan!

Aikuistyön toiminta

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirejä toimii useita eri puolilla Järvenpäätä. Ryhmiä on myös erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoilla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 seurakuntasalissa (Kirkkotie 1). Jatkot on työikäisille tarkoitettu ilta, jossa on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, laulua ja rukousta. Illat aloitetaan yhteisellä ruokailulla. Ruokailemaan voi tulla jo klo 17.30 alkaen. Ohjelma aloitetaan ruokailun jälkeen. Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Ilta päättyy yhteiseen iltahartauteen. Lisätietoja Jatkoista saat Jatkojen Fb-sivuilta.

Kuva: Erika Hakulinen

Samalla sopalla

Keittolounas parillisten viikkojen torstait klo 11-13.30 seurakuntasalissa. Vapaaehtoinen maksu.

Naisten kahvila

Naisten kahvilan illoissa kuullaan vierailijoiden alustuksia ajankohtaisista tai ikuisista kysymyksistä, nautitaan musiikista ja yhdessäolosta. Ilta alkaa klo 18, kevyt iltapala tarjoillaan klo 17.30 (vapaaehtoinen maksu). Kahvilaillat järjestetään seurakuntasalissa kerran kuussa torstaisin.

Miesten ilta

Mies, tule viettämään yhteistä iltaa ja keskustelemaan elämän avoimista kysymyksistä rehdissä ilmapiirissä kahvin kera, perjantaisin klo 18-21 Kirkonkulman salissa, Kirkkotie 6 A. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

Raamattuluennot

Raamattuluennot seurakuntasalissa kerran kuussa torstai-iltaisin klo 18. Tilaisuuden järjestää Järvenpää seurakunta yhdessä Suomen Raamattuopiston kanssa.

Sanan ja rukouksen illat

sunnuntai klo 17 seurakuntasalissa.

Sanan ja rukouksen illassa lauletaan, rukoillaan, kuullaan puhetta ja opetusta seurakuntalaisten ja vierailevien puhujien voimin. Illassa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen. Musiikista vastaa Hineini.

Lähetyksen työpaja

seurakuntatalon alakerrassa parittomien viikkojen maanantaina klo 18

Työpaja on sinulle, joka haluat olla mukana lähetystyössä käsillä tehden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä!

Näpsäkkäät näpit

tiistaisin klo 12–16 Kirkonkulman salissa (Kirkkotie 6). Teemme käsitöitä vähäosaisten auttamiseksi eri kohteissa. Päivähartaus klo 13.

Puutyökerho

tiistaisin klo 8-12 ja klo 15-19 ja keskiviikkoisin klo 15-19 Kirkonkulman puutyötiloissa, Kansakoulunkatu 13.  Voit tehdä puutöitä omista materiaaleista mukavassa seurassa ja saat opastusta koneiden käyttöön. Tilaan mahtuu kerraallaan 10 kerholaista.

Kuva: Erika Hakulinen

Gospel-lattarit

Gospel-lattarit seurakuntatalon liikuntahallissa (Kirkkotie 1 D) maanantaisin klo 18-19. Tule tanssimaan gospel-lattareita latinogospelin tahtiin! Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Ohjaajana on Minttu Kullström. Osallistumismaksu 4€/kerta.

Lisätiedot: pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

Gospel-kuntojumppa

seurakuntatalon liikuntahallissa maanantaisin klo 17-17.50.
Gospel-jumppatunti sisältää liikkeitä niska-hartia-alueen ja selän liikkuvuuden parantamiseksi, helpon lihaskunto-osuuden ja rauhalliset loppuvenyttelyt. Tunti alkaa alkurukouksella ja liikkeiden tahdittajana käytetään kristillistä musiikkia. Sopii kaiken kuntoisille.
Ohjaajana Minttu Kullström. Osallistumismaksu 2 €/kerta.

Lentopallovuorot

Lentopallovuoroja on kaikille avoimia, eläkeläisile, naisille ja työikäisille. Tule pelaamaan ja liikkumaan! Vuorot löydät myös tapahtumakalenterista.

• Naisten lentopallo maanantaisin klo 19.15
  • Kaikille avoin tiistaisin klo 9.30
  • Työikäisille keskiviikkoisin klo 19
  • Kaikille avoin torstaisin klo 16.30
  • Eläkeläisille perjantaisin klo 9.30

Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1 D

Merimieskirkkopiiriläisiä retkellä Tampereella. Kuva: Uolevi Salonen

Merimieskirkkopiiri

Tule mukavaan keskusteluryhmään juttelemaan ajankohtaisista asioista, ja puuhastelemaan Merimieskirkon hyväksi!

Merimieskirkkopiiri kokoontuu Vanhankirkon salissa (Kirkkotie 2A) kerran kuussa maanantaisin 5.9., 3.10. ja 7.11. klo 15-16.30.

Lisätiedustelut diakoni Katariina Auterolta p. 050 431 9701, katariina.autero@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä

aikuiset
Oliivi

Olen aikuistyön pappi. Työnkuvaani kuuluu kaikki aikuisten parissa tehtävä työ, ennen kaikkea monien aktiivisten ryhmien ja parisuhdekurssien toiminnan koordinoiminen. Lisäksi vastuulleni kuuluu ekumeenisten yhteyksien ylläpitäminen Järvenpäässä.

Työnäkyäni voisi luonnehtia julistavaksi ja käytännönläheiseksi. Pyrin toimimaan niin, että sanoma Jeesuksessa ilmi tulleesta Jumalan rakkaudesta olisi kaikkien ihmisten kuultavissa. Tykkään käsillä tekemisestä ja teenkin mielelläni kaikkea mahdollista mitä vain osaan.

Olen aina ollut aika aktiivinen menemään. Vapaa-aikani täyttyy urheilusta, musiikista, retkeilystä ja käsitöistä. Kolmannelta ammatiltani olen huonekalupuuseppä. Kaikkein tärkeintä minulle on kuitenkin perhe ja perheen kanssa yhdessä tekeminen.

Lempiraamatunkohtiani ovat 1. Joh. 4:9-10 ja Hepr. 4:15-16.