Rippikoulu

Rippikoulu on eräänlainen matka siihen uskoon, johon sinut on kastettu. Jos sinua ei ole kastettu, voidaan sinut kastaa rippikoulusi yhteydessä, ennen konfirmaatiota. Rippikoulussa tutustut myös itseesi, omaan elämääsi ja omiin ajatuksiisi. Opit tuntemaan uusia ihmisiä ja saat uusia kavereita ja valtavasti muistoja.

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNNAN RIPPIKOULUT 2020

Ilmoittautuminen vuoden 2020 rippikouluihin on  16.9-6.10.2019.

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen tulee tälle sivulle

Lisätietoja tulossa.

Järvenpään seurakunta järjestää vuonna 2005 ja aiemmin syntyneille rippikouluja.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkossa 16.9.-6.10.2019. Syyskuun alkupuolella Järvenpään yläkouluissa pidetään kouluinfot, joissa kerrotaan 8.-luokkalaisille rippikouluista ja vuoden 2020 rippikoulutarjonnasta.

Vanhemmille järjestetään oma rippikouluilta ma 9.9.2019 klo 18 alkaen

Järvenpään seurakunnan seurakuntasalissa (Kirkkotie 1). Kahvitarjoilu klo 17:30-18:00.

Vanhempainillassa käydään läpi samat asiat kuin nuorille kouluissa järjestettävissä tilaisuuksissa. Illassa on myös mahdollisuus kysyä yleisesti rippikouluun liittyvistä asioista ja tarvittaessa keskustella seurakunnan työntekijän kanssa oman nuoren rippikouluun liittyvistä kysymyksistä. Myös kummit ovat tervetulleita.

Lisätiedot:

James Cox rippikoulupastori p. 050- 4356932 james.cox@evl.fi

Mari Kaarlenkaski nuorisotyönohjaaja p 050 - 4360561 mari.kaarlenkaski@evl.fi

RIPPIKOULU MUUALLA KUIN JÄRVENPÄÄN SEURAKUNNASSA: SATELLIITTIRIPPIKOULULAISET

Joka vuosi joukko järvenpääläisiä nuoria käy rippikoulunsa muualla kuin kotiseurakunnassaan, esimerkiksi kristillisten järjestöjen tai urheiluseurojen järjestämissä rippikouluissa. Näitä rippikoululaisia kutsutaan satelliittirippikoululaisiksi. Satelliittirippikouluun tulee oma ilmoittautumislinkki rippikoulujen nettisivuille

SYYSLOMARIPPIKOULU 2019

Syksyllä 2019 järjestetään rippikoulu, johon on mahdollista osallistua sekä 2004 että 2005 -vuosina syntyneet.

27.-29.9.2019 Ennakkoviikonloppu Leiriniemen leirikeskuksessa Mäntsälässä

12.-19.10.2019 Leirijakso Vuokatinrannassa

la 4.1.2020 klo 13 ->  KONFIRMAATIOPÄIVÄ MUUTTUNUT!

KONFIRMAATIO LA 11. 1.2020 KLO 12 Järvenpään kirkossa

Lisäksi tapaamisia Kirkonmäellä Järvenpäässä, joista ilmoitetaan lähemmin.

Leirijaksolla hyödynnetään muutaman kerran Vuokatin monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Harrastusohjelma sovitaan yhteisesti ryhmän kesken ennen leirijaksoa. Harrastusten maksut eivät kuulu leirihintaan ja niiden kokonaissumma riippuu ryhmän kesken valitusta ohjelmasta. Harrastusmahdollisuuksista ja niiden hinnoista on saatavilla tietoa Vuokatin nettisivuilta www.vuokatti.fi.

Liikunnallisten harrasteiden aikana on mahdollisuus myös muuhun ohjelmaan.

Rippikoulu majoittuu Vuokatinrannan kurssikeskuksessa.

Lisätietoja majoituspaikasta: www.vuokatinranta.fi.

Rippikoulun hinta on 150 €.

Hakeminen mukaan ryhmään:

10.6.–9.8.2019  -> ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Rippikoulun paikan vahvistaminen ilmoitetaan hakijoille elokuun loppuun mennessä. Rippikouluun pääsevät arvotaan, jos hakijoita on enemmän kuin paikkoja.

rippikoulupastori James Cox p 050 435 6932 ( james.cox@evl.fi )

nuorisotyönohjaaja Mari Kaarlenkaski p 050 436 0561 ( mari.kaarlenkaski@evl.fi )

James Cox
rippikoulutyöstä vastaava pappi
etunimi.sukunimi@evl.fi
Vastaa rippikouluihin liittyviin kysymyksiin keskitetysti.

Mari Kaarlenkaski
etunimi.sukunimi@evl.fi