Lnak - isostoimintaa Järvenpään malliin

Järvenpään seurakunnan isoskoulutusta ja isostoimintaa yleensäkin kutsutaan nimellä Lapsi- ja nuorisotyön avustajakoulutus (Lnak tai tuttavallisemmin "nakki"). Lnak-koulutusta on mahdollista käydä halutessaan jopa neljä vuotta. Neljäs vuosi on apuohjaaja- eli aparikoulutus.

Koulutus antaa valmiuksia toimia avustajana lasten ja nuorten leireillä, rippikouluissa, perheleireillä, kerhonohjaajana, lasten kirkkohetkien ohjaajana ja monissa muissa seurakunnallisissa tehtävissä.

Jos olet aiemmin ollut Lnak:ssa, olet lämpimästi tervetullut jatkamaan. Jos olet tämän vuoden rippikoululainen ja haluaisit aloittaa isostoiminnan, olet tervetullut aloittamaan Lnak 1 -koulutuksen. Lisätietoja Lnak 1 -koulutuksesta voit lukea --> tästä.

Lnak 1 eli ensimmäisen vuoden isoskoulutuksen osalta voit valita joko tiistairyhmän tai torstairyhmän. Kumpikin Lnak 1-ryhmä kokoontuu klo 18-20 Kirkonmäellä. Lnak-vuosikurssit 2-4 kokoontuvat syys- ja kevätkaudella tiistaisin klo 18 Kirkonmäellä.

• Lnak 1 eli aloittavat isoskoulutuslaiset voivat syksyllä valita joko tiistai- tai torstairyhmän klo 18 – n. 20.
  • Lnak 2 syventää isoskoulutusta, joka viikko tiistaisin
  • Lnak 3 perehtyy vuorovaikutukseen, kokoontumiskerrat noin joka toinen viikko tiistaisin
  • Lnak 4 on apuohjaajakoulutus ja kokoontuu tiistaisin n kerran kuussa.

Lisäksi koulutukseen kaikkien ryhmien osalta kuuluu pari koulutusleiriä myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana sekä mahdollisesti muuta osallistumista seurakunnan toimintaan. Koulutus on muuten maksuton, mutta viikonlopun koulutusleirien osalta leirimaksu on 25 €/leiri.

Kaikki Lnak-ryhmät aloittavat syyskuun alussa. Seuraa ilmoittelua täällä ja instassa @kirkonmaki

Ilmoittautuminen isoskoulutukseen

Voit ilmoittautua mukaan seuraavan linkin kautta:

--> Ilmoittautuminen isoskoulutukseen

Nakki1 koulutusleiri tammikuussa 15.-17.1.2021: ilmoittautuminen aukeaa 13.11.20

Tule mukaan tekemään ja kokemaan yhdessä isoskoulutusryhmäsi kanssa. Leirin aikana harjoittelemme ryhmänohjaajan tehtäviä suunnittelemalla ohjelmaa ja toteuttamalla sitä. Tule siis yhdessä leikkimään, laulamaan, hiljentymään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä. Näistä taidoista on sinulle hyötyä myös harrasteohjaajana tai tukioppilaana toimimisessa. Leirillä osa ohjelmasta toteutetaan ulkona, joten varustaudu ulkovaatteilla - Muista että olet lähdössä isosleirille, et muotimessuille.

Ilmoittautumisen jälkeen ohjaajat pitävät sinuun yhteyttä wa-ryhmäsi kautta. Pidä siis sitä silmällä. Myös leirikirje lähetetään sitä kautta.

Tarkemmat tiedot leirikirjeessä mutta tässä lähtö- ja paluuajat: Lähdemme leirille perjantaina 15.1. klo 17.30 kirkon YLÄparkkipaikalta. Linja-auto ottaa kyytiin Jampan seurakuntakodin edestä ja pohjoisväylältä Nummenkylän pysäkiltä (sillan kupeessa). Ole pysäkeillä ajoissa, sillä linja-auto ei odottele. Palaamme kirkolle sunnuntaina 17.1. noin kello 13.45.

Ilmoittaudu tästä

Lisätietoa leiristä saat nakki-illoissa 10.-19.11. Mahtavaa että olet lähdössä matkaan. t. Minna, Pauliina ja Öste

Isoset muualla

Isosten.net