VARKKARINURKKA 1-6 -luokkalaisille Jampassa: Kevään kerholaisille ollaan perustamassa oma whatssapp-ryhmä, jossa jaetaan kuulumisia, tehtäviä, videoita ja kuvia. Ehkäpä saat sieltä terveisiä myös Milli-koiralta.

Mikäli haluat että lapsesi on mukana tässä ryhmässä, niin ota yhteys Östeen 050-4091909. Jos annat myös osoitetietosi, niin lähetämme kevään aikana kotiin puuhapaketteja. Valitettavasti Varkkarinurkka ei kokoonnu yhteen enää keväällä, mutta syksyllä lähdetään taas uusin voimin liikkeelle.

Syksyn ensimmäinen kerta on 11.9.2020. Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen perjantaisin Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Varkkarinurkka avoinna perjantaisin klo 16.30-19. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa. Turvallisen illan takaamiseksi olemme joutuneet rajaamaan lapsiryhmän kooksi 30. Sisään pääsee myöhemmin, mikäli kerhosta poistuu lapsia aikaisemmin.

Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Lisätietoja: Minna "Öste" Österman 050-4091909 tai Minna Valkeapää puh.050-5391169

Kevät 2020 on muuttunut perheiden arjen osalta kovin erilaiseksi kuin aikaisemmin. Haastavassa tilanteessa voi tulla tarve jutella jonkun ulkopuolisen kanssa. Lasten ja nuorten on mahdollista saada työntekijöiltämme keskusteluapua tarvittaessa. Ota meihin ohjaajiin rohkeasti yhteyttä - yhteystiedot löytyvät sivun oikeasta reunasta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä myös www.nettitupu.fi tai www.kirkonkeskusteluapua.fi/nuorille/

Kokoamme koululaisille suunnattuja puuhapaketteja, joissa on tekemistä, pohtimista, värityskuvia ja erilaisia vinkkejä. Mikäli haluat saada kotiisi tällaisen postin, toimita yhteystietosi sähköpostitse osoitteeseen minna.valkeapaa@evl.fi Nimeä sähköpostin otsikoksi PUUHAPAKETTI ja liitä viestiin lapsen nimi ja osoite. Mikäli perheessäsi on useampi alakouluikäinen, niin laita kaikkien nimet, jotta he saavat oman postin.

Instagrammissa @kirkonmakijunnut voit seurata Bamsen ja Raakun touhuja. Monet asiat ilahduttavat ja ihmetyttävät

Zillisplace: Kerho kokoontuu taas syksyllä ja ensimmäinen tapaaminen on 10.9. Tietoja tarkennetaan myöhemmin.

4-luokkalaisille ja vanhemmille: torstaisin klo 17-18.30 Kyrölän koululla, Kyröläntie 6B. Vetäjänä Sari Wallius 0400 51 33 86, Minna ”Öste” Österman ja Kati koululta. Tule viettämään mukavaa ja rentoa hetkeä!

koululaisia iloisina

@Kirkonmakijunnut Instagramissa