Mukavaa yhdessäoloa kaupungissa.

Seuraamme koronatilannetta ja tiedotamme toiminnan mahdollisista muutoksista.

VARKKARINURKKA Jampassa on tarkoitettu sinulle 7-12 vuotias!

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen perjantaisin Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Varkkarinurkka avoinna perjantaisin klo 16.00-17.30. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa. Turvallisen illan  ja väljyyden takaamiseksi olemme joutuneet rajaamaan lapsiryhmän kooksi 25. Sisään pääsee myöhemmin, mikäli kerhosta poistuu lapsia aikaisemmin.

Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Suunnittelemme toimintaa koronaohjeistuksia noudattaen. Kerhopäiväkohtaisesti meillä täytyy olla tiedossa paikallaolleet ja yhteystiedot koteihin.

Lisätietoja: Minna "Öste" Österman 050-4091909

Pauliina Nyman 0405438075 tai Minna Valkeapää puh.050-5391169

Koronatilanne on muuttanut perheiden arjen osalta kovin erilaiseksi kuin aikaisemmin. Haastavassa tilanteessa voi tulla tarve jutella jonkun ulkopuolisen kanssa. Lasten ja nuorten on mahdollista saada työntekijöiltämme keskusteluapua tarvittaessa. Ota meihin ohjaajiin rohkeasti yhteyttä - yhteystiedot löytyvät sivun oikeasta reunasta. Lisäksi voit ottaa yhteyttä myös www.nettitupu.fi tai www.kirkonkeskusteluapua.fi/nuorille/

Instagrammissa @kirkonmakijunnut voit seurata ajankohtaisia juttuja varkkarityöstä. Käy kurkkaamassa.

Pop up- välkkäkerho jatkuu taas Anttilan ja Kinnarin kouluilla.

Mainostamme toimintaa kouluilla ja @kirkonmakijunnut

Lisätietoa: Minna Valkeapää puh. 050-5391169.

Radio-ohjattavien autojen kerho. RC-kerhon jatkaa toimintaa jälleen 2.11.2021. Tule mukaan toimintaan. Seuraa tiedotusta näiltä sivuilta.

Radio-ohjattavien autojen kerho kokoontuu tiistaisin klo 17-20 Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1. Kerhossa rakennetaan autoja ja ajellaan niillä yhdessä. Radio-ohjattavien autojen kerho on koko perheen harrastus eikä osallistujien ikää ole rajattu. Tule paikanpäälle tutustumaan toimintaan, ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Kerhossa toimiin ohjaajana mm. Miika.

Pienoisrautatiekerho. Kerho on lopettanut toimintansa.

Kiitos kaikille vuosien aikana toimineille innokkaille ja asiansatunteville ohjaajille. Samaten kiitokset innokkaille kerholaisille, niin pienille kuin suurillekin. Oheisen linkin takaa löydät kerhon historiikin vuosien varrelta.

Linkki kerhon historiaan.

Koululaiset leikkivät.