Mukavaa yhdessäoloa kaupungissa!

Pop up- Välkkis jatkuu taas. Koulut selviävät syksyllä. Nähdään taas!

Mainostamme toimintaa kouluilla ja @kirkonmakijunnut

Lisätietoa: Minna Valkeapää puh. 050-5391169.

Radio-ohjattavien autojen kerho - koko perheen yhteinen harrastus

Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1 D, ti klo 17–20.
Ensimmäinen kokoontumiskerta 17.9.2024.

YÖ KIRKOSSA! Onko kirkonrottaa olemassa? Mitä kirkossa tapahtuu yöaikaan? Pakkaa makuupussi reppuusi ja tule ottamaan selvää. Yö kirkossa- tapahtuma 10-12- vuotiaille koululaisille 13.-14.9.2024. Ilmoittautumislinkki nettisivuillamme aukeaa 15.6 ja sulkeutuu 9.9.

KAIKENIKÄISTEN JOULUASKARTELUT!

”Tule yksin, taikka kaksin viettämään mukava hetki askartelun merkeissä. Alle kouluikäiset huoltajan kanssa”.

Laurilan seurakuntakodilla, Riihitie 2, maanantaina 25.11.24 klo 14-17.30

Loutin tuvalla, Harjutie 2b. Seuraa mainontaa!

VARKKARINURKKA Jampassa on tarkoitettu sinulle 7-11 -vuotias! Kerho siirtyy Rekikadulle ja päivä muuttuu torstaille.

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Varkkarinurkka avoinna torstaisin klo klo 16.30-18. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa. Turvallisen illan  ja väljyyden takaamiseksi olemme joutuneet rajaamaan lapsiryhmän kooksi 25. Sisään pääsee myöhemmin, mikäli kerhosta poistuu lapsia aikaisemmin. Ensimmäinen kerta vielä auki.

Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Lisätietoja: Sari "Sawa" Wallius, p. 0400 513 386

@Kirkonmakijunnut Instagramissa