​​​​​​​Seurakunta on kaikkien seurakunta

Sinulla on mahdollisuus kristilliseen elämään seurakunnassa vammastasi huolimatta. Halutessasi saat keskustelukumppanin diakoniatyöntekijästä. Voit osallistua kirkkovuoteen liittyviin tapahtumiin. Me Järvenpään seurakunnassa haluamme, että voit osallistua kirkon toimintaan ja tapahtumiin kuten muutkin.

Kirkolla on saavutettavuusohjelma

Osallisuuden perustana on ajatus siitä, että jokainen ihminen on Jumalan kuva. Monenlaisten ihmisten muodostama seurakuntayhteisö heijastaa Jumalan luomistyön rikkautta. Erilaiset ihmiset näkevät erilaisen totuuden maailmasta ja kirkosta.

Vammaisia ja heidän omaisiaan rohkaistaan seurakunnan osallisuuteen ja vertaistuen löytämiseen. Seurakunnan toiminta ja osallisuus koskee niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin vanhuksiakin. Erilaisista osallistumismahdollisuuksista voi kysyä lisää tietoa Katariina Auterolta.

Kerhokuvat: Jari Järvinen

Wanhan Pappilan kerho kehitysvammaisille

Kerho kokoontuu joka toinen maanantai klo 18-19.30 Keravan seurakuntakeskuksessa, Papintie 6, 04200 Kerava

Illan aikana hiljennymme hartauteen ja nautimme yhdessä mukavasta tekemisestä .Lopussa vietämme mehuhetken . Kerhon järjestävät yhteistyössä Keravan, Järvenpään ja Tuusulan seurakunnat

Keväällä 2022 kokoontumispäivät ovat :

tammikuussa ei tapaamisia koronarajoitusten vuoksi, muut: 7.2., 21.2., 7.3., 21.3., 4.4., 2.5. ja 16.5.

Erityisrippikoulu ja keskusteluapua

Vammaisuus tai sairaus ei ole este rippikoulun käymiselle. Sopivasta rippikouluvaihtoehdosta voi keskustella kehitysvammaistyön pappi Elina Jokipaltio, p. 040 304 7868, ext-elina.jokipaltio@eteva.fi. Hänen kanssaan voi keskustella myös muista mieltä askarruttavista asioista.

Keholainen liehuttaa keltaista huivia.