Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoilla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 seurakuntasalissa (Kirkkotie 1). Jatkot on työikäisille tarkoitettu ilta, jossa on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, laulua ja rukousta. Illat aloitetaan yhteisellä ruokailulla. Ruokailemaan voi tulla jo klo 17.30 alkaen. Ohjelma aloitetaan ruokailun jälkeen. Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Ilta päättyy yhteiseen iltahartauteen. Lisätietoja Jatkoista saat Jatkojen Fb-sivuilta.

Maksetut viulut

15.9. Raamattu ja nykyaika, Soili Haverinen 
13.10. Maksetut viulut – konsertti. Konsertti alkaa klo 18. Tällä kertaa ei ole soppapäivällistä, mutta lopuksi kahvit. Konsertti on maksuton. Tilaisuudessa kerätään kolehti kulujen kattamiseksi.
4.-5.11. Jatkot-leiri*
17.11. Minä, muut ja Jumala – näiden kolmen suhteesta alustavat Anna Leikas ja Marja Vepsä-Taipale sanoin ja sävelin
15.12. Ihmiseksi syntynyt, Petri Repo. Tarjolla joulupuuroa.
 

*Jatkot-leiri Leiriniemessä la-su 4.-5.11.
Hinnat: Aikuiset 40 €, lapset (4-12v) 20 € 
Ilmoittaudu viimeistään 26.10. pauliina.nurminen@evl.fi 
 

 

 

Ota yhteyttä

seurakuntapastori

aikuiset
Oliivi

Olen aikuistyön pappi. Työnkuvaani kuuluu kaikki aikuisten parissa tehtävä työ, ennen kaikkea monien aktiivisten ryhmien ja parisuhdekurssien toiminnan koordinoiminen. Lisäksi vastuulleni kuuluu ekumeenisten yhteyksien ylläpitäminen Järvenpäässä.

Työnäkyäni voisi luonnehtia julistavaksi ja käytännönläheiseksi. Pyrin toimimaan niin, että sanoma Jeesuksessa ilmi tulleesta Jumalan rakkaudesta olisi kaikkien ihmisten kuultavissa. Tykkään käsillä tekemisestä ja teenkin mielelläni kaikkea mahdollista mitä vain osaan.

Olen aina ollut aika aktiivinen menemään. Vapaa-aikani täyttyy urheilusta, musiikista, retkeilystä ja käsitöistä. Kolmannelta ammatiltani olen huonekalupuuseppä. Kaikkein tärkeintä minulle on kuitenkin perhe ja perheen kanssa yhdessä tekeminen.

Lempiraamatunkohtiani ovat 1. Joh. 4:9-10 ja Hepr. 4:15-16.