Ehtoollismalja ja kyntilät

Tervetuloa kirkkoon!

Tulossa olevien messujen, muiden jumalanpalvelusten ja hartauksien tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Jumalanpalvelukset

Yhteinen jumalanpalvelus on seurakunnan elämän ja toiminnan keskus. Sen toteuttamiseen kutsutaan koko seurakuntaa. Jumalanpalveluksessa ollaan yhtä lailla palvelemassa Jumalaa kuin Jumalan palveltavina.

Ehtoollisjumalanpalvelusta kutsutaan messuksi. Jos ehtoollista ei ole, vietetään sanajumalanpalvelusta.

Jumalanpalvelukset verkossa

Järvenpään kirkon tammikuun 2021 jumalanpalvelukset on katsottavissa tallenteina seurakunnan YouTube-kanavalta.

Perhemessut

• laskiaissunnuntaina 14.2. klo 10 kirkossa
  • sunnuntaina 25.4. klo 16 kirkossa
  • sunnuntaina 30.5. klo 11 Jampan seurakuntakodissa.

Kirkkopyhäkoulu PERUTTU tammikuun 2021 osalta

Joka sunnuntai klo 10 messun yhteydessä Järvenpään kirkossa.

Pyhäkoulussa tutustutaan sunnuntain teemaan lapsia kiinnostavalla tavalla. Lapset siirtyvät messun alkuvaiheessa ohjaajan johdolla Lasten kappeliin, josta vanhemmat hakevat heidät ehtoolliselle.

Hiljainen ehtoollinen - peruttu tammikuussa 2021

Hiljainen ehtoollinen joka torstai klo 19.30 Järvenpään kirkossa. Kirkko on avoinna hiljentymistä varten klo 18.30 alkaen.

Tervetuloa messuavustajaksi!

Messuavustajat toimivat jumalanpalveluksessa avustajina, mm. tekstinlukijoina, ehtoollisavustajina, rukoilijoina ja muissa käytännön tehtävissä. Avustajat on jaettu messuryhmiin. Yhdelle ryhmälle tulee noin  2-3 messua lukukaudessa.

Innostu tästä arvokkaasta vapaaehtoistehtävästä ja tule mukaan messuryhmään!

Aino Luhtasela
jumalanpalvelustyön pappi
p. 040 6886672
aino.luhtasela@evl.fi

Järvenpään kirkko on harmaa betonikirkko.