Ehtoollismalja ja kyntilät

Tervetuloa kirkkoon!

Tulossa olevien messujen, muiden jumalanpalvelusten ja hartauksien tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Jumalanpalvelukset

Yhteinen jumalanpalvelus on seurakunnan elämän ja toiminnan keskus. Sen toteuttamiseen kutsutaan koko seurakuntaa. Jumalanpalveluksessa ollaan yhtä lailla palvelemassa Jumalaa kuin Jumalan palveltavina.

Ehtoollisjumalanpalvelusta kutsutaan messuksi. Jos ehtoollista ei ole, vietetään sanajumalanpalvelusta.

Messut

Messua vietetään Järvenpään kirkossa joka sunnuntai klo 10, Kirkkotie 4.

Jumalanpalvelukset verkossa

Järvenpään kirkon kevään ja kesän 2020 messuja on katsottavissa tallenteina seurakunnan YouTube-kanavalta.

Syyskauden avajaismessu

sunnuntaina 6.9. klo 10 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4 A.

Vanhusten kirkkopyhä

sunnuntaina 18.10. klo 10 Järvenpään kirkossa, Kirkkotie 4, kirkkokahvit messun jälkeen seurakuntasalissa.

Kansainvälinen messu

sunnuntaina 25.10. klo 10 kirkossa, Kirkkotie 4

Perhemessut

Su 30.8. klo 16 Elävän veden Kappelissa, Kansakoulunkatu 13C

Su 4.10. klo 10 Mikkelinpäivän messu kirkossa, Kirkkotie 4 A

Su 8.11. klo 16 Isänpäivän perhemessu, Elävän veden Kappelissa, Kansakoulunkatu 13C

Su 6.12. klo 11 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2

Jumalanpalveluspäivä

messuryhmille la 3.10.2020.

Kirkkopyhäkoulu

Joka sunnuntai klo 10 messun yhteydessä Järvenpään kirkossa.

Pyhäkoulussa tutustutaan sunnuntain teemaan lapsia kiinnostavalla tavalla. Lapset siirtyvät messun alkuvaiheessa ohjaajan johdolla Lasten kappeliin, josta vanhemmat hakevat heidät ehtoolliselle.

Hiljainen ehtoollinen

Hiljainen ehtoollinen joka torstai klo 19.30 Järvenpään kirkossa. Kirkko on avoinna hiljentymistä varten klo 18.30 alkaen.

Tervetuloa messuavustajaksi!

Messuavustajat toimivat jumalanpalveluksessa avustajina, mm. tekstinlukijoina, ehtoollisavustajina, rukoilijoina ja muissa käytännön tehtävissä. Avustajat on jaettu messuryhmiin. Yhdelle ryhmälle tulee noin  2-3 messua lukukaudessa.

Innostu tästä arvokkaasta vapaaehtoistehtävästä ja tule mukaan messuryhmään!

Aino Luhtasela
jumalanpalvelustyön pappi
p. 040 6886672
aino.luhtasela@evl.fi

Järvenpään kirkko on harmaa betonikirkko.