Ehtoollismalja ja kyntilät

Tervetuloa kirkkoon!

Tulossa olevien messujen, muiden jumalanpalvelusten ja hartauksien tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Jumalanpalvelukset

Yhteinen jumalanpalvelus on seurakunnan elämän ja toiminnan keskus. Sen toteuttamiseen kutsutaan koko seurakuntaa. Jumalanpalveluksessa ollaan yhtä lailla palvelemassa Jumalaa kuin Jumalan palveltavina.

Ehtoollisjumalanpalvelusta kutsutaan messuksi. Jos ehtoollista ei ole, vietetään sanajumalanpalvelusta.

Messu kirkossa ja verkossa

Messu sunnuntaina klo 10 Järvenpään kirkossa ja verkossa.

Kirkkoon saa tulla 310 henkilöä ja noudatamme yleisiä hygieniaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

Messuun voi osallistua myös seurakunnan YouTube-kanavan kautta sekä Facebookissa ”Järvenpään seurakunta”.

Perhemessut

Linkki seurakunnan YouTube-kanavalle.

Kirkkopyhäkoulu

Joka sunnuntai klo 10 messun yhteydessä Järvenpään kirkossa.

Pyhäkoulussa tutustutaan sunnuntain teemaan lapsia kiinnostavalla tavalla. Lapset siirtyvät messun alkuvaiheessa ohjaajan johdolla Lasten kappeliin, josta vanhemmat hakevat heidät ehtoolliselle.

Torstai-illan ehtoollinen kirkossa

Torstai-illan ehtoollinen klo 19.30 Järvenpään kirkossa. Järvenpään kirkkoon voidaan ottaa korkeintaan 310 messuvierasta. Noudatamme kirkossa yleisiä hygieniaohjeita ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä. (Päivitetty 4.9.2021)

Tervetuloa messuavustajaksi!

Messuavustajat toimivat jumalanpalveluksessa avustajina, mm. tekstinlukijoina, ehtoollisavustajina, rukoilijoina ja muissa käytännön tehtävissä. Avustajat on jaettu messuryhmiin. Yhdelle ryhmälle tulee noin  2-3 messua lukukaudessa.

Innostu tästä arvokkaasta vapaaehtoistehtävästä ja tule mukaan messuryhmään!

Aino Luhtasela
jumalanpalvelustyön pappi
p. 040 6886672
aino.luhtasela@evl.fi

Järvenpään kirkko on harmaa betonikirkko.

Hiljaisuuden polku Järvenpään Kirkonmäellä

Kestävä diakonia -teemainen Hiljaisuuden polku kiertää Kirkonmäen syksyn 2021 ajan.  Järvenpään kauniit syksyiset maisemakuvat on ottanut seurakunnan vapaaehtoinen Jari Järvinen.

Etsi kaikki rastit - pysähdyspaikkoja on viisi. Kulje, katsele, kuuntele, hiljenny. Yksin tai yhdessä.

Rastien aiheet vaihtuvat muutaman kerran vuodessa. Tervetuloa Hiljaisuuden polulle.

Hiljaisuuden polun rastikartta: