Ehtoollismalja ja kyntilät

Tervetuloa kirkkoon!

Tulossa olevien messujen, muiden jumalanpalvelusten ja hartauksien tiedot löydät tapahtumakalenterista.

Jumalanpalvelukset

Yhteinen jumalanpalvelus on seurakunnan elämän ja toiminnan keskus. Sen toteuttamiseen kutsutaan koko seurakuntaa. Jumalanpalveluksessa ollaan yhtä lailla palvelemassa Jumalaa kuin Jumalan palveltavina.

Ehtoollisjumalanpalvelusta kutsutaan messuksi. Jos ehtoollista ei ole, vietetään sanajumalanpalvelusta.

Messut verkossa, ehtoollinen kirkossa

Järvenpään kirkon messut on katsottavissa suorana sunnuntaisin klo 10 verkossa. Tallenteina messut löytyvät seurakunnan YouTube-kanavalta kahden viikon ajan.

Suoratoistetun osuuden jälkeen on mahdollisuus tulla kirkkoon ehtoolliselle (klo 11-12).
Vaikka emme pääse nauttimaan ehtoollista yhdessä samaan aikaan vaan yksittäin ja perheittäin, on se silti osa messua ja yhteistä ehtoollisviettoa. Kirkossa saa olla kerrallaan 6 henkilöä.

Perhemessut

• sunnuntaina 25.4. klo 16 kirkossa
  • sunnuntaina 30.5. klo 11 Jampan seurakuntakodissa.

Linkki seurakunnan YouTube-kanavalle.

Kirkkopyhäkoulu PERUTTU maaliskuun 2021 osalta

Joka sunnuntai klo 10 messun yhteydessä Järvenpään kirkossa.

Pyhäkoulussa tutustutaan sunnuntain teemaan lapsia kiinnostavalla tavalla. Lapset siirtyvät messun alkuvaiheessa ohjaajan johdolla Lasten kappeliin, josta vanhemmat hakevat heidät ehtoolliselle.

Hiljainen ehtoollinen - peruttu maaliskuun 2021osalta

Hiljainen ehtoollinen joka torstai klo 19.30 Järvenpään kirkossa. Kirkko on avoinna hiljentymistä varten klo 18.30 alkaen.

Tervetuloa messuavustajaksi!

Messuavustajat toimivat jumalanpalveluksessa avustajina, mm. tekstinlukijoina, ehtoollisavustajina, rukoilijoina ja muissa käytännön tehtävissä. Avustajat on jaettu messuryhmiin. Yhdelle ryhmälle tulee noin  2-3 messua lukukaudessa.

Innostu tästä arvokkaasta vapaaehtoistehtävästä ja tule mukaan messuryhmään!

Aino Luhtasela
jumalanpalvelustyön pappi
p. 040 6886672
aino.luhtasela@evl.fi

Järvenpään kirkko on harmaa betonikirkko.