Diakonian yhteystiedot

Diakonian ajanvaraus maanantaisin ja torstaisin klo 10-11. Aika varataan ma ja to klo 10-11 soittamalla p. 050 571 1889 tai käymällä paikan päällä Kirkkopihan diakoniatoimistossa, os. Kirkkotie 3C.

Lue lisää avun ja tuen saamisesta Järvenpään seurakunnasta.

Työntekijöiden yhteystiedot

Katariina Autero

diakoni

Diakonian lähimmäispalvelu
Yhteisvastuukeräys
Monikulttuurisuus

Leena Kervinen

johtava diakonian viranhaltija

Diakonian hallinto
Rari-neuvonta

Isabel Nieminen

diakonissa

Diakoninen kasvatus- ja perhetyö
KUA-yhdyshenkilö

Työnkuvani kasvatus- ja perhetyön diakonissana koostuu perhekerhoista, rippikouluista, leireistä ja retkipäivistä, sekä diakonian vastaanotoista. Lisäksi toimin Kirkon Ulkomaanavun yhteyshenkilönä.

Merkityksellisintä työssäni ovat eri-ikäisten ja eri elämäntilanteissa olevien ihmisten kohtaamiset. Saan kulkea heidän kanssaan hyvien ja vaikeiden asioiden keskellä. Nuorten uskaliaisuus ja ideat inspiroivat minua.

Vapaa-ajallani tykkään liikkua luonnossa, maalata ja viettää aikaa läheisteni kanssa. Lempiraamatunkohtani on ”Niin pysyvät nämä kolme: usko, toivo, rakkaus. Mutta suurin niistä on rakkaus” (1. Kor. 13:13)

Pia Valonen

diakoni, vs.