Rippileirille Enontekiölle tai Sporttiriparille Vuokattiin?

Hei, kirkollisen alan opiskelija!

TULE KAUSITYÖNTEKIJÄKSI JÄRVENPÄÄHÄN!

Järvenpään seurakunta etsii kahta kirkollisten alojen opiskelijaa rippileireille kesällä 2024. Tarjolla on yhden ja kahden rippileirin mittaiset pestit. Kokonaisuuteen sisältyy lisäksi leireihin kuuluvia ennakkotapaamisia ja palavereita kevään aikana Järvenpäässä. Palvelussuhteen kesto on neljästä kuuteen viikkoa, ja siihen sisältyvät suunnittelutyöt, ennakkotapaamiset, leirit sekä näistä kertyvät vapaapäivät.

Toivomme kausityöntekijältä aiempaa kokemusta leirityöstä. Kausityöntekijöiltä vaaditaan itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta ja taitoa työskennellä nuorten kanssa. Eduksi katsotaan monipuoliset ryhmänohjaus- ja opetustaidot sekä muu leirityössä hyödyllinen osaaminen, kuten soittotaito.

Kausityöntekijä otetaan määräaikaiseen virkasuhteeseen ilman työaikaa, palkkaus KirVesTes:n mukaan. Palkka on koulutuksesta ja työkokemuksesta riippuen n. 1.800-2.100 €/kk, lisäksi maksetaan leiripäivärahat. Tehtävään valittujen tulee esittää rikostaustaote ennen työn alkamista.

Hakemukset lähetetään
--> verkkolomakkeen kautta pe 1.3.2024 klo 16 mennessä

Mahdolliset haastattelut ti 5.3.2024 klo 16 alkaen.

Lisätiedot:
Maria Puotiniemi
rippikoulupastori

maria.puotiniemi@evl.fi
040 689 5299 (tavoitettavissa 16.-17.2., 26.2. ja 28.2.)