Mielenterveyskuntoutujat

Joskus sopiva keino käsitellä omaan elämään liittyviä asioita ovat vertaisryhmät. Näin on mahdollista keskustella ihmisten kanssa, joilla on samankaltaisia kokemuksia tai elämäntilanne. Seurakunnassamme kokoontuu avoin mielenterveyskuntoutujien vertaisryhmä.

Kammarin vertaisryhmä jatkuu syyskaudella 2022

6.9. alkaen kokoonnumme seurakuntakeskuksen Kammarissa, käyntiosoite Kirkkotie 1 C. Olet lämpimästi tervetullut tapaamaan muita, keskustelemaan kahvikupin äärellä ja hiljentymään yhdessä. Tarkemmat tiedot ryhmästä päivitetään elokuussa.

Kesäpäivän retki 31.5.2022

Lähtö:          klo 9.30 seurakuntakeskus, alaparkkipaikka

Paluu:       n. klo 16.00 (lähtö Leiriniemestä klo 15.30)

Hinta:        10 € kerätään bussissa