Mielenterveyskuntoutujat

Joskus sopiva keino käsitellä omaan elämään liittyviä asioita ovat vertaisryhmät. Näin on mahdollista keskustella ihmisten kanssa, joilla on samankaltaisia kokemuksia tai elämäntilanne. Seurakunnassamme kokoontuu avoin mielenterveyskuntoutujien vertaisryhmä.

Kammarin vertaisryhmä syyskaudella 2021

Alkaa 21.9. Tarkemmat tiedot tulossa lähemmin.

Elokuun leiri "Tulevaisuus ja toivo" 20-22.8.

Leirin hinta 20€ sisältää matkan, ruoan ja ohjelman. Omat liinavaatteet mukaan.

Leirillä mukana diakoniapappi Krista Valtonen ja diakoni Mirka Rotola-Pukkila. Ilmoittautuminen ja tiedustelut 19-23.7. Mirkalle p. 050 5790832 sp. mirka.rotola-pukkila@evl.fi

Syyspäivän retki

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien yhteinen retkipäivä 4.9. Leiriniemessä Keravanjärvellä.

• mukavaa yhdessäoloa • hyvää ruokaa • yhteistä tekemistä   • uinti- ja saunomismahdollisuus

Aloitamme ruokailulla klo 11, kotiinlähtö klo 15.30.  Hinta 12 €/henkilö, kuljetus bussilla.

Järvenpääläisten ilmoittautuminen ruokavalioineen Mirkalle 11-19.8., p. 050 579 0832.

Nainen katsoo aurinkoon.