Loutin tupa on Järvenpään seurakunnan järjestämä, Järvenpään keskustan tuntumassa sijaitseva kaikenikäisille avoin vertaistoiminnan ja kohtaamisen paikka. Tilat ovat lapsiystävälliset ja helppokulkuiset. Tuvan ovet ovat avoinna joka arkipäivä ja toiminta on kävijöille maksutonta.

Tuvan toimintaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja paikalle saa tulla silloin, kun se omaan aikatauluun parhaiten sopii. Tuvassa on päivittäin paikalla seurakunnan henkilökuntaa, joilta on mahdollisuus saada keskusteluseuraa, ohjausta ja tukea. Tuvassa on tarjolla päivittäin kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Keittiöstä löytyy myös omien eväiden lämmitysmahdollisuus.

Loutin tuvan tiloissa kokoontuu kaikenikäisten avoimen toiminnan lisäksi niin seurakunnan omia kuin myös yhteistyökumppanien erilaisia vertaisryhmiä.

AJANKOHTAISTA:

Ke 15.2.2023: Loutin tuvalla ei Ekavauvakerhoa, tilalla HELISTINKIRKKO Elävän veden kappelissa klo 13 alkaen

Ma- pe 20.2- 24.2.2023 (Hiihtolomaviikko) Loutin tupa avoinna klo 9- 12

Ma 13.3.2023 klo 10: Järvenpään kaupunginkirjastosta Anne Kurittu: "Tervetuloa mukaan Nallemaiseen hetkeen loruttelemaan, laulamaan ja tutkimaan kirjoja yhdessä lapsesi kanssa. Loruhetki on suunniteltu alle 2- vuotiaille, mutta myös isommat sisarukset ovat tervetulleita mukaan. Voit lähteä lapsen kanssa kesken pois ja tulla vaikka takaisin, liikkua, tutkia paikkoja tai vain istua ja katsella. Tehdään yhdessä rennon lempeä loruhetki ilman kiirettä".

Ke 15.3.2023 klo 13: Ekavauva- kerhossa vierailemassa vyöhyketerapeutti Sonja Avonius

Ke 22.3.2023 klo 14- 16: Kaikenikäisten Pääsiäisaskartelut. Tervetuloa tekemään Pääsiäiskortteja tai muuta mukavaa! Alle kouluikäiset oman huoltajan kanssa

Ma 3.4.2023 klo 9.30- 11: Liikkuva perhekerho goes Loutti

Loutin tuvan viikko-ohjelma:

Loutin tuvassa järjestetään päivittäin pientä ohjattua toimintaa. Toimintatuokiot ovat suunniteltu nuorimmat kävijät huomioon ottaen, mutta kaikenikäiset voivat niihin halutessaan osallistua.

Maanantai: Taidetupa klo 9-14. Taidetuvassa vaihtuvin teemoin maalaillaan, askarrellaan, piirretään ja tehdään yhdessä luovia töitä

Tiistai: Soppatupa klo 10.30-11.45. Soppatuvassa on tarjolla viikoittain vaihtuva ilmainen lounas.

Keskiviikko: Ekavauva -kerho klo 13-14.30: Ekavauva- kerho on tarkoitettu perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille. Keskustelua, vauva- arjen jakamista ja ajatusten vaihtoa.

Torstai: Avointen ovien tupa klo 9- 15: Avointen ovien tuvassa leikitään ja puuhastellaan yhdessä

Perjantai: Musatupa klo 9.30- 10.00: Musatuvassa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä

Loutin tupa on avoinna arkisin:

Maanantai, tiistai, torstai ja perjantai klo 9- 15.00 ja keskiviikko klo 12- 15.00

Osoite: Harjutie 2b, 04400 Järvenpää

Lapset taiteilee.