Tekstit löytyvät alla.

Loutin tupa on Järvenpään seurakunnan järjestämä, Järvenpään keskustan tuntumassa sijaitseva kaikenikäisille avoin vertaistoiminnan ja kohtaamisen paikka. Tilat ovat lapsiystävälliset ja helppokulkuiset. Tuvan ovet ovat avoinna joka arkipäivä ja toiminta on kävijöille maksutonta.

Tuvan toimintaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja paikalle saa tulla silloin, kun se omaan aikatauluun parhaiten sopii. Tuvassa on päivittäin paikalla seurakunnan henkilökuntaa, joilta on mahdollisuus saada keskusteluseuraa, ohjausta ja tukea. Tuvassa on tarjolla päivittäin kahvia, teetä ja pientä purtavaa. Keittiöstä löytyy myös omien eväiden lämmitysmahdollisuus.

Loutin tuvan tiloissa kokoontuu kaikenikäisten avoimen toiminnan lisäksi niin seurakunnan omia kuin myös yhteistyökumppanien erilaisia vertaisryhmiä.

AJANKOHTAISTA:

Huom! Loutin tupa suljettu tiistaina 4.10 ja keskiviikkona 5.10.

Syyslomaviikko (17- 21.10) Loutin tuvassa avoimien ovien viikko: Ei ohjattuja toimintatuokioita, tiistain Soppatupa normaalisti

Tiistaisin klo 10- 12.00: Kasvatus- ja perhetyön diakoniatyöntekijä paikalla: Keskusteluapua ja tukea arjen tilanteisiin. Mahdollisuus myös ajan varaamiseen kokonaisvaltaisen tilanteen kartoittamiseksi.

Maanantaina 7.11.2022 klo 9.30- 10.30 Järvenpään kaupungin kirjastosta Jarkko Lallo (ohjelma tarkentuu myöhemmin)

Loutin tuvan viikko-ohjelma

Loutin tuvassa järjestetään päivittäin pientä ohjattua toimintaa. Toimintatuokiot ovat suunniteltu nuorimmat kävijät huomioon ottaen, mutta kaikenikäiset voivat niihin halutessaan osallistua.

Maanantai: Taidetupa klo 9-14. Taidetuvassa vaihtuvin teemoin maalaillaan, askarrellaan, piirretään ja tehdään yhdessä luovia töitä

Tiistai: Soppatupa klo 10.30-11.45. Soppatuvassa on tarjolla viikoittain vaihtuva ilmainen lounas.

Keskiviikko: Ekavauva -kerho klo 13-14.30: Ekavauva- kerho on tarkoitettu perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille. Keskustelua, vauva- arjen jakamista ja ajatusten vaihtoa.

Torstai: Perhepyhis klo 9.30- 10. : Perhepyhiksessä tutustutaan ja ihmetellään yhdessä Raamatun kertomuksia laulaen, leikkien ja hiljentyen

Perjantai: Musatupa klo 9.30- 10.00: Musatuvassa lauletaan, leikitään ja soitetaan yhdessä

Loutin tupa on avoinna arkisin:

Maanantai, tiistai, torstai ja perjantai klo 9- 15.00 ja keskiviikko klo 12- 15.00

Lapset taiteilee.