Kirkonkulma

Kirkkotie 6, 04401 Järvenpää

Auki sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä, päivystävä vahtimestari p. 040 041 7882

Kirkonkulma

Kirkonkulmassa on tilat lapsille, perheille ja nuorille.

Tiloja on neljässä kerroksessa. Ylimmästä kerroksesta löytyy toimisto- ja pienryhmätiloja.

Juhlasali ja Elävän veden kappeli sopivat perhejuhlien järjestämiseen

Kirkonkulman juhlasali on tarkoitettu seurakunnan tapahtumien lisäksi erilaisten perhejuhlien viettoon. Juhlasalia ja sen yhteydessä olevaa ruokasalia voi vuokrata juhlia varten.  Juhlasalista löytyvät nykyaikaiset äänen- ja kuvantoistolaitteet. Salin digitaalinen piano tarjoaa hyvät puitteet musiikin toteuttamiselle. Salia koristavat kaari-ikkunoiden lasimaalaukset on suunnitellut ja toteuttanut järvenpääläinen Sari Narmala.

Lisätietoja tilavarauksista ja hinnoista

Kerhotilat perheen pienimmille

Lasten kerhotilassa kokoontuvat esimerkiksi Eka vauva-kerho, Eka taapero-kerho, Touhutorstai, muskarit ja päiväkerho. Kerhotilan sisäänkäynti on Kirkonkulman päädyssä (keskustan puolella).

Koululaisten iltapäiväkerhon tila

Koululaisten iltapäiväkerholle on oma tilansa, jossa pienet koululaiset viettävät koulupäivän jälkeisiä iltapäivän tunteja turvallisten ohjaajien kanssa sen sijaan, että olisivat yksin kotona.

Nuorten tilat

Tilassa kokoontuu mm. isoskoulutus- ja rippikouluryhmiä sekä perjantain nuorten illat. Tila on nuorten näköinen paikka, johon on helppo tulla kokemaan seurakuntayhteyttä.

Toimintaa Kirkonkulmassa vuodesta 2012 alkaen

Kirkonkulma rakennettiin vuonna 2011. Toiminta talossa alkoi vuoden 2012 alussa. Rakennuksen on suunnitellut riihimäkeläinen rakennusarkkitehti Keijo Kalteva. Kirkonkulma on rakennettu ilman lainarahaa. Rakentamiseen tarvittavat varat on säästetty vuosien varrella verovaroista.

Kirkkotie 6, 04401 Järvenpää

Olohuone