Järvenpään kirkko

Kirkkotie 4, 04401 Järvenpää
040 041 7882 (päivystävä vahtimestari)

Kirkko on avoinna ma-la klo 8-15. Messu on joka sunnuntai klo 10.

Järvenpään kirkko

Järvenpään kirkko valmistui joulukuussa 1968. Kirkon on suunnitellut arkkitehti Erkki Elomaa.

Kirkkosalissa on tilaa 625 henkilölle (sallittu enimmäismäärä samanaikaisesti).

Kuorin takana ovat sakaristo ja hiljainen huone. Kirkon tuloaulan vieressä on 30 hengen kappeli. Kirkon kellarikerroksessa on toiminta- ja varastotiloja sekä kirpputori.

Kirkon panoramaesitykset

Varaa kirkko perhejuhlaan

Kirkko on selkeä ja käytännöllinen paikka perhejuhlille ja se sijaitsee keskustassa hyvien yhteyksien päässä. Viereisestä rakennuksesta eli Vanhastakirkosta ja seurakuntatalosta löytyy mukavat tarjoilutilat.
Lisätietoa tilan varaamisesta ja vuokrahinnoista

Kaksi parkkipaikkaa

Pysäköinnissä tarvitaan pysäköintikiekko.

Kirkon yläparkkipaikka sijaitsee osoitteessa Kirkkotie 1. Kirkon alaparkkipaikka on Kansakoulunkadun puolella. Seurakuntatalon pihalta (Vanhankirkon puoleisen muurin vierestä) löytyvät invapaikat.

Esteetön kulku

Esteetön kulku Järvenpään kirkkoon tapahtuu joko Vanhakirkko tai sen viereinen huoltorakennus kiertäen. Tilavin paikka pyörätuolille on keskikäytävällä lähetyskynttelikön edessä. Suositeltavin kulkureitti alttarille on keskikäytävän kautta. Liuska alttarin ääreen ehtoolliselle on kirkkosalista katsottuna saarnastuolin vasemmalta puolella. Kirkon eteisen wc-tiloihin ei pääse pyörätuolilla.

Induktiosilmukka

Induktiosilmukka kuuluu parhaiten salin etu- tai keski-osassa. Katso lisätietoja kuuluvuuskartasta (pdf).

Induktiosilmukka
Esteetön kulku