Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille!

Kouluikäisten leirejä ympäri vuoden

Seurakunta järjestää varhaisnuorille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä.

Kun linkki on näkyvissä voit ilmoittautua.   Ilmoittautuminen aukeaa taas 10.9.2018.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Syysloman päiväleiri 15.-17.10.2018 Keravanjärven Leiriniemessä.

Ensisijaisesti 1-4 – luokkalaiset, 5-ja 6- luokkalaisia otetaan mukaan, mikäli leirille mahtuu. Mikäli ilmoittautujissa on sisarukset, joista toinen on 1-4. luokkalainen ja toinen vanhempi, niin vanhempi sisarus otetaan automaattisesti mukaan. Leirimaksu 39 euroa. Lähtö joka päivä kello 9 (9 Kirkonmäeltä, n. 9.05 Laurilan seurakuntakoti ja n. 9.10 Jampan seurakuntakoti) ja paluu kirkolle 16.40 mennessä (Jampan ja Laurilan seurakuntakotien kautta). Tarkemmat tiedot kuljetuksista tulevat leirikirjeessä. Ilmoittautuminen loppuu 5.10. Leiri on täynnä. Voit kuitenkin jättää lapsesi varasijalle soittamalla nuorisotoimiston numeroon 050-3431616. Otamme yhteyttä heti kun paikkoja vapautuu.

--> Ilmoittaudu tästä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 16.-18.11.2018 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 37 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 7.11.

--> Ilmoittaudu tästä

Koululaisten hiihtolomaleiri 18-21.2.2019 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 67 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 8.2.

KESÄLLÄ 2019:
Päivävaellusleiri Lapissa 9.-15.6.2019

Aikuinen ja lapsi- päivävaellusleiri Saariselällä,

Lapissa. Tervetuloa äiti/isä/isovanhempi/kummi

yhdessä 8 vuotta täyttäneen lapsen kanssa

opettelemaan leirielämän taitoja.

Yövymme TELTOISSA Tieva-tuvan pihapiirissä, joten

tarvitset makuupussin, jonka pakkaskestävyys käytössä on

n. -6 astetta. Teemme päiväretkiä lähimaastoon

ja tutustumme alueen kulttuuriin. Leirin hinta on vielä avoin, mutta noin 160-170e./hlö.

Pakolliset alkukokoontumiset keväällä 2019, ilmoitetaan myöhemmin.

Tarkemmat tiedot kirjeitse tammikuussa kun ryhmäkoko varmistuu.

Lisätietoja Minna Valkeapää 050-5391169. SOITA JA KYSELE!

lapset leirillä rakentamassa