Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille!

Kouluikäisten leirejä ympäri vuoden

Seurakunta järjestää varhaisnuorille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä.

Kun linkki on näkyvissä voit ilmoittautua.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Koululaisten hiihtolomaleiri 18-21.2.2019 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 67 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 8.2.

Leirillä mietitään kotirauhaa. Mitä se tarkoittaa? Mitä jos sitä ei ole? Samalla tehdään Leiriniemen linnuille linnunpönttöjä siis taataan lintujen kotirauha. Reipasta ulkoilua lumella ja jäällä (mikäli sää sallii) ja paljon yhteisiä leikkejä ja pelejä. Tehdään pienistä asioista seikkailua! Tervetuloa mukaan!

--> Ilmoittaudu tästä

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 29.-31.3.2019 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-v. koululaiset. Leirimaksu 35 euroa. Ilmoittautuminen loppuu 15.3. ”Minäkin voin vaikuttaa!”. Earth Hour- tunnelmissa mietitään omien asenteiden ja päätöksien merkitystä luonnolle ja ympäristölle. Miten sinä parantaisit maailmaa, jotta kaikilla eläimillä ja ihmisillä olisi hyvä olla?

--> Ilmoittaudu tästä!

KESÄLLÄ 2019:
Päivävaellusleiri Lapissa 9.-15.6.2019

Aikuinen ja lapsi- päivävaellusleiri Saariselällä,

Lapissa. Tervetuloa äiti/isä/isovanhempi/kummi

yhdessä 8 vuotta täyttäneen lapsen kanssa

opettelemaan leirielämän taitoja.

Yövymme TELTOISSA Tieva-tuvan pihapiirissä, joten

tarvitset makuupussin, jonka pakkaskestävyys käytössä on

n. -6 astetta. Teemme päiväretkiä lähimaastoon

ja tutustumme alueen kulttuuriin. Leirin hinta on vielä avoin, mutta noin 160-170e./hlö.

Pakolliset alkukokoontumiset keväällä 2019, ilmoitetaan myöhemmin.

Tarkemmat tiedot kirjeitse tammikuussa kun ryhmäkoko varmistuu.

Lisätietoja Minna Valkeapää 050-5391169. SOITA JA KYSELE!

--> Ilmoittaudu tästä

lapset leirillä rakentamassa