Leirit ja retket kouluikäisille

Seurakunta järjestää kouluikäisille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Leirillä mm. vietetään mukavaa aikaa yhdessä, liikutaan, tehdään käsillä ja lauletaan. Tule mukaan leirille!

Kouluikäisten leirejä ympäri vuoden

Seurakunta järjestää varhaisnuorille monenlaista leiritoimintaa ympäri vuoden. Leirejä on eri lomien aikana ja viikonloppuisin. Helpoiten ilmoittaudut leirille seurakunnan verkkosivujen kautta. Täytä sähköinen lomake leirin kohdalta löytyvästä linkistä. Huomaa, että jokaisella leirillä on oma ilmoittautumislinkkinsä.

Kun linkki on näkyvissä voit ilmoittautua.

Puhelimitse voit ilmoittautua nuorisotoimistoon 050 343 1616 ma-ke 9.30-11.30.

Mikäli olet ilmoittautunut netin kautta ja joudut perumaan paikkasi, muista tehdä se puhelimitse yllä näkyvään numeroon.
Maksuun voi hakea osittaista tai täydellistä maksuvapautusta seurakunnan diakoniatoimiston kautta, jos perheen taloudellinen tilanne sitä vaatii. Muista toimia ajoissa sillä paperien käsittely vie aikaa.

Katso myös peruutusehdot.

Koululaisten hiihtolomaleiri
19-22.2.2018 Keravanjärven Leiriniemessä

Toimintaa ja touhua hiihtolomalla yli 7-vuotiaille koululaisille. Tule mukaan viettämään aikaa uusien kavereiden kanssa. Ohjelmassa ulkoilua sään mukaan, leikkejä, pelejä, käsillä tekemistä, musiikkia ja teematyöskentelyjä. Leirimaksu on 69 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisajan jälkeen sähköpostitse lähetettävän linkin kautta. Ilmoittautumiset leirille viimeistään 9.2.2018. Tarkemmat tiedot lähetetään leirikirjeessä.

Ulkopaikkakuntalaiset voivat kysyä vapaita paikkoja soittamalla nuorisotoimistoon ma-ke klo 9.30-11.30 p. 050 343 1616, he pääsevät mukaan mikäli leirille mahtuu.

--> Ilmoittautumislomake

Vauhtia ja vipinää viikonloppuleirillä 6.-8.4.2018 Keravanjärven Leiriniemessä.

Yli 7-vuotiaille koululaisille. Tule mukaan tutustumaan uusiin kavereihin monipuolisen ohjelman pariin, josta ei vauhtia ja vipinää puutu. Leirimaksu on 38 euroa, joka maksetaan ilmoittautumisajan jälkeen sähköpostitse lähetettävän linkin kautta. Ilmoittautumiset leirille viimeistään 23.3.2018. Tarkemmat tiedot tulevat leirikirjeessä.

Ilmoittautumislomake

lapset leirillä rakentamassa