Minun tähteni - pääsiäisvaellus

Minun tähteni on Rosa Nymanin Järvenpään seurakunnalle käsikirjoittama ja myös ohjaama pääsiäisvaellus,  joka toteutetaan Järvenpään Kirkonmäellä. Pääsiäisvaelluksen startti-ilta on maanantaina 14.1. klo 18-20 Kirkonkulman salissa, Kirkkotie 6. Lähde mukaan kuulemaan lisää ja myös toteuttamaan tätä upeaa projektia.

Startti-iIllan aikana tutustutaan yhdessä käsikirjoitukseen, aloitetaan roolien ja muiden tehtävien jakaminen sekä mahdollisesti tehdään jo pääsiäisvaelluksen vuorolistaa. Väkeä tarvitaan paljon, sillä pääsiäisvaelluksessa on hyvin monia erilaisia tehtäviä tarjolla niin rooleissa kuin taustallakin.

Tule mukaan! Kerrothan startti-illasta myös mahdollisimman monelle ystävällesi, jotta tieto siitä tavoittaisi mahdollisimman monia kiinnostuneita.

Kuva Järvenpään seurakunnan pääsiäisvaelluksesta 2018.