Järvenpään seurakunnan hautausmaan kesätyöpaikat

KAUSITYÖNTEKIJÄ

Järvenpään seurakunnan hautausmaalle haetaan määräaikaisia kausityöntekijöitä eri pituisiin työsuhteisiin huhtikuusta alkaen. Tehtävänä on hoitaa  puistoalueita, hautausmaata ja hautainhoitorahaston hoitosopimushautoja. Viikkotyöaika on 38 tuntia 45 minuuttia. Arvostamme alan koulutusta, työkokemusta sekä pienkoneiden käyttötaitoa. Töiden kesto on noin 1-6 kk.

Lisätietoja kausityöpaikasta antavat

Kausityöntekijäksi haetaan täyttämällä ja lähettämällä verkkohakuhakulomake alla olevan linkin kautta.

Hakulomakkeen (word/pdf) voi myös tulostaa alla olevista linkeistä täytettäväksi ja lähettää postitse osoitteeseen:

Järvenpään seurakunta / Satu Vuorinen
Kaukotie 48
04410 Järvenpää.

Word -muodossa olevan lomakkeen voi myös täyttää sähköisesti omalla koneella ja lähettää sähköpostin liitteenä osoitteeseen satu.vuorinen@evl.fi

Haku päättyy 2.2.2018.

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 29.3.2018 mennessä.

--> Verkkohakulomake 2018 - täytä ja lähetä hakulomake netissä.

--> Tulostettava hakulomake 2018 (word)
--> Tulostettava hakulomake 2018