Lnak 4

Lnak 4 antaa valmiudet toimia apuohjaajana eli aparina seurakunnan lasten, varhaisnuorten ja nuorten toiminnassa, mutta erityisesti rippikoulussa. Lisäksi koulutus antaa ohjaajan pätevyyden Lapsi- ja nuorisotyön avustajakoulutukseen.

Koulutus sisältää kristinuskoon, seurakuntaan ja sen toimintaan, kristittynä kasvamiseen, kristilliseen kasvatukseen sekä opettamiseen liittyviä pohdinnallisia ja menetelmällisiä opintojaksoja, erilaisten ryhmien ohjaamisharjoitteluja sekä ilmaisutaidon ja viestinnän harjoituksia. Lisäksi koulutus sisältää monipuolista osallistumista Järvenpään seurakunnan toimintaan ja erilaisia seurakunnallisia vastuutehtäviä.

Koulutus kestää vuoden koostuen lähes viikoittaisista kokoontumisista ja ohjauspalavereista, viikonlopun koulutusleireistä sekä erilaisista nuoren seurakunnan tapahtumista ja vastuutehtävistä. Koulutuksen kokonaiskesto on 70 tuntia. Koulutuksesta saa todistuksen.
Tervetuloa nakkineloseksi!

Ajankohtaista! Isos- ja aparihaku kesän tehtäviin alkaa!

Nyt on aika hakea avustajaksi kesän 2018 tehtäviin. Paikkoja on mm. isosille, apareille, yövalvojille ja erilaisille avustajille.

Nyt haettaviin tehtäviin on edellytyksenä vähintään vuoden kestänyt ja hyväksytysti suoritettu Lapsi- ja nuorisotyön avaustajakoulutus. Etusija on järvenpääläisillä tai Järvenpään seurakunnan isostoiminnassa mukanaolevilla.

Hakulomakkeita saa Lnak-koulutuksesta tiistaisin. Hakulomakkeen voi pyytää tarvittaessa suoraan myös nuorisotyöntekijöiltä. Hakulomakkeita on saatavilla myös seurakuntatalolta kirkkoherranvirastosta ja nuorisotoimistosta niiden aukioloaikoina. Halutessasi voit tulostaa lomakkeen myös seuraavien linkkien kautta:

--> Hakulomake-2018-Kesä [pdf]
--> Hakulomake-2018-Kesä [xls]

Hakulomake tulee palauttaa Järvenpään seurakunnan nuorisotoimistoon (Kirkkotie 3) viim. tiistaina 30.1.2018. Huom! Palauta lomake ajoissa! Myöhässä palautettuja lomakkeita käsitellään vain tapauskohtaisesti ja harkinnanvaraisesti.

Muistathan liittää hakemukseesi myös tuoreen profiilikuvasi.

Ohjelmassa seuraavaksi

Ohjelmatietoja ei tällä hetkellä saatavilla.

Lnak 4/2017-2018 -koulutukseen liittyviin kysymyksiin vastaa

Maria Puotiniemi
pastori
maria.puotiniemi@evl.fi

Ohjaajat

Lnak 4/2017-2018 -koulutuksen ohjaajia ei ole vielä valittu, mutta heidät julkaistaan tässä syyskauden alussa.