Pääsiäisnäytelmä

Järvenpään kirkko

Uusi pääsiäisnäytelmä Järvenpään kirkossa

Isä meidän -näytelmä kertoo pääsiäisen tapahtumista kaksi tuhatta vuotta sitten. Samalla se pohtii, mitä tapahtumat voivat merkitä meille nyt. Näytelmässä kaksi kertomusta ja aikatasoa risteää. Pääsiäisen tapahtumien lisäksi seurataan teini-ikäisen Mintun ja hänen perheensä tarinaa. Perheen kohtaamat vaikeudet avaavat Mintulle uusia näkökulmia myös pääsiäiseen.

Käsikirjoitus ja ohjaus Antti Sevanto, musiikki Heikki Ruokonen, lavastus Tapio Rantanen, puvustus Heidi Kuitunen ja Minttu Kullström, tekninen toteutus Soundbite Oy Ville Saarikangas, Tuottaja Tarja Karhu. Lavalla nähdään joukko kaiken ikäisiä esiintyjiä.

Lentopallo: Kaikille avoin vuoro

Lentopalloa: kaikille avoin vuoro

Vanhakirkko

Näpsäkkäät Näpit

Tule tekemään käsitöitä mukavassa seurassa.

Laurilan seurakuntakoti

Eka vauva -kerho

Perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.