Pääsiäisnäytelmä

Järvenpään kirkko

Uusi pääsiäisnäytelmä Järvenpään kirkossa

Isä meidän -näytelmä kertoo pääsiäisen tapahtumista kaksi tuhatta vuotta sitten. Samalla se pohtii, mitä tapahtumat voivat merkitä meille nyt. Näytelmässä kaksi kertomusta ja aikatasoa risteää. Pääsiäisen tapahtumien lisäksi seurataan teini-ikäisen Mintun ja hänen perheensä tarinaa. Perheen kohtaamat vaikeudet avaavat Mintulle uusia näkökulmia myös pääsiäiseen.

Näytelmä on suunnattu yli 6-vuotiaille. Kesto noin 50 min.

Käsikirjoitus ja ohjaus Antti Sevanto, musiikki kanttorit Mikko Haapaniemi, Elina Rantamäki, Heikki Ruokonen ja Katri Takala, lavastus Tapio Rantanen, puvustus Heidi Kuitunen ja Minttu Kullström, tekninen toteutus Soundbite Oy Ville Saarikangas, Tuottaja Tarja Karhu. Lavalla nähdään joukko kaiken ikäisiä esiintyjiä.

Esitykset ovat Järvenpään kirkossa ja niihin on vapaa pääsy.
ke 12.4. klo 18
pe 14.4. klo 15, 17 ja 19

Lentopallo eläkeläisille

Eläkeläisten lentopallovuoro. Tervetuloa pelaamaan!

Kirkonkulma

Raamattu- ja keskustelupiiri

Tule tutkimaan Raamattua ja keskustelemaan!

Kirkonkulma

Eka vauva -kerho

Perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.