Pääsiäisnäytelmä Isä meidän

Järvenpään kirkko

Uusi pääsiäisnäytelmä Järvenpään kirkossa

Isä meidän -näytelmä kertoo pääsiäisen tapahtumista kaksi tuhatta vuotta sitten. Samalla se pohtii, mitä tapahtumat voivat merkitä meille nyt. Näytelmässä kaksi kertomusta ja aikatasoa risteää. Pääsiäisen tapahtumien lisäksi seurataan teini-ikäisen Mintun ja hänen perheensä tarinaa. Perheen kohtaamat vaikeudet avaavat Mintulle uusia näkökulmia myös pääsiäiseen.

Näytelmä on suunnattu yli 6-vuotiaille. Kesto noin 50 min.

Käsikirjoitus ja ohjaus Antti Sevanto, musiikki kanttorit Mikko Haapaniemi, Elina Rantamäki, Heikki Ruokonen ja Katri Takala, lavastus Tapio Rantanen, puvustus Heidi Kuitunen ja Minttu Kullström, tekninen toteutus Soundbite Oy Ville Saarikangas, Tuottaja Tarja Karhu. Lavalla nähdään joukko kaiken ikäisiä esiintyjiä.

Näytelmä esitetään Järvenpään kirkossa, vapaa pääsy.
Viimeinen esitys pitkäperjantaina klo 19

Kirkonkulma

Torstaituokio

Perhekerho, jossa aluksi yhteinen kirkkohetki Elävän veden kappelissa. Nuortentilassa kahvit ja toimintatuokio.

Haarajoen kerhohuone

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia lapsiperheitä kahvikupposen äärelle.

Mankalan kerhohuone

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia lapsiperheitä kahvikupposen äärelle.