Seurakunta on kaikkien seurakunta

Sinulla on mahdollisuus kristilliseen elämään seurakunnassa vammastasi huolimatta. Halutessasi saat keskustelukumppanin diakoniatyöntekijästä. Voit osallistua kirkkovuoteen liittyviin tapahtumiin. Me Järvenpään seurakunnassa haluamme, että voit osallistua kirkon toimintaan ja tapahtumiin kuten muutkin.

Kirkolla on saavutettavuusohjelma

Osallisuuden perustana on ajatus siitä, että jokainen ihminen on Jumalan kuva. Monenlaisten ihmisten muodostama seurakuntayhteisö heijastaa Jumalan luomistyön rikkautta. Erilaiset ihmiset näkevät erilaisen totuuden maailmasta ja kirkosta.

Vammaisia ja heidän omaisiaan rohkaistaan seurakunnan osallisuuteen ja vertaistuen löytämiseen. Seurakunnan toiminta ja osallisuus koskee niin lapsia, nuoria, aikuisia kuin vanhuksiakin. Erilaisista osallistumismahdollisuuksista voi kysyä lisää tietoa Heli Bergholmilta

Wanhan Pappilan kerho kehitysvammaisille

Kerho kokoontuu kahden viikon välein maanantaisin klo 18–19.30 Keravan Wanhassa Pappilassa (Hakalantie 1, 04200 Kerava)

Keväällä 2018 kokoontumispäivät ovat 22.1., 5.2., 19.2., 5.3., 19.3., 9.4., 23.4. ja 7.5.

Tule mukaan! Luvassa leppoisaa yhdessäoloa ja mukavaa tekemistä sekä hiljentymistä.

Kerhon järjestävät yhteistyössä Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakunnat. Lisätiedot: Heli Bergholm, p. 050 431 9701

Erityisrippikoulu

Vammaisuus tai sairaus ei ole este rippikoulun käymiselle. Sopivasta rippikouluvaihtoehdosta voi keskustella kehitysvammatyön pappi Tiina Peipon kanssa, p. 040 304 78 68,  tiina.peippo(ät)eteva.fi