Kotiseurat

24.2. Neilikkakatu 15, puhujina Jouni Koskela ja Jukka Niemelä

31.3. Ravurikatu 26, puhujina Jukka Niemelä ja Petri Kortelahti

5.5. Neilikkakatu 15, puhujina Pentti Waris ja Jukka Niemelä

Järjestäjinä Suomen Raamattuopisto ja SLEY.

Seuroissa kuulemme opetusta Jumalan sanasta pyhäpäivän Raamatun tekstien pohjalta, laulamme yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja sekä rukoilemme.

Seuroissa on mahdollista kokea kristittyjen yhteyttä ja iloita yhteisestä uskosta.

Siioninvirsiseurat

Seuroissa lauletaan yhdessä Siionin virsiä ja kuullaan seurapuhujia. Siioninvirsiseuroja vietetään kerran kuukaudessa sunnuntaina klo 18 Kirkonkulman nuortentilassa, Kirkkotie 6.

20.1. puhujina Ilkka Jääskeläinen, Kalevi Virtanen, Kirsi Vuorikivi (Nuortentila)

17.2. puhujina Martti Häkkänen, Kari Kuula, Juhani Virtanen (Nuortentila)

17.3. puhujina Raine Hakkarainen, Petri Repo, Tarja Seppänen (Kammari)

14.4. puhujina Erkki Helminen, Pirjo-Liisa Kolehmainen, Päivi Säämänen (Kammari)