Kesätyöhakemus Järvenpään seurakunnan hautausmaalle

HUOM! Haku päättyy 2.2.2018. Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 29.3.2018 mennessä. Lisätiedot: seurakuntapuutarhuri Satu Vuorinen, p. 050 443 4925, satu.vuorinen@evl.fi tai hautausmaamestari Eveliina Puhakka, p. 050 363 4005, eveliina.puhakka@evl.fi

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.
Sähköpostiosoite ei ole kelvollinen
Kenttä on pakollinen.

Tarkista vielä antamasi tiedot ja lähetä hakemuksesi painamalla alla olevaa "Lähetä"-nappia.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.