Leirit ja retket lapsille ja perheille

Leirillä liikutaan, leikitään, tarinoidaan, askarrellaan, lauletaan, hiljennytään, uidaan ja syödään. Yhdessä on mukavaa!

Perheiden retkipäivä pe 22.2. Leiriniemeen

Mukavaa talvista yhdessäoloa perheen kanssa. Ohjelmassa ulkoilua, askartelua ja leikkiä. Päivän aikana tarjotaan lounas ja välipala.

Linja-autokuljetus lähtee klo 9 kirkon yläparkkipaikalta (Kirkkotie 1) ja kiertää tarvittaessa Jampan seurakuntakodin (Pihkapolku 2) kautta. Paluukuljetus lähtee Leiriniemestä klo 15 ja palaa samaa reittiä takaisin kirkon yläparkkipaikalle noin klo 15.30.

Hinta 6 €/aikuiset ja 3 €/lapset sisältäen ohjelman, kuljetuksen ja ruokailun. Alle 2-vuotiaat maksutta. Retkimaksu maksetaan sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Lisätietoja: Jonna Vehmassalo, p. 050 439 3450, etunimi.sukunimi@evl.fi

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Perheleiri su-pe 17.-22.2.2019 Rautavaaran Metsäkartanossa

Leirillä ulkoillaan, lasketaan pulkkamäkeä, hiihdetään, paistetaan nuotiomakkaraa sekä vietetään mukavia iltoja pelaillen ja leikkien. Leirin aikana tehdään ainakin yksi vapaaehtoinen retki Vuokattiin, jossa on mahdollisuus lasketella, hiihtää, käydä kylpylässä tai Superparkissa omakustanteisesti.

Leirin ohjelma sopii parhaiten perheille, joissa on yli 5-vuotiaita lapsia.

Perheleirin hinta järvenpääläisille on 245 €,  0-4 -vuotiaille ilmainen. Ulkopaikkakuntalaisille hinta on 290 €. Leirimaksu sisältää majoituksen täysihoidolla sekä kuljetukset.

Leirimaksusta voi hakea vapautusta tai -huojennusta diakoniatoimiston kautta. Leirimaksu on mahdollista maksaa myös osissa ennen leirin alkua.

Lisätiedot: pastori Hanne Lukkari, p. 050 343 1906,  hanne.lukkari@evl.fi

--> Ilmoittaudu tästä! Ensikertalaiset ovat etusijalla. Leiripaikat vahvistetaan tammikuun alussa.

lapset leirillä